2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar okuduğunuz, elinizin altında bulunan hamilelikle ilgili, çocuk eğitimiyle ya da psikolojisiyle ilgili kitaplarınız var mı???önerebileceğiniz

maşallah başladın mı şimdiden okumaya ne güzel ....benim 12saatlik mesaim var haftanın 6günü aklıma bile gelmedi walla eğitimi psikolojisi ben henüz hamilelik nasıl geçecek çocuk nasıl doğacak mı falan onlar var kafamda sadece

hayırlısı bakalım rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah ilk bebeğin mi yoksa başka bebeğin var mı?

İlk bebeğimii doğumdan sonra kalp problemi yüzünden kaybettim canım.İnşallah bu bebeğim sağlıkla gelir.

İlk bebeğimii doğumdan sonra kalp problemi yüzünden kaybettim canım.İnşallah bu bebeğim sağlıkla gelir.

çok üzüldüm canım .amin inşallah canım rabbim gönlüne göre versin kucağına sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallah ...

aslında ben de başlamadım da bebek yatak odalarına falan bakıyordumm, sonra aklıma geldi, acaba bebek anne babayla aynı odada mı olmalı yoksa ayrı bir odası olmalı mı diye..psikolojik yönden naasıl etkilenir diye düşünürken belki bu tarz kitaplarda sorularımızın cevabını bulabiliriz diye düşündümm, o yüzden sordum..

arkadaşlar ben de ekim annesi olmaya adayım.bugün kahverengi lekelenme tarzı bişey oldu.acile gittim.kese görünmedi hcg=21.08 çıktı dr. ya devam edicezz yada düşücek dedi çok üzgünüm.böyle olupta düzelen varmıı.

kahverengi lekelenme hemen hemen herkeste olabiliyor, onu takma kafana da;adetin kaç gün geçtikten sonra kan testi yaptırdın bu sonuç çıktı??

Allah nasip ederse ben de ekim annesi olcam. Hesaplanınca 22 ekim çıkıyor. Kısmet artık. Allahım bana bağışlasın. Amin.

benim oldu canm söyle anlatayım pazartesi yerleşme kanamsı geldi pembe gibi perşembe günü adet olmam gerekirdi ama çarşambadan test yaptım silik çıktı perşembe kanama başladı doktora gittim tam adet günümde adet oluyosun dedi ciddiye bile almadı itiraz ettim lütfenden bi test yaptı 248 çıktı progestan verdi 2 gün devam etti öle aman aman bi kanama değil damla damla yada peçeteye gelen sonra durdu ve artık kanamam yok sıkıntı yok ama devamlı yatıyorum 248 den 4 gün sonra tekrar test yaptı 1062 idi değer

hosgeldin canim ne kadar cogaldik ekim anneleri olarak hayirli olsun bebisin

Teşekkür ederim cnm. Ama yaşayacak mı o var. Şu ana kadar hiç düşünmemiştim. Dr belkide dış gebeliktir hemen kendini kaptırma dedi. Beta hcg 27.3 bugün. Pazartesi tekrar ölçtürecem bakalım artık hayırlısı.

bu dunyada yiyecek ekmegi varsa olur canim sen takilma drlarin her dedigine hayirlisi olsun senin icin insallah

iyi akşamlar güzel anne adayları pazartesi gününe başka bi doktordan randevu aldım bakalım onda ne olucak ne söylücek eğer yavrum gelişmemişse bnmle değilse alınacak keseama yiyecek ekmeği görecek günü varsa Mevlam ol derse olucak herşeyin herşeyin hayırlısını diliyorum Rabbimden Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

bol bol dua et canim insallah melegin seninle birlikte kalicaktir sen kendini ferah tut

İnsallah hersey yolundadir canım.dualarim seninle.

canım ben meryem suresini okuyorum. istersen sen de oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…