How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

canım öğretmeniz ya aynı şehirde çalışıyoruz fakat memleketler farklı temmuzda okullar kapanınca herkes memleketine gidecekdüğünde ağustos sonunda malesef:14:

Hımm anladım tatlım :) olacak o kadar napalım :)) bi de bizi düşün kaç ayda bir görüşüyoruz o da bir gün hiç bir şey anlamıyoruz çook özledimm :23: :17: iyi geceler canım

neyse az kaldı canım artık hep beraber olcaz eşlerimizle allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin:70::70:

kızlar evimde 4 camım eğimli nasıl perde yaptırabilirim bu konuda fikri olan var mı??

benim tüllerim storlarım hepsi geldi takıldı maşallah çok güzel oldular:nazar::nazar: çok mutluyum kızlarrr çokkk

okuduğum mesajlardan farklı bi derdim var ama yazacak daha uygun başlık bulamadım....
agustos 15-18 bizim gün(lerimiz).farklı şehirlerde olduğumuzdan çeyizin götürülmesi derdimiz var.bulduğumuz nakliyeci
ancak haftaiçi gelip gidiyormuş bursadan kayseriye.ama nişanlım ancak haftasonu gelebilir.ve yanında o da olsun istiyoruz bi aksilik olmasın diye.
özetle kayseriden bursaya bildiğiniz nakliyeci var mı? ya da herhangi bir tavsiyeniz???

kızlar evimde 4 camım eğimli nasıl perde yaptırabilirim bu konuda fikri olan var mı??

bu konuda bir bilgim yok canım ama pencerelerinin fotoğrafını çekip perdeciye göstermelisin onlar daha iyi yardımcı olurlar.

benim tüllerim storlarım hepsi geldi takıldı maşallah çok güzel oldular:nazar::nazar: çok mutluyum kızlarrr çokkk

iyi günlerde kullanın canım ben de görsem o günleri :)) bizim mobilyalar bugün gidiyordu ama aksilik çıkmış yarın gidecekmiş.

okuduğum mesajlardan farklı bi derdim var ama yazacak daha uygun başlık bulamadım....
agustos 15-18 bizim gün(lerimiz).farklı şehirlerde olduğumuzdan çeyizin götürülmesi derdimiz var.bulduğumuz nakliyeci
ancak haftaiçi gelip gidiyormuş bursadan kayseriye.ama nişanlım ancak haftasonu gelebilir.ve yanında o da olsun istiyoruz bi aksilik olmasın diye.
özetle kayseriden bursaya bildiğiniz nakliyeci var mı? ya da herhangi bir tavsiyeniz???

aaa bursaya mı gelin geliyorsun tatlım ? şimdiden hoşgeldin diyorum o zaman :16: ben de bursadan çanakkaleye gideceğim kısmetse :31: malesef tanıdığım nakliyeci yok canım ya ama birkaç yere daha sorsun nişanlın mutlaka gelen vardır.

teşekkürler canım inşallah sen de görürsün mobilyalar konusunda canını sıkma bizim yemek ve yatak odası 10 gün geçikecek biz de koltuklar gelsin onlar da düğünden önce gelsin dedik yani daha düğüne var nasıl olsa problem yok:32::32:

teşekkürler canım inşallah sen de görürsün mobilyalar konusunda canını sıkma bizim yemek ve yatak odası 10 gün geçikecek biz de koltuklar gelsin onlar da düğünden önce gelsin dedik yani daha düğüne var nasıl olsa problem yok:32::32:

ya aslında sıkmıyorum da kayınvalidemler şimdi orada hazır ordayken gelse iyi olacak nişanlım çok yoğun çalışıyo zor oluyo onun için vakit ayırmak. çeyizlerden kpssden hemen sonra pazar günü yola çıkacak kısmetse. ay şu günleri bir atlatsak rahatlıcaz yaa :))

ya aslında sıkmıyorum da kayınvalidemler şimdi orada hazır ordayken gelse iyi olacak nişanlım çok yoğun çalışıyo zor oluyo onun için vakit ayırmak. çeyizlerden kpssden hemen sonra pazar günü yola çıkacak kısmetse. ay şu günleri bir atlatsak rahatlıcaz yaa :))

bence bu günler yavaş yavaş ilerlesin ya nasılsa bi daha geri gelmeyecek:1::1:

selam kızlar ben aranıza yeni geldim ve agustos geliniiyim :)

hosgeLdın cnm aramıza .. Kızlar bende koltukalrımı beyaz aldım tek berjer yastıgımı murdum rengı yaptırdım perdelrımın fon rengını de murdum yaptım..Hersey tam ıstedıgım gıbı oldu Allah a sukur.E artık evlendımde artık evıme gecmek ıstıorum gel agustos gel :)

kızlar ya ben cok korkuyorum bızde bu persembe ev dosemeye gıdıcez 10 saat uzakta tek annem ve ben kımse yok baska :( hep eksıkler oradan alıcak temızlık yerlesme cok gozumde buyudu ısler zaten annemın eıvnde boya badana ınsaat cok yoruldum hersey tamam sanırım ama değişik bır psikolojı var ustumdde korku gıbı

Kizlar mrb nasilsiniz nikahimiz kiyildi her sey cok guzeldi ama nisanlimin babaannesi yogunbakimda dugune daha var ve calgili olmayacak mevlutlu olacak kinam oynamali olacak ama belki ertelenir dua edin insallah sagligina kavusur:(

bız de 6 temmuzda yerlestırcez evımızı ıns :) cok heyecanlıyım bakalım nasıl gececek cok yogun ve yorucu gececegı kesın.
kına gecemde bereket narı dagıtcem emınonunden baya uyguna aldım. yapınca resmını de eklerım. haftaya da kına kıyafetımı falan almam lazım ramazan gelmeden.
kpss maratonu var sımdı de ıns atanırım yarabbım :18:

Back