- 14 Ocak 2010
- 1.245
- 1.140
Olsun canim insallah bundan sonraki tum bayramlariniz saglik sihhat icinde gec errr :)
Bizde tum bayram zyaretlerini ve misafirleri atlattik sukur
Harcliklari topladik
Veeee
Bodruma gidiyoruz suan yoldayizz
Hepiniz Allah a emanet olun kuzularinzla
Cok alelacele hazirlandik insallah bisey unutmamisimdir:26:
KıZlar bebişim isilik oldu sinekler yedi bir haftadır isilik gecmio sürekli yıkıyorum ama yok :/ sinek içinde limon yağı aldım iyi oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay kimsecikler yok çıldıricimmmmm yalnız kaldım bebişimle
ege'yi oynattım, şimdi uyudu :))
işte geldim burdayım yelizcim :))
Hoşgeldin canım, bi haberim varrr, benim mide bulanıyo tansiyon düşüyo temmuzun 14 ünde adet gibi değilil çok az kanamam oldu, hamileysem ne yaparım bennnn...
ya yeliz sorma ya aynı tantana bende de var(
13ünde 2 gün lekelenme gibi bişeyler oldu, iğne de yaptırıyorum gerçi ama şuan vücudum çok hamileymişim gibi hareket ediyor, yoktur olamaz falan diyorum da ege de korunurken olduğu için de tırsıyorum doğrusu... yapıcam bi test, valla ben hiç istemiyorum biliyorsun, ya iyice ilişkiden tiksindim artık korkuyorum hamile kalmaktan...
İyi bayramlar güzel anneler tatlı bebekler,
Uzun zamandır kk giremiyorum, aslında uzun zamandır hiçbir yere giremiyorum, çocukların yemesi içmesi, bakımı, hastalıkları, etkinlikleri, ev işleri derken sürekli bir yoğunluk bir koşturmaca içinde geçip gidiyor günler, bu işleri eşim dahil kimseden yardım olmadan tek başıma yapmam nedeniyle de başımı kaşıyacak vaktim olmuyor.
Geçmişi okuyamadım, hasta olan bebekler anneler varsa geçmiş olsun.
Ve bizden gelişim haberleri, Mert artık bal, yumurta beyazı, patlıcan, mantar dışında herşeyi yiyip içiyor, 1 aydan fazla zamandır desteksiz oturuyor, oturduğu ya da yattığı yerden emekleme pozisyonuna geçip yaylanıyor ama henüz ayaklarını kollarını ileri atmaya cesaret edemedi, eline ekmek gibi ısırarak yiyebileceği şeyler verdiğimde yarısını dökse de yiyebiliyor, iki parmakla küçük cisimleri tutabiliyor, mama, dede, baba, abba (abla), hadi gel ve nenne diyor ( burada nenne ben oluyorum :) )
Gel gel ve bay bay yapıyor. Hikaye dinlemeyi, hoppalada zıplamayı ve her bulduğunu ısırmayı çok seviyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sizin miniklerin neler yaptığını merak ediyorum ama okumaya hiç vaktim olmuyor
Ya kuzum bende istemiyorum ama bu belirtiler aynı yaaa offffff, inşallah üşütmüşümdür ben hiç adet olmadım şimdiye kadar 14 ünde oluyorum sandım az oldu adet gibi değildi, sen adet oluyor muydun düzenli ?
ben 1 kere mayısın 25 inde oldum, 10-12 gün falan sürdü ama baya söküldü.. sonra işte bi de 13 temmuzda oldum ama o da 2 gün damla damla lekelenme gibi oldu. ama iğne yaptırıyordum. bi 3 aylık yaptırmıştım o bitince aylık iğneye geçtim. adetleri de düzenliyormuş aylık iğne dedi hemşire, ben de onu vurdurdum zaten 15inde adet oldum diye test de yapmadı. ama geçen eşime dedim acaba adet değil miydi o hamileymişim gibi falan dedim. bilmiyorum yaa amaaaan inşallah değildir.
ben 1 kere mayısın 25 inde oldum, 10-12 gün falan sürdü ama baya söküldü.. sonra işte bi de 13 temmuzda oldum ama o da 2 gün damla damla lekelenme gibi oldu. ama iğne yaptırıyordum. bi 3 aylık yaptırmıştım o bitince aylık iğneye geçtim. adetleri de düzenliyormuş aylık iğne dedi hemşire, ben de onu vurdurdum zaten 15inde adet oldum diye test de yapmadı. ama geçen eşime dedim acaba adet değil miydi o hamileymişim gibi falan dedim. bilmiyorum yaa amaaaan inşallah değildir.
Canim 3 aylik igneden sonra duzensizlikler skntilar olabiliyo biraz zaman aliyo duzene girmesi sıkma canini sen bi test yaptir rahatla
Bencede öyledir, bende emziriyorum ondandır dimi:)
Canim 3 aylik igneden sonra duzensizlikler skntilar olabiliyo biraz zaman aliyo duzene girmesi sıkma canini sen bi test yaptir rahatla
İnşallah değilizdir yaaa, benim hamileliğim çok zor geçti, bebeği büyütmemde çok zor oldu, bi daha aynı şeyleri biraz kendime gelmeden yaşamak istemiyorum
ya zaten 3 aylığı yaptırdığımda hiç adet görmedim, sonra aylık iğneye geçince oldum adetimi. aylık iğne düzenlermiş adetleri bakalım. tabii bi süpriz yumurta daha yoksa..
aynen bi test yapıcam ben umarım yoktur diye..
valla yeliz benim hamileliğim çok rahattı, son güne kadar işimi gücümü yaptım, inanılmaz rahattı, bebişi de rahat büyütüyorum çok şükür ama 2. bi bebek istemiyorum kesinlikle... eğer varsa ben aldırırım zaten hiç düşünmem..
sen de emzirmeye güvenme yine de korunma yöntemlerine başvur. bana doktor demişti süt korur adet olmuyorum diye düşünme hamile kalabilirsin mutlaka korun demişti.
Canım ben 5 yıllık evliyim vr inanmazsın sadece coitus interaptus ile korundum, doktor şaşırmıştı nasıl yanlışlıkla olmamış diye, zaten de bebeğim olmuyordu son anda şans eseri oldu tüp bebek yaptırcaktık, bende hala aynı yöntemle korunuyırum
ay yeliz saçmalama kız, en dandik yöntemlerden biri.. aman diyim..
valla istemiyosan çok dikkat et, eşşeği sağlam kazığa bağla da sen sana da 2. bi süpriz yumurta gelmesin şimdilik..
Canım o dandik yöntemle 5 yılım geçti:) hihihhihihşimdi beni yarıyolda bırakırsa çok üzülürüm
o yöntemle yarı yolda Nehir gelmiş ama :)))
bana da doğum kontrol hapıyla Ege geldi :)))
elenen 2 yöntem işte..
ben şimdi aylık iğneden gidiyorum :))