2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba, ben de yeni takip etmeye başladım sizleri. son adet tarihim 14 ocak, merakla bekliiyorum bu ay regl olmamayı! takvime göre doğum tarihi 22 ekim çıktı=) çok mutlu oldum 22 bnm uğurlu sayım =))) inşallah bu kez olacak!!

merhaba, ben de yeni takip etmeye başladım sizleri. son adet tarihim 14 ocak, merakla bekliiyorum bu ay regl olmamayı! takvime göre doğum tarihi 22 ekim çıktı=) çok mutlu oldum 22 bnm uğurlu sayım =))) inşallah bu kez olacak!!

insallahhhhhhh :KK16: rabbim sanada nasip etsin canimmm :KK54:

arkadaşlar ok fena başım dönmeye başladı hiç olmazdı hayırdır inşallah?yattığım yerden yazıyorum foruma.

merhabalar
sanırsam ve ALLAHımdan bi mani olmazsa bende ekimde anne olacağım
3gündür gün boyu süren mide bulantısı ve baş dönmesi var çok mu erken başladı acaba bide kalça ağrısı var rabbim hepimizin yardımcısı olsun​

merhabalar
sanırsam ve ALLAHımdan bi mani olmazsa bende ekimde anne olacağım
3gündür gün boyu süren mide bulantısı ve baş dönmesi var çok mu erken başladı acaba bide kalça ağrısı var rabbim hepimizin yardımcısı olsun​

canim hosgeldin Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallah :KK16:

butun yasadiklarin normal canim merak etme buradaki arkadaslarimizda basladilar mide bulantilari fln :KK19:

X