How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

kızlarrrr :) size kına gecemde yapmak istediklerimi söyleyeceğim. bence sizde değerlendirin düşününce çok heyecanlanıyorum :)

Kına çıkarılırken şu eriyip damlayan her tarafı batıran mumlardan kullanmak yerine aşağıdaki gibi kırmızı plastik bardaklardan bulup süsleyip mumu içine koyacağım böylece hem mum sönmeyecek hemde kimsenin üstü batmayacak üstelik kimsenin saçıda yanmayacak :) Bu mumları 'Pembe Kanatlı Peri'nin bloğunda gördüm. kendisine teşekkür ediyorum :)

Eki Görüntüle 731527

Veee süslemek için rengarenk japon fenerlerinden alacağım :) sizde alın kızlar, çok güzeller değil mi :)

Eki Görüntüle 731528

özellikle mumlar çok güzelmiş kesinlikle düşüneceğim bunları.

merhaba ağustos gelini arkadaşlarımm :16: bizim düğünümüzde 27 ağustosta inş. kına ve nikah salonları tutuldu düğün salonuda bugün yarın belli olacak inş. farklı şehirlerde olduğumuz için iki yerde yapıyoruz düğünü.. gerçekten çok yorucu ve heyecanlı bir maratonmuş :) gelinliğimin siparişi verildi dikim aşamasında şuan.. evin tadilat boya işleri var. eşyaları almayı planlıyoruz şimdi.. bu gece nişanlımın olduğu ve yaşayacağımız şehre gidecem eşyaları seçmek için :9: yorucu olacak epeyce..kafamda bir sürü şey var napıcaz bakalım.. :30: bu tatlı telaşları yaşayan bütün kızlara kolaylıklar diliyorum.. Allah evlenenle ev alana yardım edermiş.. sevgilerr :16:

canım bursa da çok güzel ama deniz aşığı bir insan olarak ben kesinlikle deniz kenarında isterdim. ama düğünden sonra tekrar saç makyaj yaptırmak zorunda kalırsın. bir de kristal fotoğraf albümü çıkmış bayıldım ben tavsiye ederim

Fotoğrafçıyı bende ayarlamadım canım..
Yakın zamanda evlenen bir arkadaşım düğün çekimlerini düğünden bir hafta önce yaptırdı, kesinlikle tavsiye ediyor. Düğünle aynı gün foto çekiminin çok yorucu olacağını ve onca emek sonucu fotoların da kötü olacağını düşünmüştü, çok da haklı çıktı..
Sende bir hafta sonraya bırakabilirsin, tüm o stresten uzak rahat rahat bi çekim olur.. Ama gittiğin yerde kuaför bilmemeyi ve gelinlik taşıma sıkıntısını da göze alman gerek canım..

bız fotografları kına gunu cektırcez dugunden 2 gun once olcak yanı. daha rahat bır gun oldugu ve zaten kuafore falan gıdılcegı ıcın o gunu sectık.
kına kıyafetı set halınde kıralama bedelı 350 tl dedi.
gelınlık ıcın ben en cok ıcıme sınenı sectım. en cok benım tarzıma yakın olanı sectım. benımkı dıkılıyor 2. provaya gıttım. 6 temmuzda 3. provam var.

evet kızlar haklısınız düğün günü çekim eminim çok zor olacaktır. düğünden sonra zaman açısından çok daha rahat olacak ama maliyet açısından biraz daha zorlayacak bizi sanırım. bir de tabi orada iyi bir kuaför bulmak zorundayım. ama olsun ya hem maviyle yeşilin uyumuna bayılıyorum en iyisi çekim işini çanakkalede yapmak.
kına kıyafeti kiralayan kişi arkadaşım yardımcı olacağım sen fiyatı düşünme dedi valla bilmiyorum ben fiyatını ama o civarda sanırım. ben de 29 haziranda 2. provama gideceğim kısmetse.

Ben seramik tencere seti aldım çok beğendim alırken :) yani teflondan daha iyi ve sağlıklı olduğu söyleniyor bakalım kullanmaya başlayınca göreceğiz :)

iyi günlerde kullan canım hangi marka aldın acaba:26:

kızlarrrr :) size kına gecemde yapmak istediklerimi söyleyeceğim. bence sizde değerlendirin düşününce çok heyecanlanıyorum :)

Kına çıkarılırken şu eriyip damlayan her tarafı batıran mumlardan kullanmak yerine aşağıdaki gibi kırmızı plastik bardaklardan bulup süsleyip mumu içine koyacağım böylece hem mum sönmeyecek hemde kimsenin üstü batmayacak üstelik kimsenin saçıda yanmayacak :) Bu mumları 'Pembe Kanatlı Peri'nin bloğunda gördüm. kendisine teşekkür ediyorum :)

Eki Görüntüle 731527

Veee süslemek için rengarenk japon fenerlerinden alacağım :) sizde alın kızlar, çok güzeller değil mi :)

Eki Görüntüle 731528

canım bunu ben de görmüştüm çok aklıma yatmıştı sonra şu kırmızı bardakları baya aradım sadece migrosta buldum 10 tanesi 5 lira idi. aldım süslemeye kalkıstım ama o tülü koymak baya zor. ayrıca mum ısınınca bardak eriyecek gibi ısınıyor. ben de silikon yoktu derby diye yapıştırıcı madde vardı mumu onla yapıştırmaya kalktım bardağım dibine sürdüm bardak eridi :9: yani biraz zor bir iş. sonra maden suyu şişelerini folyo ve tülle süslüyorlar ya ondan yaptım o da çok zor geldi :9: en iyisi hazır almak diye düşündüm.

merhaba ağustos gelini arkadaşlarımm :16: bizim düğünümüzde 27 ağustosta inş. kına ve nikah salonları tutuldu düğün salonuda bugün yarın belli olacak inş. farklı şehirlerde olduğumuz için iki yerde yapıyoruz düğünü.. gerçekten çok yorucu ve heyecanlı bir maratonmuş :) gelinliğimin siparişi verildi dikim aşamasında şuan.. evin tadilat boya işleri var. eşyaları almayı planlıyoruz şimdi.. bu gece nişanlımın olduğu ve yaşayacağımız şehre gidecem eşyaları seçmek için :9: yorucu olacak epeyce..kafamda bir sürü şey var napıcaz bakalım.. :30: bu tatlı telaşları yaşayan bütün kızlara kolaylıklar diliyorum.. Allah evlenenle ev alana yardım edermiş.. sevgilerr :16:

aramıza hoş geldin sen de canım :3:sen de benim gibi şehrinden ayrılıyorsun sanırım nereden nereye gelin gidiyorsun? mobilya seçmek oldukça zor oldu bizim için baya dolaşmıştık. umarım çabuk içine sinerek halledersiniz. Allah hepimizin yardımcısı olsun her şey gönlümüzce olsunnnnn.... :16:

kızlar son yazılanları okuyup ben de yaptıklarımı ve fikirlerimi sizinle paylaşayım dedim bir arkadaş beyaz eşya ve mobilyaları sormuştu biz beyaz aşyaları boschdan aldık ve buzdolabı bulaşık mk. çamaşır mak. 4500 tuttu buzdolabı en geniş hacimli olandan bul.mak. da 6 programlı olduğu için fazla tuttu daha uygun fiyata da bulunabilir. mobilyalar için çok şehir gezdim ve en son inegölden aldım. aynı ürünler diğer sorduğum yerde 5bin lira daha pahalıydı ve şehir dışı olmasına rağmen nakliye ücreti istemediler tavsiye ederim yani gelinliğimde 1500 civarı tutacak benim anlatmak istediğimi en iyi anlayan gelinlikçiyi buldum modelleri de iyiydi inşallah dikimi de güzel olur. şimdiki derdim ise perdeler çok yer dolaştım çok kafam karıştı fkirlerinizi bekliyorum kiracı olduğum için çok abartmak istemiyorum ama nasıl yapsam bilemedim mobilyalarım da genelde spor çok fazla seçme şansı olmuyo spor mobilyalar için artık perdeler rüyalarıma girmeye başladı allah hepimizin yardımcısı olsun:44::44::3::3:

aldığım her şey hayırlı olsun güle güle kullanınnn....:16: ben de perdeleri çok dert etmiştim canım geçen hafta karar verdik dikildi bugün aldım canım. biz de kirada oturacağız perdelere çok para vermek istemedim bu yüzden stor yaptırmadım normal güneşlik aldık salon perde şu : $P6100302.jpg aynı tülün pudrasından fon yaptırdım.
diğer iki odaya aldığım perde ise şu: $P6100297.jpg
mutfağa ise zebra aldım. şöyle de bir durum var evimiz olsun da varsın perdeleri uymasın onlar da nazar boncuğu olsun :nazar:
mobilyalarım ise şöyle : $duvar ünitesi.jpg $koltuk takımı.jpg $yemek masası.jpg $yatak odası.jpg
halılarım (salon, boş oda, mutfak)
$HR111.jpg $NPL07.jpg $0TK045.jpg

Arkadaşlar iyiki buraya üye olmuşum. Papatya arkadaşım bir şey sormak istiyorum kına gecesi kıyafetini aldın mı benim bulunduğum yerde 1500 dediler. Bursada daha uygun bulurum diye düşündümbeyaz eşyalarımı bende siemens ten alacam galiba ama benimki 7000 tutuyo. Mobilyada inegöl konusunda çok kararsızım nakliye ücreti almayan yerler var diyorlar. Normal bir markadan beğendim onunda 30 haziran kampanyası son şu an yatak odası yemek odası ve koltuk takımını 12.500 dediler ama kampanyadan sonra daha fazla olacak mış ne yapacağımı şaşırdım. Strese giriyorum galiba

bursa da gelinliğini diktiren arkadaşlar bana yer ismi verirlerse çok sevinirim.çünkü 2000 den fazla vermek istemiyorum

canım bursa da çok güzel ama deniz aşığı bir insan olarak ben kesinlikle deniz kenarında isterdim. ama düğünden sonra tekrar saç makyaj yaptırmak zorunda kalırsın. bir de kristal fotoğraf albümü çıkmış bayıldım ben tavsiye ederim

Kristal albümü hiç duymadım. Netten bakayım dedim ama hiç görsel yok. Nasıl bir şey acaba?
.
.

[sıze=3]merhaba canım öncelikle hayırlı olsun allah mutlu etsin :16: Biz arçelikten aldık beyaz eşyalarımızı. Nişanlım buzdolabı ve çamaşır makinesini kullanıyor memnun şimdilik. Inan inegöle gitme kararsızlığını ben de çok yaşadım :) ama bursada da o kadar çok mağaza var ki çok fazla model ve fiyat seçeneği var. Biz bellonadan aldık. Gelinlik konusuna gelince ben de diktiriyorum gelinliğimi heykele yakın bir moda evinde diktiriyorum fiyatı 1.750 lira. Yine fiyat konusunda çeşitli yerler var. Diktireceksen birkaç yere bakmaya başla derim ben.[/sıze]

şu an bursa da olmadığım için bakamıyorum. Gelinliğim tesettürlü olacak o yüzden biraz stresliyim.inegöl konusunda da çok kararsızım bir arkadaşım gitti kesin git diyor diğer arkadaşımda gitme diyor benim vaktim çok az benim beğendiğim mobilyalarında kampanyası 30 haziran son gün nasıl yapacağıma kara veremedim.ama gelinlik için tavsiyelerinize ihtiyacım var.....

iyi günlerde kullan canım hangi marka aldın acaba:26:

Canım ben schafer'dan aldım bakalım nasıl olacak.

canım bunu ben de görmüştüm çok aklıma yatmıştı sonra şu kırmızı bardakları baya aradım sadece migrosta buldum 10 tanesi 5 lira idi. aldım süslemeye kalkıstım ama o tülü koymak baya zor. ayrıca mum ısınınca bardak eriyecek gibi ısınıyor. ben de silikon yoktu derby diye yapıştırıcı madde vardı mumu onla yapıştırmaya kalktım bardağım dibine sürdüm bardak eridi :9: yani biraz zor bir iş. sonra maden suyu şişelerini folyo ve tülle süslüyorlar ya ondan yaptım o da çok zor geldi :9: en iyisi hazır almak diye düşündüm.

Ben kendim uğraşmak istiyorum :) yapacağım valla nasıl olursa artık. Migros'ta kesin bulur muyum acaba bizim oturduğumuz yerde Migros yok ki :(

Bu arada alıntı yapamadım nedense anlayamadım _nursem_

Son düzenleme:
kızlar son yazılanları okuyup ben de yaptıklarımı ve fikirlerimi sizinle paylaşayım dedim bir arkadaş beyaz eşya ve mobilyaları sormuştu biz beyaz aşyaları boschdan aldık ve buzdolabı bulaşık mk. çamaşır mak. 4500 tuttu buzdolabı en geniş hacimli olandan bul.mak. Da 6 programlı olduğu için fazla tuttu daha uygun fiyata da bulunabilir. Mobilyalar için çok şehir gezdim ve en son inegölden aldım. Aynı ürünler diğer sorduğum yerde 5bin lira daha pahalıydı ve şehir dışı olmasına rağmen nakliye ücreti istemediler tavsiye ederim yani gelinliğimde 1500 civarı tutacak benim anlatmak istediğimi en iyi anlayan gelinlikçiyi buldum modelleri de iyiydi inşallah dikimi de güzel olur. şimdiki derdim ise perdeler çok yer dolaştım çok kafam karıştı fkirlerinizi bekliyorum kiracı olduğum için çok abartmak istemiyorum ama nasıl yapsam bilemedim mobilyalarım da genelde spor çok fazla seçme şansı olmuyo spor mobilyalar için artık perdeler rüyalarıma girmeye başladı allah hepimizin yardımcısı olsun:44::44::3::3:

mobilyaları soran bendim.inegöl konusunda çok kararsızım. Gitmeli miyim acaba siz nerden aldınız ve ne kadar tuttu mobilyalarınız yaaaa galiba ben çok strese girdim

Kristal albümü hiç duymadım. Netten bakayım dedim ama hiç görsel yok. Nasıl bir şey acaba?
.
.
kristal albüm parlak daha gösterişli bir albüm ben de bir stüdyoda gördüm. ama adam bunların kullanımı çok uzun olmaz falan dedi bir de diğeriyle arasında baya fiyat farkı var.

şu an bursa da olmadığım için bakamıyorum. Gelinliğim tesettürlü olacak o yüzden biraz stresliyim.inegöl konusunda da çok kararsızım bir arkadaşım gitti kesin git diyor diğer arkadaşımda gitme diyor benim vaktim çok az benim beğendiğim mobilyalarında kampanyası 30 haziran son gün nasıl yapacağıma kara veremedim.ama gelinlik için tavsiyelerinize ihtiyacım var.....

bursa da la beria gelinlikte diktiriyorum ben. sen bilirsin ama ben gitmedim pişman değilim oraya ayıracak vaktin varsa git ama yoksa gitmesen de olur.

Canım ben schafer'dan aldım bakalım nasıl olacak.

Ben kendim uğraşmak istiyorum :) yapacağım valla nasıl olursa artık. Migros'ta kesin bulur muyum acaba bizim oturduğumuz yerde Migros yok ki :(

Bu arada alıntı yapamadım nedense anlayamadım _nursem_

migrosta kesin bulursun da başka nerelerde vardır hiç bilmiyorum. sen yap ekle de biz de görelim :46:

.
.

ben nişan albümümü kristal albüm yaptırdım, düğünde de öyle yaptırıcam, ben çok beğendim böyle cama değilde ona benzeyen bir şeye basıyorlar resimleri, tabi biraz daha pahalı oluyor....

aldığım her şey hayırlı olsun güle güle kullanınnn....:16: ben de perdeleri çok dert etmiştim canım geçen hafta karar verdik dikildi bugün aldım canım. biz de kirada oturacağız perdelere çok para vermek istemedim bu yüzden stor yaptırmadım normal güneşlik aldık salon perde şu :Eki Görüntüle 732169 aynı tülün pudrasından fon yaptırdım.
diğer iki odaya aldığım perde ise şu:Eki Görüntüle 732170
mutfağa ise zebra aldım. şöyle de bir durum var evimiz olsun da varsın perdeleri uymasın onlar da nazar boncuğu olsun :nazar:
mobilyalarım ise şöyle :Eki Görüntüle 732177 Eki Görüntüle 732179 Eki Görüntüle 732182 Eki Görüntüle 732181
Eki Görüntüle 732178 Eki Görüntüle 732180 Eki Görüntüle 732176

canım sağol senin de eşyaların çok şıkmış güle güle kullan perdelerinde hoş olmuş ben de tüller için uygun bir fabrika satış mağazası buldum muhtemelen ordan alacağım salona fon yaptırırım güzel durur. senin salon perden düz simli olanlardan mı tam anlayamadım ama o da güzel durmuş aman dediğin gibi inşallah ev alabiliriz de salon perdesini filan değiştiririm o zaman teşekkür ederim fikir verdiğin için:54::54:

mobilyaları soran bendim.inegöl konusunda çok kararsızım. Gitmeli miyim acaba siz nerden aldınız ve ne kadar tuttu mobilyalarınız yaaaa galiba ben çok strese girdim
canım bursada oturacaksan ya da bursaya gidip gelme şansın varsa ben mutlaka inegölden al derim başka hiç bir yere bakma bile çünkü hem bol çeşit var hem de fiyatlar çok uygun ben yatak odası yemek odası salon takımı ve oturma odam için de salon takımı aldım hepsi 15500tutttu benimkiler biraz pahalı ürünlerdi daha uyguna da alabilirsin ben inegöle gidene kadar çok şehir dolaştım mobilya için dükkan değil dikkat et şehir diyorum yemek ve yatak odasını beğenmiştim gittiğim yerlerden ama fiyatları çok uçuktu asla alamam bunları diyordum ama tek umudum inegöldü neyse orada da buldum çok şükür tabi aynı mobilya için orada da en az 10 tane dükkan gezdim ve çok uygun fiyata aynılarını aldım düşün yani burada aldığım eşyaların aynıları için 21000 fiyat vermişlerdi bence hiç düşünme kampanyalara da aldanma onlar zaten hep oluyor. kolaylıklar dilerim canım:16::16:

[sıze=3]kristal albüm parlak daha gösterişli bir albüm ben de bir stüdyoda gördüm. Ama adam bunların kullanımı çok uzun olmaz falan dedi bir de diğeriyle arasında baya fiyat farkı var.[/sıze]

[sıze=3]bursa da la beria gelinlikte diktiriyorum ben. Sen bilirsin ama ben gitmedim pişman değilim oraya ayıracak vaktin varsa git ama yoksa gitmesen de olur.
[/sıze]

[sıze=3]migrosta kesin bulursun da başka nerelerde vardır hiç bilmiyorum. Sen yap ekle de biz de görelim :46: [/sıze]
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

canım bursada oturacaksan ya da bursaya gidip gelme şansın varsa ben mutlaka inegölden al derim başka hiç bir yere bakma bile çünkü hem bol çeşit var hem de fiyatlar çok uygun ben yatak odası yemek odası salon takımı ve oturma odam için de salon takımı aldım hepsi 15500tutttu benimkiler biraz pahalı ürünlerdi daha uyguna da alabilirsin ben inegöle gidene kadar çok şehir dolaştım mobilya için dükkan değil dikkat et şehir diyorum yemek ve yatak odasını beğenmiştim gittiğim yerlerden ama fiyatları çok uçuktu asla alamam bunları diyordum ama tek umudum inegöldü neyse orada da buldum çok şükür tabi aynı mobilya için orada da en az 10 tane dükkan gezdim ve çok uygun fiyata aynılarını aldım düşün yani burada aldığım eşyaların aynıları için 21000 fiyat vermişlerdi bence hiç düşünme kampanyalara da aldanma onlar zaten hep oluyor. kolaylıklar dilerim canım:16::16:

YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.EVET GALİBA GİDECEM İNEGÖLE.BENDE yatak odası yemek odası salon takımı ve oturma odam için de salon takımı ALACAM YANİ DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMAN ŞU AN İNEGÖLE GİTMEDEN 15 BİN TUTUYO.ORDAN ALDIĞIN EŞYALARIN NE KADAR GARANTİSİ OLUYO BİRDE ORADA NERELERE BAKMALIYIM VE NE KADAR TAKSİT YAPIYORLAR.BANA UZUN SÜRELİ TAKSİT LAZIM YANİ NERDEYSE AYLIK 2500 TAKSİTİM OLACAK

YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.EVET GALİBA GİDECEM İNEGÖLE.BENDE yatak odası yemek odası salon takımı ve oturma odam için de salon takımı ALACAM YANİ DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMAN ŞU AN İNEGÖLE GİTMEDEN 15 BİN TUTUYO.ORDAN ALDIĞIN EŞYALARIN NE KADAR GARANTİSİ OLUYO BİRDE ORADA NERELERE BAKMALIYIM VE NE KADAR TAKSİT YAPIYORLAR.BANA UZUN SÜRELİ TAKSİT LAZIM YANİ NERDEYSE AYLIK 2500 TAKSİTİM OLACAK

canım burdan şimdi isim vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum o yüzden isim veremeyeceğim taksit konusunda da yardımcı oluyolar ama biz peşin aldık

aldığım her şey hayırlı olsun güle güle kullanınnn....:16: ben de perdeleri çok dert etmiştim canım geçen hafta karar verdik dikildi bugün aldım canım. biz de kirada oturacağız perdelere çok para vermek istemedim bu yüzden stor yaptırmadım normal güneşlik aldık salon perde şu :Eki Görüntüle 732169 aynı tülün pudrasından fon yaptırdım.
mobilyalarım ise şöyle :Eki Görüntüle 732177 Eki Görüntüle 732179 Eki Görüntüle 732182 Eki Görüntüle 732181

merhaba nursem:3:
herşeyin çok güzel
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:16:
ortadaki dalgalı desenli halının markası nedir
ben hala istediğim gibi bir halı bulamadım da

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimizin eşyalarını :) Bende perdeye çok para vermeyi düşünmüyorum neticede kirada oturuyoruz,herşey birbiriyle çok uyumlu olmuş :)

merhaba nursem:3:
herşeyin çok güzel
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:16:
ortadaki dalgalı desenli halının markası nedir
ben hala istediğim gibi bir halı bulamadım da

çok teşekkür ederim Renitsacım amin inşallah Allah hepimize huzur dolu yuvalarda yaşamayı nasip etsin :16: 3 halıyı da Tikeden aldık. aslında royal halıdan başka model beğenmiştim ama fiyatı bize biraz fazla geldi sonra bunları aldık. inşallah içine sinen bir halı bulursun canım :21:

canım sağol senin de eşyaların çok şıkmış güle güle kullan perdelerinde hoş olmuş ben de tüller için uygun bir fabrika satış mağazası buldum muhtemelen ordan alacağım salona fon yaptırırım güzel durur. senin salon perden düz simli olanlardan mı tam anlayamadım ama o da güzel durmuş aman dediğin gibi inşallah ev alabiliriz de salon perdesini filan değiştiririm o zaman teşekkür ederim fikir verdiğin için:54::54:

yok canım simli değil fotoğraf pek net değil zaten. inşallah içine sineni bulup alırsın canım:21: inşallah bizlerin de evi olur o zaman daha istekle yaparız her şeyi :31:

Back