kızlar çok şükür biz aynı şehirdeyiz herşeyi beraber yapıyoruz ama yazın 2 aya yakın ayrı kalcaz düğüne kadar yani bakalım nasıl olacak
hayırdır canım niye ayrı kalacaksınız? olsun sabret güzel günler bizleri bekliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok şükür biz aynı şehirdeyiz herşeyi beraber yapıyoruz ama yazın 2 aya yakın ayrı kalcaz düğüne kadar yani bakalım nasıl olacak
hayırdır canım niye ayrı kalacaksınız? olsun sabret güzel günler bizleri bekliyor
canım öğretmeniz ya aynı şehirde çalışıyoruz fakat memleketler farklı temmuzda okullar kapanınca herkes memleketine gidecekdüğünde ağustos sonunda malesef
Ah o perdeleer seçımı cok sanrm en ıyısı perde yanada fon olur sanrm tatlmkızlar evimde 4 camım eğimli nasıl perde yaptırabilirim bu konuda fikri olan var mı??
kızlar evimde 4 camım eğimli nasıl perde yaptırabilirim bu konuda fikri olan var mı??
benim tüllerim storlarım hepsi geldi takıldı maşallah çok güzel oldular çok mutluyum kızlarrr çokkk
okuduğum mesajlardan farklı bi derdim var ama yazacak daha uygun başlık bulamadım....
agustos 15-18 bizim gün(lerimiz).farklı şehirlerde olduğumuzdan çeyizin götürülmesi derdimiz var.bulduğumuz nakliyeci
ancak haftaiçi gelip gidiyormuş bursadan kayseriye.ama nişanlım ancak haftasonu gelebilir.ve yanında o da olsun istiyoruz bi aksilik olmasın diye.
özetle kayseriden bursaya bildiğiniz nakliyeci var mı? ya da herhangi bir tavsiyeniz???
teşekkürler canım inşallah sen de görürsün mobilyalar konusunda canını sıkma bizim yemek ve yatak odası 10 gün geçikecek biz de koltuklar gelsin onlar da düğünden önce gelsin dedik yani daha düğüne var nasıl olsa problem yok
ya aslında sıkmıyorum da kayınvalidemler şimdi orada hazır ordayken gelse iyi olacak nişanlım çok yoğun çalışıyo zor oluyo onun için vakit ayırmak. çeyizlerden kpssden hemen sonra pazar günü yola çıkacak kısmetse. ay şu günleri bir atlatsak rahatlıcaz yaa :))
bence bu günler yavaş yavaş ilerlesin ya nasılsa bi daha geri gelmeyecek
Ah o perdeleer seçımı cok sanrm en ıyısı perde yanada fon olur sanrm tatlm
selam kızlar ben aranıza yeni geldim ve agustos geliniiyim :)