2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

güçsüz olduğun, her şeye yetmediğin mesajını verip dur bence. bir yerde harekete geçmek zorunda kalacak. sen her şeyi yapmaya çalışır ve yaparsan niye harekete geçsin ki?

her bayanda vardır tatlım merak etme sen olur arada boyle seyler kimse dort dortluk degıl:::DDDD

sürekli bişeyler yaptır o zaman alışır canım 5 aylık evlıyız ama cok sukur benımkı ew bile süpürüyorDD

dışarıda delice yağan bir kar.. yeni uyanmış sevgilinin nazı, açım dedi içim cız ettii:26:

evet yalnız yaşıyorneden başın ağrıyor ki:26:

hım, iyi olmuş yalnız yaşaması, çok olgunlaşıyor yalnız yaşayan erkekler :) sinüzitten dolayı sanırım canım :44: ama özellikle sesler, şiddetini daha da artırıyor
eylül, keşke sen de evlensen sen de yazsan şöyle oldu böyle oldu, bugün şu yemeği yapıcam, evime şunu aldım, burayı düzelttim diye. senenin sonlarında eliften de edadan da senden de bu cümleleri göreceğiz nasipse birden aklıma geldi bu düşünceler.

Kızlar ya ben bu milletin beklentilerinden çok sıkılıyorum
Evliyiz diye pat diye çocuk yapmak zorunda mıyız
Sanki yıllardır evliymişiz gibi şu sıralar eşimin ailesi iyice mevzuyu çocuğa getiriyor

Cumartesi bohça götürdük, düşünün yani yeni dünürlerin yanında bile söylendi
Kayınvalidem ve 2 kardeşi.. Bizim çocuklar da büyüyüyor ( 3,5 yaşında bi çocuğu var eşimin teyzesinin )
Kayınvalidem de eh artık o büyürse dedi bana baktı güldü, kardeşi yani eşimin teyzesi de Kader'e müracat ederiz dedi, evet dedi kayınvalidem o zaten anlamıştır.. Güldüler

Millet vardı diye bozuntuya vermedim ve altta da kalmak istemedim ' başkalarının ( üçünü kastederek ) müracatı ile olmuyor bu işler, biz çalışıyoruz herşeyin zamanı var ' dedim

Kayınvalidem bozuldu gibi, kardeşi de olsun çalışınca da olur dedi
Dünürlerin bi akrabası da atladı, kaynanan bakar artık çocuğa dedi
Kendisi çalışıyor zaten dedim ( Çocuk bakıyor zaten )
Kayınvalidem de bakarız canım o zamana işi bile bırakırım hem belki dedi
Bende ona değil o dünürlerin akrabasına bakarak, yok istersem benim annemde bakar ama çocuk demek her anlamda sorumluluk demek daha yeni yeni düzene giriyor hayat bizim için o yüzden zamanı var dedim

Bi sessizlik hakim oldu

Son düzenleme:

evet, gün ve gün görüyorum onu aslında burada yaşarkenşu ara nasıl canım istiyor birlikte yaşamayı bi bilsenn:26:
geçen gün birlikte kahvaltı hazırladık çok güzel oluyor gerçekten.inşallah o günler de gelir hayırlısı ilee çooook sağol canım..

kadercim afiyet olsunn

Gelir gelir o günlerde gelir
Az kalmış hem hayırlısı olsun da..

Teşekkür ederim

sen zaten güzelce dile getirmişsin canım
çocuk demek maddi manevi anlamda sorumluluk demek gerçekten.sonra çiftler birbirlerini tama manasıyla tanımadan,
ev ortamına ve birbirlerine alışma çabası içindeyken böyle bir şeye de gerek yok.benim yaşım sizden daha ileri olmasına rağmen hemen
çocuk düşünemiyorum ki daha evlenmedim bile

burada birilerinin bir şeyler demesi değil de sizin düşünceleriniz ve imkanlarınız ön planda, o bakar bu bakar..ama nihayetinde Kader bakar

aman söyleyip dursunlar, bunun sonu yok ki burda biz bile birbirimize bunu yapıyoruz. rüyada bebek gördük, canımız şunu istedi hemen "hamile misin" diye soruyoruz en basitinden insanız işte, ne yapalım

Ben zaten sırf çocuk yaptı denilmesi için ya da birileri istiyor diye çocuk yapamam
İlle de küt diye söylenmem mi bekleniyor bilemiyorum ama maddi şartlar diye de bir gerçek var
Hem daha 1 yıllık evliyiz ( 6 aylık evliykende anneannesi gittiğimizde namazdaydı, torun olsun diye dua ediyorum dedi ) diye de birçok eksik vardı yeni yeni kapattık
Eşimle de bu konuda daha erken olduğu konusunda hem fikiriz

Ama ailesine eşim çok sert bile cevaplar vermesine rağmen onlar karşılığında gülüp aynı şeylere devam edebiliyorlar
Biz de böyle değil, annem bile bana 'çocuk ne zaman' demez, onu ilgilendirmediğini eşimle benim karar vereceğimi bilir

Kaldı ki dünürlerin evinde 3 kardeş birden bunu ağız birliğiyle söylemesi bana çok tuhaf geldi
O yüzden sessiz kalmak istemedim, belki benden bile bu kadar net sözler duyunca bir nebze olsun ara verirler bu söylemlerine diye düşünüyorum

aman söyleyip dursunlar, bunun sonu yok ki burda biz bile birbirimize bunu yapıyoruz. rüyada bebek gördük, canımız şunu istedi hemen "hamile misin" diye soruyoruz en basitinden insanız işte, ne yapalım

Ben bir yıllık evliyim 10 yıllık evliymişim gibi sıkça dile getirilen ve özellikle eşim yokken söylenmeye devam edilen birşey bu
Burdaki ya da herhangi birinin hayırdır inşallah çocuk düşünüyor musunuz ? gibi makul bi soru tarzında değil de daha çok dayatma gibi söylenmesinden ve hemde bu kez yeni dünürlerin evinde yapılmasından rahatsızlık duydum ben..

Herşeyin dozu ve adabı olmalı

benim eltimin üç sene sonra çocupu olmuş, kayınvalidem bir kere bile çocuk ne zaman dememiş. şanslıyım kayınvalide açısından, hamd olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…