Nişan 2013 de nişan yapıcak olanlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
benimde hayırlısıyla 15 haziran 2013 cumartesi günü nişanım var mekan olarak esma sultan yalısını düşünüyoruz bakalım kısmet daha erken oldugu için düşünüyorz:44: kolay gelsin size

Eklemeyi başardımm, azmin zaferi işte.Bu da elbisem canım umarım model konusunda yardımcı olur sana..=) Valla zaman o kadar cabuk geçiyor ki, bizimde herşey 18inde çarşıda bakılcak artık..

ayyyy elbisene bitttim,bayılldımmm.. :116:
güle güle giy canım benim,huzurlu günler getirsin sana inşallah elbisen,rengi falan çok güzel,çok yakışmış..

selam kızlar
benimde 7 temmuzda nişanım var ama hiçbişey hazır değil
teknede yapıcaz o tutuldu bide elbise için ölçülerim alında o kadar. inşallah yetişir herşey

selam kızlar
teknede yapıcaz o tutuldu bide elbise için ölçülerim alında o kadar. inşallah yetişir herşey

Selam canım, yetişir Allah'ın izniyle merak etme.Benimde aylar öncesinden elbisem hazırdı sadece ama zaman daraldıkça her şey oluyor sırasıyla.Benim ufak bir ajandam var cüzdan gibi, alınacak, yapılacak ne varsa not ederim alışkanlık oldu artık onun çok faydasını gördüm sana da tavsiye ederim canım..=)

selam kızlar

ay ne güzeL oLur teknede
inşaLLah herşey gölünce oLur canım
az kaLmış artık.. hazırlıklar nasıL gidiyor

kurabiye yapıcam isimli filan cicili bicili
ama etiket yaptırmak istiyorum poşetlerin üzerine. uygun bi yer bulamadım. zaman yaklaşıyor bide önümde finaller var yaklaşıyor. birsürü iş nasıl yetişicek bilmiyorum :44:

güzel olur inşallah canım düşündüğüm gibi olursa
bi hazırlık yok hiç yaa

boşver sıkma canını.. Allah izin verirse günler uzun, 1 günde gayetde biçok işi halledersin ,yeterki beğen
ben 4 kere nişan bohçası düzmeye gittim halende bitmedi,zor beğeniyorum napiim

boşver sıkma canını.. Allah izin verirse günler uzun, 1 günde gayetde biçok işi halledersin ,yeterki beğen
ben 4 kere nişan bohçası düzmeye gittim halende bitmedi,zor beğeniyorum napiim

bizim damat tarafı konyada biz istanbulda olduğumuz için hiç öyle nişan düzmeler falan yapamıcaz galiba aman ben zaten sevmiyorum öyle şeyleri. kayınvalidem nişandan 3-4 gün önce gelicekmiş alışveriş yapmak için o kadar. hiç adet de bilmem zaten

ay tek olduğumu sanıyodum,çok sevindim şimdi
bende hiç sevmem böyle şeyleri ama mecburiyetten
artık düşünmeye başlamıştım sorun bendemi acaba diye şansLısın o yandan:)

ay tek olduğumu sanıyodum,çok sevindim şimdi
bende hiç sevmem böyle şeyleri ama mecburiyetten
artık düşünmeye başlamıştım sorun bendemi acaba diye şansLısın o yandan:)

evet şanslıyım canım başımda kimse yok sadece sevgilim yanımda
siz neler koydunuz nişan bohçasına öğreniyim senden biraz

evet şanslıyım canım başımda kimse yok sadece sevgilim yanımda
siz neler koydunuz nişan bohçasına öğreniyim senden biraz

işte iç giyim koyduk dörder tane(atlet,boxer fln),kot pantolon, gömlek 2 tane,terlik,ayakkabı, 2 tane pijama(yaz-kış),parfüm seti ,havlu fln öyle şeyler daha var aslında alınıcak şeyler ama almaya çıkınca herşey gidiyor aklından,ne denk gelirse alıyosun..
liste yapsaydım keşke diyorum ama artk gerek kalmadı :44:

banada aynı şeylerden alındı sadece daha fazlası mesela 6 çift ayakkabı fln :S
zaten erkek tarafı daha çok getiriyomuş diye biliyorum, ne alsam başka bilemedimki, annemlede konuaşmıyoruz pek bu konuları,rpblemliyiz o yandan nerdeyse herşeyi kendim hallediyorum

ne güzel baya hazırlamışsın sen
üzülme canım anneni kafana takma düzelir aranız inşallah. bizim bi problem yok ama bu konuda en ufak şeyde tartışma çıkıyor. bişey alalım desem erken deniliyor o yüzden eli kolu bağlı bekliyorum işte
sen kendin halletmişsin en azından bak ne güzel

aynen annemde erken diyor hep, erkek taraf artık kaç kez söyledi gidelim nişan düzmeye diye ama napalım , anne işte kızamıyorum :S en azından çok şükürki yanımdalar :)
aman sevdiceklerimiz yanımızda oLsun inşallahta,1 çorabımız eksik oLsun inşallah herşey hepimizin gönlüne göre iyi geçer

amin canım Allah tamamına erdirir inşallah hepimizi

eylül gibi inşallah bizde sevdiceğimle nişanlanıcaz.ama aklımda soru işaretleri var sevdiğim benimle aynı şehirde ama ailesi farklı bi şehirde.ilk tanışma isteme olucak ondan 2-3 ay sonra da nişan inşallah.ama farklı şehirlerde olunduğundan bu nişan alışverişleridir bohçalardır nasıl olacak onu düşünüyorum kara kara benim gibi olan var mı?

Bende varım Kısmetse 1 ay 2 gün sonra nişanım var Bizde aileler birer hafta arayla gidip geldik tanıştık ve tarih belirlendi.Söz nişan bir arada evde olacak. Bu haftasonu sevgilimle alyanslarımızı almaya gidicez beraber bakalım istedik. Çünkü haftaya finallerim başlıyor ve nişana 10 gün kala bitecek zaman çok az o 10 günde nişan alışverişi yapıcaz elbise vb. alyansları aradan çıkaralım dedik. Birde bizim aile apt nı o 4 katlı o yüzden ilk girişten yukarı kadar merdiven korkuluklarını pembe tül ile sarıp bitiş yerlerinde büyük fiyonklar yapmayı planlıyoruz. Kapıyada h & K nişanı hoşgeldiniz gibi bir süsleme yapmayı planladık. of daha yazarken ellerim titriyor çok heyecanlıyım

Ben bohça işini o kadar takmıyorum nasılsa olmak için olacak gibi birşey lazım olanları alıcam ve annelerde yardımcı olur zaten. Benim için esas onemli olan kıyafet saç ve makyaj. Dışarı bir mekanda olsa kıyafet ağır makyaj ağır kaçar mı gibi bir durum olmaz ama evde olacağı için hem hafif hemde ağır kaçmaması lazım bu gerçekten zor bir seçim olacakki 10 gün içinde halledicem zamanım kısıtlı. Makyajımı kendim yaparım büyük ihtimalle kuaförlere güvenemiyorum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…