evet kızlar haklısınız düğün günü çekim eminim çok zor olacaktır. düğünden sonra zaman açısından çok daha rahat olacak ama maliyet açısından biraz daha zorlayacak bizi sanırım. bir de tabi orada iyi bir kuaför bulmak zorundayım. ama olsun ya hem maviyle yeşilin uyumuna bayılıyorum en iyisi çekim işini çanakkalede yapmak.
kına kıyafeti kiralayan kişi arkadaşım yardımcı olacağım sen fiyatı düşünme dedi valla bilmiyorum ben fiyatını ama o civarda sanırım. ben de 29 haziranda 2. provama gideceğim kısmetse.
iyi günlerde kullan canım hangi marka aldın acaba:26:
canım bunu ben de görmüştüm çok aklıma yatmıştı sonra şu kırmızı bardakları baya aradım sadece migrosta buldum 10 tanesi 5 lira idi. aldım süslemeye kalkıstım ama o tülü koymak baya zor. ayrıca mum ısınınca bardak eriyecek gibi ısınıyor. ben de silikon yoktu derby diye yapıştırıcı madde vardı mumu onla yapıştırmaya kalktım bardağım dibine sürdüm bardak eridi yani biraz zor bir iş. sonra maden suyu şişelerini folyo ve tülle süslüyorlar ya ondan yaptım o da çok zor geldi en iyisi hazır almak diye düşündüm.
aramıza hoş geldin sen de canım sen de benim gibi şehrinden ayrılıyorsun sanırım nereden nereye gelin gidiyorsun? mobilya seçmek oldukça zor oldu bizim için baya dolaşmıştık. umarım çabuk içine sinerek halledersiniz. Allah hepimizin yardımcısı olsun her şey gönlümüzce olsunnnnn.... [/QUOTE
hoş bulduk canım..
evet Safranboludan Konya ya transfer olacağım bende kısmetse
dün geldim..evin boyasını,parke rengini vs. seçtim geldim :) baktık mobilyalara evet epey zorlandım bende..ama koltuk salon takımı faln onları aldık. yatak odası kaldı. ona karar veremedim.. halılar perdeler de sonra.. çok iş var çokk :S