arkadaşlar okuduğunuz, elinizin altında bulunan hamilelikle ilgili, çocuk eğitimiyle ya da psikolojisiyle ilgili kitaplarınız var mı???önerebileceğiniz
olabilir canım kesinde bi şey bilmiyorumda bendede oluyo kasıklarımda ani bi kalkmada falan sanki elektrik çarpmış gibi oluyo
Sen kontrole gittin mi canım ?
yok ne gezer hafta içinde gitmeyi düşünüyorum gidince soracam hepsini ama internetten okudum kadarıyla rahim geliştiği için oluyomuş ...sen gittin mi?
Yok bende gitmedim erken diye bizde 5+2 olduk bu günle ...
hayırlısı bakalım rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah ilk bebeğin mi yoksa başka bebeğin var mı?
İlk bebeğimii doğumdan sonra kalp problemi yüzünden kaybettim canım.İnşallah bu bebeğim sağlıkla gelir.
maşallah başladın mı şimdiden okumaya ne güzel ....benim 12saatlik mesaim var haftanın 6günü aklıma bile gelmedi walla eğitimi psikolojisi ben henüz hamilelik nasıl geçecek çocuk nasıl doğacak mı falan onlar var kafamda sadece
arkadaşlar ben de ekim annesi olmaya adayım.bugün kahverengi lekelenme tarzı bişey oldu.acile gittim.kese görünmedi hcg=21.08 çıktı dr. ya devam edicezz yada düşücek dedi çok üzgünüm.böyle olupta düzelen varmıı.
arkadaşlar ben de ekim annesi olmaya adayım.bugün kahverengi lekelenme tarzı bişey oldu.acile gittim.kese görünmedi hcg=21.08 çıktı dr. ya devam edicezz yada düşücek dedi çok üzgünüm.böyle olupta düzelen varmıı.
Allah nasip ederse ben de ekim annesi olcam. Hesaplanınca 22 ekim çıkıyor. Kısmet artık. Allahım bana bağışlasın. Amin.
hosgeldin canim ne kadar cogaldik ekim anneleri olarakhayirli olsun bebisin
Teşekkür ederim cnm. Ama yaşayacak mı o var. Şu ana kadar hiç düşünmemiştim. Dr belkide dış gebeliktir hemen kendini kaptırma dedi. Beta hcg 27.3 bugün. Pazartesi tekrar ölçtürecem bakalım artık hayırlısı.
iyi akşamlar güzel anne adayları pazartesi gününe başka bi doktordan randevu aldım bakalım onda ne olucak ne söylücek eğer yavrum gelişmemişse bnmle değilse alınacak keseama yiyecek ekmeği görecek günü varsa Mevlam ol derse olucak herşeyin herşeyin hayırlısını diliyorum Rabbimden Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
İnsallah hersey yolundadir canım.dualarim seninle.iyi akşamlar güzel anne adayları pazartesi gününe başka bi doktordan randevu aldım bakalım onda ne olucak ne söylücek eğer yavrum gelişmemişse bnmle değilse alınacak keseama yiyecek ekmeği görecek günü varsa Mevlam ol derse olucak herşeyin herşeyin hayırlısını diliyorum Rabbimden Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
iyi akşamlar güzel anne adayları pazartesi gününe başka bi doktordan randevu aldım bakalım onda ne olucak ne söylücek eğer yavrum gelişmemişse bnmle değilse alınacak keseama yiyecek ekmeği görecek günü varsa Mevlam ol derse olucak herşeyin herşeyin hayırlısını diliyorum Rabbimden Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende protestan kullanıyorum bugün sınavda uyuyacaktım neredeyse.bir de yarını atlatsam rahatlicam.ben progestan kullanıyorum uyumamak mümkün değil