2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hoş geldin canım sen de aramıza.gittin mi doktora?

canim hosgeldin Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallah

butun yasadiklarin normal canim merak etme buradaki arkadaslarimizda basladilar mide bulantilari fln

hoşbulduk canım teşekkürler
amin cümlemizinkini inşallah ....​

hoş geldin canım sen de aramıza.gittin mi doktora?

hoşbulduk canım :)
sadece kan testi için gittim geçen hafta doktor haftaya gel ultrasonda bakalım dedi ben bu hafta gidemediğim çalıştığım için önümüzdeki hafta gidecem inşallah ilk gebeliğim yanlışlıkla oldu sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağım hiç bilmiyorum

asell niğde de mi yaşıyorsun?ben de niğdedeyim.çok sevindim:) hangi doktora gidiyorsun? özele gideceksen iş çıkışı veye cumartesi de gidebilirsin.

Son düzenleme:
asell niğde de mi yaşıyorsun?ben de niğdedeyim.çok sevindim:)

evet canım niğdede yaşıyorum :) tesadüfün böylesi bende çok sevindim bak bu olaya sen doktora gittin mi hangisine gittin ben kan testi için doğum hastanesine gittim ama valla hiç sevmedim 4-5 gebeye birden bakıyo bi doktor özele mi gitsem yada başka bi doktora mı gitsem karar veremedim

devlet hastanesine gidip de hiç kendini yorma ve onların umursamazlılkarıyla üzme kendini boş yere.ben hayat hast. murat özdile gidiyorum.çok da menmunum.aslında randevu alıp gitmek daha kolay ama randevuları dolu bu ara öğle arası veya mesai bitimine doğru gidersen normal sıra alıp muayene olabilirsin.hasta kabul de sorun çıkarırlarsa doktorun yanına çık o yardımcı olur zaten.hafta içi 8 den 18e kadar çumartesi de 2 ye kadar hastanede canım.

sağol canım teşekkürler hayat'ta çalışan arkadaşlarım var o konuda yardımcı olurla sıkıntı çıkmaz.ne dedi sana gördümü bebişini ultrasonda ?

kızlar bugün 3. kan tahlilimm 212,23 çıktı,dr u aradım 18 şubatta muayeneye çağırdı çok heyecanlıyım içimden ikiz geçiyo,kızımda ikizdi,ondada testler hep aynı değerlerde çıkıyordu,hayırrlısı artık,birde bugün roka krizine girdim acayip roka tüketiyoum hem ffolik asit hemde demirr bakımından çok faydalı,muhakkak tüketin,günde 2 yada 3 cceviz yiyorum,çay ,kahve kola,hazırr meyve suları kesinlikle hiçbirrini tüketmiyorum erik ve kızılcık kompostosu yapıp içiyorum,birde bu aralar acayip uyuyorum ve yorgun hissediyorrrum arra arada miyde bulantısı gelip gidiyo

folik asit falan kullanmadım ama beşinci ayımdı bu diger aylar da hep kendim test yaptım negatifti bu ay pek ümitli degildim açıkçası ama oldu işte,çift çizgi nihayet

sağol canım teşekkürler hayat'ta çalışan arkadaşlarım var o konuda yardımcı olurla sıkıntı çıkmaz.ne dedi sana gördümü bebişini ultrasonda ?

ayın 2 sinde gittik kesecik oluşmuş pazartesi iş çıkışı yine gitcez inşallah bu kez de bebişin kalp atışlarını duyabilcez canım.

canım inşallah güzel haberlerini alırız.ikinci ikiz anne adayımız olursun:)

hayırlı uğurlu olsun canım ...

arkadaşlar okuduğunuz, elinizin altında bulunan hamilelikle ilgili, çocuk eğitimiyle ya da psikolojisiyle ilgili kitaplarınız var mı???önerebileceğiniz

Kızlar sağ kasığımda çok hafif ağrı demimde böyle bişey dokunup çekiliyormuş gibi oluyor sürekli.Kendimi kasıyorum işlerde yoğun streste oluyo tabi ondan mı kaynaklanıyor acaba ?

Kızlar sağ kasığımda çok hafif ağrı demimde böyle bişey dokunup çekiliyormuş gibi oluyor sürekli.Kendimi kasıyorum işlerde yoğun streste oluyo tabi ondan mı kaynaklanıyor acaba ?

olabilir canım kesinde bi şey bilmiyorumda bendede oluyo kasıklarımda ani bi kalkmada falan sanki elektrik çarpmış gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…