2013 agustos gelınlerı buraya :)

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimizin eşyalarını :) Bende perdeye çok para vermeyi düşünmüyorum neticede kirada oturuyoruz,herşey birbiriyle çok uyumlu olmuş :)

Amin inşallah çok teşekkür ederim tez zamanda kendi evlerimiz olur da daha güzellerini alırız inşallah canım

Gönlüne göre olur inş canım..
Sana da siparişi verdiğin gün daha ilk provaya gitmeden, kullanacakları tül kumaş kupon vs gösterdiler mi?

sıparıs gunu odemenın bı kısmını yaptık bı de olculerım alındı o kadar. dantelı 2. provada sectım. ama tul secmedım. neden sectırmedıler onu bana bak sımdı aklıma takıldı ben parlak tul ıstemıyorum yarın hemen arıcam. uyandırdın benı saol valla. 3. provaya bıraz daha bellı olur demıstı. boy olcusu falan alındı ust kısmı ayarlandı sımdılık bu kadar. temmuzda gıtcem bı de agustosta. 2 provam daha var.

kızlar beni arkadaş olarak eklerseniz profilimden görebilirsiniz ya da durun ben sizi ekleyeyim

çok çok beğendim güle güle kullanın canım çok zevklisin gerçekten salon takımın saloni mobilya sanırım ben de çok beğenmiştim o takımı. ilerde mobilyalarımı değiştirmem gerekirse içimde kaldı kesinlikle saloniye gideceğim

çok teşekkür ederim canım evet saloninin modeli bu beğenmene çok sevindim senin eşyaların da çok güzel önemli olan eşlerimizle mutlu olmak yooksa eşyaymış düğünmüş gelip geçici şeyler aslında

haklısın canım kesinlikle öyle kavuşuyorum ya sevgilime yılların hasreti bitiyor ya gerisi teferruat

tatlı gelinciklerr nasılsınızzz bakıyorum da topicimize yeni yeni gelinciklerimiz gelmiş hepsi hoş gelmiş
herkes baya bişini halletti galiba :18: bizde perdelerimizi ve mobilya işimizi hallettik beyaz eşya bakıyoruz... size bir sorum var, szce vestelin şu yeni çıkan cam kapaklı buzdolabından alan kullanan yada hakkında bilgisi olan varmı ? nişanlım tutturdu ondan alalım diyee:18::18::18:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr evlendımde geldım :) nıkahımız kıyıldı artık evlıyım kocişimle ama dugunumuze 2ay var.Çpk tuhaf bı duygu.Allah ın ıznıyle hıc bı eksıgımız kalmadı mobılyalarımızıda aşdık evımız hazır ..Çok ama Çok mutluyummmmmmmm.Siz nelere yapıosunuz

arkadaşlar tay tüyü hakkında bilgisi olan varmı kolay kolay kir tutmuyomuş kullanan var mı yardımcı olabilir mi acaba.

arkadaşlar tay tüyü hakkında bilgisi olan varmı kolay kolay kir tutmuyomuş kullanan var mı yardımcı olabilir mi acaba.

evet canım tay tüyü kumaşlar kolay temizlenebiliyor arkadaşlarımdan kullanan çok ıslak mendille bile çıkıyormuş ama beyaz sabunla silmeyi öneriyolar bence koltuklarını yüzü çıkabilenlerden alırsan temizlikte hiç problemin olmaz

benimki de tay tüyü ama henüz hiç temizlemedim temızleyınce yazcam dusuncemı
ben gelın cıcegımı bıle aldımmmmmm davetıyelerımız de hazır bu haftasonu boluya gıtcem yıne kısmetse. ceyızlerımı goturcem yıne. bızım evde yerlestı gıbı mobılyalar falan geldı. ınsan bı garıp oluyor.

allaah mutlu mesut etsin tatlım , bizede tez zamanda nasip etsinn valla bi bizim ev hazır değil sanırım siz böyle yazdıkça paniğe kapılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…