2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım ben meryem suresini okuyorum. istersen sen de oku.

okurum tabi cnm meryem suresini oğluşumda çok okumuştum Rabbim kabul eylesin şimdide cevşen okuyorum onuda okurum inş yer gök dua ile ama hayırlısı tabiki ne hakkımızda hayırlıysa o olsun inş

çok teşekkürler ilgin ve cevabın için.benim değer düşük olduğu için endişe ediorum.gerçi benim hesabıma göre 3 haftalık anack oluyor ama.inşallah bebeğim benimledir.allah hepimizi korusun.

Red2000 seninle gunümüz aynı bende sadece keseyi görebildim sen git bakalım kontrolüne neler göreceksin bana da haber ver biz de ya 14 ya da 15 subatta tekrar gidicez.ilk kontrolum 6 Şubat çarşambaydi.

çok teşekkürler ilgin ve cevabın için.benim değer düşük olduğu için endişe ediorum.gerçi benim hesabıma göre 3 haftalık anack oluyor ama.inşallah bebeğim benimledir.allah hepimizi korusun.

daha çok erken stres yapma tam adet gününde gidersin test yaptırmaya ozaman sağlıklı çıkar sonuçlar. hayırlı olur inşallah

Red2000 seninle gunümüz aynı bende sadece keseyi görebildim sen git bakalım kontrolüne neler göreceksin bana da haber ver biz de ya 14 ya da 15 subatta tekrar gidicez.ilk kontrolum 6 Şubat çarşambaydi.

ben 2 şubatta gitmiştim şekerim keseyi gördüğümüzde.inşallah pazartesi akşamı güzel güzel haberlerimi paylaşırım canım sizinle:)

iyi akşamlar güzel anne adaylarıı

bende ekim anne adayıyım

Rabbim saglıklı kucagımıza almayı nasip etsinn

iyiyimm tatlimmm meyvemi yedim geldimm sen nasilsinn?

bundan sonra ben nereye sen oraya selenimm
ohh yarasın fındıgıma gerçi daha fındık deildirbelki fındıkdır..
ben yemek yiycem canım eşimi bekliyorum acıktım
tamam canım sen sacımdan çek benimyasagımda öle yapıyodu haylotumla sacımda çekip yanlarına alıyolar

Son düzenleme:

suanda bezelyeyiz teyzesi tamam sacin elimde artik

kızlar ben bu hafta içi dr gitsem alttan felan bakmaz dimi korkum o biraz daha beklesemmi:26:

kızlar ben bu hafta içi dr gitsem alttan felan bakmaz dimi korkum o biraz daha beklesemmi:26:

merhaba selen ya ismin bana ilkokul arkadaşımı çağrıştırdı istanbul ümraniyede bulundunmu hiç:) bu arada alttan bakmak istesede baktırıp baktırmamak senin elinde istemiyosan baktırma bende baktırmıyorum mikrop falan kapar bebiş diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…