How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

arkadaşlar bende ağustos geliniyim ve hiç bir hazırlığım yok herşeyi iki ay içinde yapacam artık beyaz eşyaları almadım hangi marka almalıyım sizce?mobilyalar için inegöle gitmeli miyim kararsız kaldım çok fiyat farkı yada model farkı var mıdır?Birde gelinliğimi diktirmedim Bursa da diktirecem tesettürlü olacak bana önerebileceğiniz hem güzel iş yapan hemde fiyatları diğerlerine göre daha uygun olan bir yer önerebilir misiniz?

Merhaba hayırlı olsun. Beyaz eşyaları biz siemens aldık çok içimize sindi. Siemens ve bosch zaten aynı ürünleri yapıyorlar arada sadece 30 lira fark vardı biz aldığımızda. Ama fiyat bakımından bakarsan samsung çok uygundu.

Ben bursa da çalışıyorum araba sorunu olmasa biz de inegölden bakacaktık ama nakliye ücreti ödemek istemedik. Bütün mobilyaları cardinden aldık.

Gelinliği ben de almadım daha o konuda bir şey bilmiyorum yani. Telaş yapma yetişir bir şekilde.

Ya çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için ayrıca bursada olmanızada çok sevindim
mobilyalarınız ne kadar tuttu?ya aslında bende bosh ve siemens arasında kaldım. Gelinlik için herkes geç kaldığımı söylüyor. Bir de tesettürlü olacağı için zorluk çekeceğimi söylüyorlar

Ya çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için ayrıca bursada olmanızada çok sevindim
mobilyalarınız ne kadar tuttu?ya aslında bende bosh ve siemens arasında kaldım. Gelinlik için herkes geç kaldığımı söylüyor. Bir de tesettürlü olacağı için zorluk çekeceğimi söylüyorlar

Mobilyalarımız sadece salon ve yatak odası aldık 15 bin civarıydı ama indirimle 12 bin civarı aldık. beyaz eşyalar da buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi 4.500 tuttu. Aklında bir gelinlik modeli varsa yetişir bence, en önemlisi karar vermek.

arkadaşlar bende ağustos geliniyim ve hiç bir hazırlığım yok herşeyi iki ay içinde yapacam artık beyaz eşyaları almadım hangi marka almalıyım sizce?mobilyalar için inegöle gitmeli miyim kararsız kaldım çok fiyat farkı yada model farkı var mıdır?Birde gelinliğimi diktirmedim Bursa da diktirecem tesettürlü olacak bana önerebileceğiniz hem güzel iş yapan hemde fiyatları diğerlerine göre daha uygun olan bir yer önerebilir misiniz?

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Allah mutlu etsin :16: biz arçelikten aldık beyaz eşyalarımızı. nişanlım buzdolabı ve çamaşır makinesini kullanıyor memnun şimdilik. inan inegöle gitme kararsızlığını ben de çok yaşadım :) ama bursada da o kadar çok mağaza var ki çok fazla model ve fiyat seçeneği var. biz bellonadan aldık. gelinlik konusuna gelince ben de diktiriyorum gelinliğimi heykele yakın bir moda evinde diktiriyorum fiyatı 1.750 lira. yine fiyat konusunda çeşitli yerler var. diktireceksen birkaç yere bakmaya başla derim ben.

canım bence 2. fotoğraftaki harika sade ve şık tabi zevkler aynı olmayabilir ama bence öyle:34::34:
zevklerimiz aynı tatlım ben de onu çok beğeniyorum ama annem ve bir kaç arkadaşım aklımı çeldi diğer kırmızılıyı daha çok beğendiler :44:

biri beendim ben. benim beendim bu işte. ben istanbuldayım normalde de buldugum yer ınternet uzerınden heryere gonderıyormus. cok hosuma gıttı.

çok güzelmiş seninki de bayıldım :16: bursadan mı kiralayacaksın canım? bir de fiyatı nedir?

bende kpssye girecek olan ağustos gelinlerindenim maalesef :( hazırlanabildiğimde hiç söylenemez.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah :)

Allah yardımcımız olsun canım ama çalışmayınca da nasıl olacak çok merak ediyorum :) hakkımızda hayırlısıı :31:

Arkadaşlar ağustos 25 te düğünüm var, geçen hafta pazar gelinlik dikimim için kadıköyde iğne iplik e sipariş verdim.
Çok az zamanım kaldığı için ve yardım edecek pek kimsem olmadığı için acele acele sipariş verdim ve bunu yaparken de diktikleri modellere dikişlerine bakmadım:( bikaç yerde okuduğum olumsuz yorumdan sonra da şu an içim içimi yiyor:(
haftaya ilk provam var ve provadan önce aklımda olan bi iki yere gidip herşeyi didik didik inceleyip fiyat almayı, baktığığm yer kesin içime sinerse de kapora kalsın diyip siparişi iptal etmeyi düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım?? ;(

Arkadaşlar ağustos 25 te düğünüm var, geçen hafta pazar gelinlik dikimim için kadıköyde iğne iplik e sipariş verdim.
Çok az zamanım kaldığı için ve yardım edecek pek kimsem olmadığı için acele acele sipariş verdim ve bunu yaparken de diktikleri modellere dikişlerine bakmadım:( bikaç yerde okuduğum olumsuz yorumdan sonra da şu an içim içimi yiyor:(
haftaya ilk provam var ve provadan önce aklımda olan bi iki yere gidip herşeyi didik didik inceleyip fiyat almayı, baktığığm yer kesin içime sinerse de kapora kalsın diyip siparişi iptal etmeyi düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım?? ;(

söylediğin yerle ilgili hiçbir bilgim yok canım ama bence de vaktin varsa birkaç yer daha gezmeye çalış ve modellerine dikişlerine bak beğendiğin modelleri denemeye çalış çünkü denemeden anlaşılmıyor. ben yaklaşık 15 mağaza dolaşmışımdır hepsinden çıkarken kartlarını aldım ve çıkar çıkmaz unutmadan denediğim modelleri kişiler hakkındaki düşüncelerimi ve fiyatları not aldım ondan sonra fiyat ve model olarak bana en uygunu seçtim. yani kaporanı düşünme bence. ayrıca ben de bir kuaförle anlaşmıştım kapora bırakmıştım sonra başka bir kuaföre daha gittim o daha çok içime sindi kaporayı boşverip onunla anlaşacağım kısmetse. şimdiden mutluluklar dilerimm :16:

söylediğin yerle ilgili hiçbir bilgim yok canım ama bence de vaktin varsa birkaç yer daha gezmeye çalış ve modellerine dikişlerine bak beğendiğin modelleri denemeye çalış çünkü denemeden anlaşılmıyor. ben yaklaşık 15 mağaza dolaşmışımdır hepsinden çıkarken kartlarını aldım ve çıkar çıkmaz unutmadan denediğim modelleri kişiler hakkındaki düşüncelerimi ve fiyatları not aldım ondan sonra fiyat ve model olarak bana en uygunu seçtim. yani kaporanı düşünme bence. ayrıca ben de bir kuaförle anlaşmıştım kapora bırakmıştım sonra başka bir kuaföre daha gittim o daha çok içime sindi kaporayı boşverip onunla anlaşacağım kısmetse. şimdiden mutluluklar dilerimm :16:

Çok teşekkür ederim Nursem, cevabın için.. Bende öyle düşünüyorum çok özel ve telafisi olmayan bir gün, aklımda kalacağına içim rahat ilerlesin istiyorum.. teşekkürler iyi dileklerin için:)

Çok teşekkür ederim Nursem, cevabın için.. Bende öyle düşünüyorum çok özel ve telafisi olmayan bir gün, aklımda kalacağına içim rahat ilerlesin istiyorum.. teşekkürler iyi dileklerin için:)

rica ederim ne demek :) kesinlikle haklısın o günün prensesi yıldızı olmalıyız bu bizim için çok önemli :) inşallah sorunsuz mutlu günler bizi bekliyor :16: ben de hala fotoğrafçı işini halledemedim. düğünden sonra çanakkaleye evimize gideceğiz acaba rahat rahat zaman sıkıntısı olmadan deniz marzarası eşlinğinde orda mı çektirsek yoksa düğün günü burda yani bursada mı çetirsek hala karar veremedik :50:

mrb kızlar bende eylül geliniyim :16: topiğinizi sürekli takip ediyorum ve yaptığınız paylaşımlar bana çok yol gösterici oluyor :34: teşekkür ediyorum hepinizee :16: :16:

rica ederim ne demek :) kesinlikle haklısın o günün prensesi yıldızı olmalıyız bu bizim için çok önemli :) inşallah sorunsuz mutlu günler bizi bekliyor :16: ben de hala fotoğrafçı işini halledemedim. düğünden sonra çanakkaleye evimize gideceğiz acaba rahat rahat zaman sıkıntısı olmadan deniz marzarası eşlinğinde orda mı çektirsek yoksa düğün günü burda yani bursada mı çetirsek hala karar veremedik :50:

canım bursa da çok güzel ama deniz aşığı bir insan olarak ben kesinlikle deniz kenarında isterdim. ama düğünden sonra tekrar saç makyaj yaptırmak zorunda kalırsın. bir de kristal fotoğraf albümü çıkmış bayıldım ben tavsiye ederim

Fotoğrafçıyı bende ayarlamadım canım..
Yakın zamanda evlenen bir arkadaşım düğün çekimlerini düğünden bir hafta önce yaptırdı, kesinlikle tavsiye ediyor. Düğünle aynı gün foto çekiminin çok yorucu olacağını ve onca emek sonucu fotoların da kötü olacağını düşünmüştü, çok da haklı çıktı..
Sende bir hafta sonraya bırakabilirsin, tüm o stresten uzak rahat rahat bi çekim olur.. Ama gittiğin yerde kuaför bilmemeyi ve gelinlik taşıma sıkıntısını da göze alman gerek canım..

bız fotografları kına gunu cektırcez dugunden 2 gun once olcak yanı. daha rahat bır gun oldugu ve zaten kuafore falan gıdılcegı ıcın o gunu sectık.
kına kıyafetı set halınde kıralama bedelı 350 tl dedi.
gelınlık ıcın ben en cok ıcıme sınenı sectım. en cok benım tarzıma yakın olanı sectım. benımkı dıkılıyor 2. provaya gıttım. 6 temmuzda 3. provam var.

bız fotografları kına gunu cektırcez dugunden 2 gun once olcak yanı. daha rahat bır gun oldugu ve zaten kuafore falan gıdılcegı ıcın o gunu sectık.
kına kıyafetı set halınde kıralama bedelı 350 tl dedi.
gelınlık ıcın ben en cok ıcıme sınenı sectım. en cok benım tarzıma yakın olanı sectım. benımkı dıkılıyor 2. provaya gıttım. 6 temmuzda 3. provam var.

Sen nerede diktiriyorsun gelinliğini canım? İst da mısın bilmiyorum ama.. sormadan edemedim;)

istanbuldayım anadolu yakası maltepe de elit moda evi ile anlaştım. bağdat caddesinde de yerleri varmış sanırım.

evet majorcüm sorma yaa yumurta kapıya sıkıştı tabi etekler tutuştu :9: evet yaa kısmetse ömrümde bir kez yaşayacağım günlerimi kpss belasını düşünerek geçirmek istemiyorum ama o peşimi bırakmıyor :ssz: şu sınav bi geçsin hiççç aklıma bile getirmicem olmadı bi sene evimin hanımı olurum haha :90:

bu arada aklıma gelmişken seramik tencere tava aldınız mı kızlar ben bu aralar almaya niyetlendim hangi marka almalıyım sizce :26:

Ben seramik tencere seti aldım çok beğendim alırken :) yani teflondan daha iyi ve sağlıklı olduğu söyleniyor bakalım kullanmaya başlayınca göreceğiz :)

kızlarrrr :) size kına gecemde yapmak istediklerimi söyleyeceğim. bence sizde değerlendirin düşününce çok heyecanlanıyorum :)

Kına çıkarılırken şu eriyip damlayan her tarafı batıran mumlardan kullanmak yerine aşağıdaki gibi kırmızı plastik bardaklardan bulup süsleyip mumu içine koyacağım böylece hem mum sönmeyecek hemde kimsenin üstü batmayacak üstelik kimsenin saçıda yanmayacak :) Bu mumları 'Pembe Kanatlı Peri'nin bloğunda gördüm. kendisine teşekkür ediyorum :)

$Kýna bardaðý.jpg

Veee süslemek için rengarenk japon fenerlerinden alacağım :) sizde alın kızlar, çok güzeller değil mi :)

$japon feneri.JPG

kızlar son yazılanları okuyup ben de yaptıklarımı ve fikirlerimi sizinle paylaşayım dedim bir arkadaş beyaz eşya ve mobilyaları sormuştu biz beyaz aşyaları boschdan aldık ve buzdolabı bulaşık mk. çamaşır mak. 4500 tuttu buzdolabı en geniş hacimli olandan bul.mak. da 6 programlı olduğu için fazla tuttu daha uygun fiyata da bulunabilir. mobilyalar için çok şehir gezdim ve en son inegölden aldım. aynı ürünler diğer sorduğum yerde 5bin lira daha pahalıydı ve şehir dışı olmasına rağmen nakliye ücreti istemediler tavsiye ederim yani gelinliğimde 1500 civarı tutacak benim anlatmak istediğimi en iyi anlayan gelinlikçiyi buldum modelleri de iyiydi inşallah dikimi de güzel olur. şimdiki derdim ise perdeler çok yer dolaştım çok kafam karıştı fkirlerinizi bekliyorum kiracı olduğum için çok abartmak istemiyorum ama nasıl yapsam bilemedim mobilyalarım da genelde spor çok fazla seçme şansı olmuyo spor mobilyalar için artık perdeler rüyalarıma girmeye başladı allah hepimizin yardımcısı olsun:44::44::3::3:

Back