• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

bu arada doğum kontrol hapı kullanıodum bıraktım bakalım ne zaman bebiş gelecek :KK46:
bnde bıraktım ama aslında hemen bebiş istiyor muyum bilmiyorum daha cok yeni evliyiz. işler cok. hayat mesakkati işte işlerin bitmesini beklersem menapoza girerim heralde :KK70:
bakalım herseyin hayırlısı.

haziranda bırakmıştım canım ağustosta da hamile kalmışım:) bizim için de çabuk oldu bu kadar kısa zamanda olacağını ben de düşünmüyordum ama çok güzel oldu Allah im aratmasin isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin insallah

kızlar bebişler gelmeye başlamış maşallah sizlere :) allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin ben de doğum kontrol hapını bıraktım artık bakalım ne zaman nasip olur biz de istiyoruz artık :)

yaklaşık bir çok kişi anne olmuş ve oluyo bende bişey yok daha nedense düşünmüyoruz ama burayı özlemişim ya :))) ne heycanlı günlerdi ne çabuk geçti 1.5 yıl olcak nerdeyse bnim

yaklaşık bir çok kişi anne olmuş ve oluyo bende bişey yok daha nedense düşünmüyoruz ama burayı özlemişim ya :))) ne heycanlı günlerdi ne çabuk geçti 1.5 yıl olcak nerdeyse bnim

Bende agustos 17 18 de evlendm bebegmz yk 3aydr istyrz ins Rabbim nasip eder

inşallah nasip olur sizede artık bendede istemeler başladı ama koşusturmadan dusunce oraya kaymıyo :))))

şükür zorlamıyoruz kendimizi şuan için aman olsun olsun diye korunmuyorum da dogum kontrol falan eger olursada süpriz bir bebek olcak :)))

Merhaba eminim bir çoğumuz anne olmuştur belki ikinci kez olanlarda vardir yahut kader deyip boşananlar.
17 nisan 2017 pazartesi günü nasılsınız?

Back