2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben de ilk başlarda o hastaneye gitmek bile istemiyordum.geçtiğimiz yaz annem kadın hastalıklarıyla ilgili bir operasyon geçirdi.benim doktoruma gittik.Kaç kez gidip gelince ve bu sırada da doktorumla yeniden hamilelik düşünüp düşünmediğim konusunda da bolca konuşma fırsatım oldu.bu sayede atlattım...hangi şehirdesin canım?

sabah hiç bir şeyim yoktu öğleden sora boğazımda ağrı başladı yutkundukça ağrıyor, boğazlarım şişmiş, hasta olmak istemiyoruuuum. bol limonlu ıhlamur içtim başlamadan nasıl atlatabilirim acaba?

merhabalar kızlar öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,buranın gebelik takvimiyle internetteki uymuyo burdaki daha ilerden gidiyo hangisi dogru sizce?

ha ha ha.. bizim için süper zamanlama olmuş...
ben koçum eşim de aslan:)

canım ıhlamur falan içme... bitki çayları gebelikte zararlı olabilir.... biliyosunuz dimi?

merhabalar kızlar öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,buranın gebelik takvimiyle internetteki uymuyo burdaki daha ilerden gidiyo hangisi dogru sizce?

Buradaki biraz ileri hesaplıyor. Sanırım internetten baktığımız doğru. benim hesapladığımla buradaki arasında 1 gün fark var

hayırlı olsun bebişleriniz kızlar,
Allah kucağınıza almayı nasip etsin, benimde bu ay şüphelerim var,
belki katılabilirim size :)

canım ıhlamur falan içme... bitki çayları gebelikte zararlı olabilir.... biliyosunuz dimi?

Ihlamuru içebilir mişiz. Daha önce hamilelik geçiren arkadaşlarım bana öle söylemişti. Ancak diğer bitki çaylarının tehlikeli olabilceğini söylemişlerdi. 3 aydan sonra içebilir mişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…