merhaba kızlar bugun bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için gitmiştik ama gene göstermedi bebişim öğrenemedik cinsiyeti
kızlar benim biraz moralim bozuldu:2: ben gebeliğimin 2.ayında kese etrafında kanamam oldugu için progesteron kullanmıstım ve evde hep yatmıstım zaten 1 tek o haftalarda sıkıntım olmuştu bulantım olmuştu ama 1 ay dır cok şükür ki iyiydim..gerci en son gıttıgımde bırazcık kanama goruyorum demişti doktorum ama pek üstünde durmamıştık..benim son zamanlarda kasıgımda agrı olmaya başlamıstı ben pek önemsememiştim rahim buyuor diye ama 1kac kez cok şiddetli olunca bu sefer ultrosan girmeden soyledım ve ultrsonda kanamanın devam ettıgını gorduk ve rahımde kasılma da oluyormuş..bu yuzden acıle gonderdi bizi..serum taktılar fitil ve hap verdiler 1 kac saat hastanede kaldık..10gun rapor ve progestoron kullanmaya başladım tekrardan
bebeğim cok şükür saglıklı büyümüş 74 mm olmuş
rabbime binlerce şükürler olsun ki o iyi...böyle işte kızlar gebeliğim cok iyi gidiyordu pek bır sıkıntım yoktu ama işte doktor kendini iyi hissettıgın için kendine cok yüklenmişsin ve yorulmussun dedi ..sizlerde kendinize dikkat edinn..Rabbim bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin ..aminnn
BU ARADA KIZLAR BENİM DOKTORUM HER MUAYENEDE BAN HURMA YE DİYOR BİLGİNİZ OLSUN BUGUN GENE SÖYLEDİ HURMA RAHİMİ GÜÇLENDİRİYORMUŞ