- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Bu konuda çok şanslısınız kızlar eşleriniz ne güzel yardım ediyor benim eşim yardım etmiyor Ancak hasta falan olursam yapar herhalde sofra toplayıp kurmaya bile yardımı dokunmuyor bir kaç kere söyledim ama o anlık eline bir şey alıp bırakıyor sonra yapmıyor hatta yontmam lazım anlayacağınız...
dışarıda delice yağan bir kar..yeni uyanmış sevgilinin nazı, açım dedi içim cız ettii:26:
yalnız mı yaşıyor?
evet yalnız yaşıyorneden başın ağrıyor ki:26:
hım, iyi olmuş yalnız yaşaması, çok olgunlaşıyor yalnız yaşayan erkekler :) sinüzitten dolayı sanırım canım :44: ama özellikle sesler, şiddetini daha da artırıyor
eylül, keşke sen de evlensen sen de yazsan şöyle oldu böyle oldu, bugün şu yemeği yapıcam, evime şunu aldım, burayı düzelttim diye. senenin sonlarında eliften de edadan da senden de bu cümleleri göreceğiz nasipsebirden aklıma geldi bu düşünceler.
evet, gün ve gün görüyorum onu aslında burada yaşarkenşu ara nasıl canım istiyor birlikte yaşamayı bi bilsenn:26:
geçen gün birlikte kahvaltı hazırladıkçok güzel oluyor gerçekten.inşallah o günler de gelir hayırlısı ilee çooook sağol canım..
kadercim afiyet olsunn
Kızlar ya ben bu milletin beklentilerinden çok sıkılıyorum
Evliyiz diye pat diye çocuk yapmak zorunda mıyız
Sanki yıllardır evliymişiz gibi şu sıralar eşimin ailesi iyice mevzuyu çocuğa getiriyor
Cumartesi bohça götürdük, düşünün yani yeni dünürlerin yanında bile söylendi
Kayınvalidem ve 2 kardeşi.. Bizim çocuklar da büyüyüyor ( 3,5 yaşında bi çocuğu var eşimin teyzesinin )
Kayınvalidem de eh artık o büyürse dedi bana baktı güldü, kardeşi yani eşimin teyzesi de Kader'e müracat ederiz dedi, evet dedi kayınvalidem o zaten anlamıştır.. Güldüler
Millet vardı diye bozuntuya vermedim ve altta da kalmak istemedim ' başkalarının ( üçünü kastederek ) müracatı ile olmuyor bu işler, biz çalışıyoruz herşeyin zamanı var ' dedim
Kayınvalidem bozuldu gibi, kardeşi de olsun çalışınca da olur dedi
Dünürlerin bi akrabası da atladı, kaynanan bakar artık çocuğa dedi
Kendisi çalışıyor zaten dedim ( Çocuk bakıyor zaten )
Kayınvalidem de bakarız canım o zamana işi bile bırakırım hem belki dedi
Bende ona değil o dünürlerin akrabasına bakarak, yok istersem benim annemde bakar ama çocuk demek her anlamda sorumluluk demek daha yeni yeni düzene giriyor hayat bizim için o yüzden zamanı var dedim
Bi sessizlik hakim oldu
Gelir gelir o günlerde gelir
Az kalmış hem hayırlısı olsun da..
Teşekkür ederim
sen zaten güzelce dile getirmişsin canım
çocuk demek maddi manevi anlamda sorumluluk demek gerçekten.sonra çiftler birbirlerini tama manasıyla tanımadan,
ev ortamına ve birbirlerine alışma çabası içindeyken böyle bir şeye de gerek yok.benim yaşım sizden daha ileri olmasına rağmen hemen
çocuk düşünemiyorum ki daha evlenmedim bile
burada birilerinin bir şeyler demesi değil de sizin düşünceleriniz ve imkanlarınız ön planda, o bakar bu bakar..ama nihayetinde Kader bakar
gesinn gesinn yaaa
ben bulaşık yıkarken ağzıma meyve tıkamasını özledim
aman söyleyip dursunlar, bunun sonu yok kiburda biz bile birbirimize bunu yapıyoruz. rüyada bebek gördük, canımız şunu istedi hemen "hamile misin" diye soruyoruz en basitinden insanız işte, ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?