How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

arkadaşlar tay tüyü hakkında bilgisi olan varmı kolay kolay kir tutmuyomuş kullanan var mı yardımcı olabilir mi acaba.

Bizim evin tay tüyü canım koltuklar..annemin ki yani.. kolay evet temizliği ama çok açık renk tercih etme derim..

Bende biraz daha farkli bi kaftan beendim. Bursadan kiralicam 350 dediler. Cepten giriyorum resmini eklerim sonra. Biz hemen tamamladik. Esyalar da yerlesti. Mutfak masami da istikbalden cam olanlardan sectim. Davetiyelerde basimda. Ufak tefek seyler kaldi :) hayirlisiyla ramazani da kolayca atlatip dugune baglariz ins :D
merhaba bir bindallılar ortalama ne kadar fiyata kiralanıyor.Birde ben kına gecem için tarlatanlı bir şeyler istiyorum.onların fiyatlarını biliyo musun arkadaşım başka bir ilden aldı da bana çok pahalı geldi.EĞER BİLGİN VARSA PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM

bence acı kahve güzel bir renk..çok kullanışlı her renkle kombin olur nerdeyse..bence al..

ya beni vazgeçirdi arkadaşlarım şimdi acaba krem mi alsam diyordum
o zamanda çok mu çık olacak diye korkuyorum evim içimi açsın istiyorum arkadaşlarımda acı kahve içini karartır diyolar

ya beni vazgeçirdi arkadaşlarım şimdi acaba krem mi alsam diyordum
o zamanda çok mu çık olacak diye korkuyorum evim içimi açsın istiyorum arkadaşlarımda acı kahve içini karartır diyolar

arkadasım bnm fikrim koltkların dışında herseyin açık renk olması gerekir acı kahve alıcaksan zor bi renk çünkü. salonun genişse al ama evi karartabilir. çok beğendiysen al tabi ki ama içinde kalmasın perdeleri falan beyaz simli alırsın duvarları da ayna aksesuarlarla süslersin açılır odanın rengi

merhaba bir bindallılar ortalama ne kadar fiyata kiralanıyor.Birde ben kına gecem için tarlatanlı bir şeyler istiyorum.onların fiyatlarını biliyo musun arkadaşım başka bir ilden aldı da bana çok pahalı geldi.EĞER BİLGİN VARSA PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM

Fiyatlarini bilmiyorum ama eminonunden gecerken sormustum 100tl ortalama kiralama bedelleri. Benim beendigim 350 tl. Daha var zaten sonra bakcam.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr evlendımde geldım :) nıkahımız kıyıldı artık evlıyım kocişimle ama dugunumuze 2ay var.Çpk tuhaf bı duygu.Allah ın ıznıyle hıc bı eksıgımız kalmadı mobılyalarımızıda aşdık evımız hazır ..Çok ama Çok mutluyummmmmmmm.Siz nelere yapıosunuz

hayırlı olsun canım tebrik ederim Allahım mutlu mesut etsin :16:

hoş bulduk canım.. :16: evet Safranboludan Konya ya transfer olacağım bende kısmetse :9: dün geldim..evin boyasını,parke rengini vs. seçtim geldim :) baktık mobilyalara evet epey zorlandım bende..ama koltuk salon takımı faln onları aldık. yatak odası kaldı. ona karar veremedim.. halılar perdeler de sonra.. çok iş var çokk :S

işler bitmiyor canım ya al al sürekli bir şeyler hep eksik :9:

arkadasım bnm fikrim koltkların dışında herseyin açık renk olması gerekir acı kahve alıcaksan zor bi renk çünkü. Salonun genişse al ama evi karartabilir. çok beğendiysen al tabi ki ama içinde kalmasın perdeleri falan beyaz simli alırsın duvarları da ayna aksesuarlarla süslersin açılır odanın rengi
şimdi koltuklarımı krem alsam o zaman ama yemek masam ve konsalumda açık renk neleri koyu alabilirim

heyyyy bu topiğin insanları nereye gitti yahu kimseler uğramıyor kaç gündür buralara:1::1::1: ne yaptınız neler aldınız acaba:21::21:

neyse bak iki kişi oduk:1::1: Ne yaptın karar verdin mi mobilyalarına en son mobilya alacaktın diye hatırlıyorum

ya inegöle gitmeyi düşünüyordum arkadaşlarla konuşurken dedilerki çok kararsızsın oraya gitme daha kötü olursun dediler mantıklı geldim artık yerleşeceğimiz yere gideceğim ordan alacam haftaya evi tutacaz bir ev buldu eşim resimleri gördüm iyi geldi sadece mutfak ankastre değil yani ocağı ve fırını nasıl koyacam onu araştıracam

ya inegöle gitmeyi düşünüyordum arkadaşlarla konuşurken dedilerki çok kararsızsın oraya gitme daha kötü olursun dediler mantıklı geldim artık yerleşeceğimiz yere gideceğim ordan alacam haftaya evi tutacaz bir ev buldu eşim resimleri gördüm iyi geldi sadece mutfak ankastre değil yani ocağı ve fırını nasıl koyacam onu araştıracam

hmmm iyi bakalım hayırlısı olsun hakkında:13:

bizim de evimizde badana boya ve temizlik işleri var bir aksaklık olmazsa cuma günü mobilyalarımız evimize gidecek haftaya da ben çanakkaleye gidip evimi göreceğim inşallah. ayrı şehirler de olmaz çok zor ya :ssz:

bizim de evimizde badana boya ve temizlik işleri var bir aksaklık olmazsa cuma günü mobilyalarımız evimize gidecek haftaya da ben çanakkaleye gidip evimi göreceğim inşallah. ayrı şehirler de olmaz çok zor ya :ssz:

kesinlikle çpk zor hala bursaya gidemedim stresliyim evimde bandırmada olcak o kadar karışığımki ayrı şehirlerde olmak çok zor gerçekten

kızlar çok şükür biz aynı şehirdeyiz herşeyi beraber yapıyoruz ama yazın 2 aya yakın ayrı kalcaz düğüne kadar yani bakalım nasıl olacak:14::14:

Back