- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
Anilcim mete de hep kusan bi bebek ildu ama bu kusma baska bisey yaa fiskiryr resmen. Midesinden nasil bukdr ckti dyrm.
Maalesef dun aksam yibe kustu ayni sekulde. Ama mete oksrk fln olmdn bianda kusuyr. Aglamyr kusunca da. İki kusmasinda da yogurt yemsti sonra emmsti yogrttnmi anlmyrm severek yyrdu yogurdu. Hatta bska bsy yemyryrdu boyle.
neypcm bilmyrm simdi hep koKrkyrm kusursa dite. Ustelik dr. Kilosunu az buldu az alms dedi. Boyle kusarsa hepten alamyck. İbsallh bidaha olmalar anilcim.
Kıyamam sizin durum daha farklıymış bizden
Sebepsiz olması acaba enfeksiyon mu dedirtiyor ya da yoğurt midesini ekşitiyor artık
Ne bileyim dr lar birşey demediği için artık biz fikir yürütüyoruz
Bizimki ağlamaktan kustu bu sefer de farkındayım. Zatem yoğurt da yememişti
Mideleri küçükmüyordur sanmıyorum ama az yemeyenalışırlar mı onu bilemicem
İmsan korkuo gerçekten her seferinde gene kusacak mı diye
Aynı durum tatlım. Emmeyle kustuğu farklı. Bu ek gıdayı alıp fışkırır gibi kusması farklı
Bi de şunı araştırmak lzm. diş zamanı yaklaşımca bazı bebekler belki böyle reaksiyon beriyordur kendini gösteriyordur
Ama sormaya adam gibi dr lzm. Hepsi bi large bi large
Valla oyle buydler cnm akilli davr.var artk
Evt cnm ya dikkat etmk lazm bizimki de geri gdyr.gwcmis olsun sanada.
Anilcim mete de hep kusan bi bebek ildu ama bu kusma baska bisey yaa fiskiryr resmen. Midesinden nasil bukdr ckti dyrm.
Maalesef dun aksam yibe kustu ayni sekulde. Ama mete oksrk fln olmdn bianda kusuyr. Aglamyr kusunca da. İki kusmasinda da yogurt yemsti sonra emmsti yogrttnmi anlmyrm severek yyrdu yogurdu. Hatta bska bsy yemyryrdu boyle.
neypcm bilmyrm simdi hep koKrkyrm kusursa dite. Ustelik dr. Kilosunu az buldu az alms dedi. Boyle kusarsa hepten alamyck. İbsallh bidaha olmalar anilcim.
Ve sonunda Arasın karnının gurultusunu da duydum kahvaltısını hazırlarken
Dandik bi kahvaltı hazırladım yedi
Az yapmıştım bitirdi. Ama öncesşnde epey bi kaka yaptı
Dün en son 9da yedi. Onu da gece 2 de kustı aynı önceki gece gibi . 3de banyo yaptırdık
Saat 6da yattı 9da kalktı
Acaba gazı mı var ya da diş mi yaklaştı dün gecemiz çok kötüydü
Kızlar herkesin Bayramı'nı şimdiden kutluyorum
Hepimiz guzel bayramlar geçirelim inşallah
Keremim nezle oldu burnu sürekli akıyor
Onun dışında neşesi yerinde sadece uyumuyo
Hepinizin bebelerini öpüyor sevgiyle kucaklıyorum...
BUGÜN HAYATIMIN EN İĞRENÇ GÜNÜ MÜMKÜNSE TARHTEN ÇIKARTILMALI 27 tmmuz:99::120::120::120:
Evlilik yıldonumum
benim kızımda 2 sefer öyle olmuştu midesini üşüttük diye düşündüm ıhlamur verdim bide mamasını biraz sıcak vermeye çalıştım çok sıcak değilde ılıktan az bi sıcak öylelikle geçti canım
Muhteşembir duygu gerçekten 5sene sonra bebegimizle ilk bayramimiz.Allahherkese yasatsin buu duyguyu.
Hepinize hayirli mutlu bayramlar dilerim canlar. Yuvakarimizdan huzur eksik olmasın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BUGÜN HAYATIMIN EN İĞRENÇ GÜNÜ MÜMKÜNSE TARHTEN ÇIKARTILMALI 27 tmmuz:99::120::120::120:
Evlilik yıldonumum
Bayramda hastalandımm, kızımda hastaydı, ilk bayramımız burnumuzdan geldi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi