2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sevgili eda, müzisyen insanlar hep mi romantik olur yoksa odunlarına da rastladın mı eğitim hayatın boyunca:44: sonuçta duygulara hitap eden bölüm okuyan insanlarsınız.

güzel bır soru aslında:)
şöyle söyleyeyım eğitim hayatım boyunca gördüklerim , gerçekten sanata kendını vermış kişilerde gönül telı oluyor:)
yanı kalp gözleri açık oluyor:) normal bır olayı anlatırken farklı görüp anlatıyorlar sanatla uğraşanlar:)
ammma velakınn sonradan iş olsun dıye gelmış öylesine muzıkle uğraşmış insanlarda afedersın yontulmamışlık senın tabırınle odunluk oluyor.
sanatla uğraşan kışılerden kımse korkmasın zarar gelmez.

Benim eşimde böyle

Biz eşimle bu anlamda düzeni oturttuk sayılır.
Akşam yemekleri benden, kahvaltılar ondan...
Genelde haftasonları da, hafta arası da kahvaltıyı o hazırlar.
Ben diğer işlere bakıyorum... İyi oluyor bana da, devamlı yemek hazırla, topla ile uğraşmamış oluyorum.
Yüküm hafifliyor bir bakıma...

bebişiimmmmm tek tatil günümde temizlik ve pasta yapmanın yorgunluğuyla bugüne hala başlayamadım çok hastayım deyip izin aldım eve gideceğim birazdan görüşmem yok bugün iyi ki

Ben de bu hafta 2,5 gün izin yaptım..OHh git eve koy kahveni uzat bacaklarını aç tv yi kebaapp :)

Biz haftaiçi kahvaltıyı evde yapmadığımızdan arada akşam yemeklerini de yapıyor kendisi
Ama ben en çok ona küsünce
Hızlı gonzales gibi pıtı pıtı tüm evde fır dönüp iş yaptığını görünce gülmemek için zor tutuyorum kendimi
Çok tatlı oluyor

ben çok hasta değilim sadece çok yorgunum, tatilim günümü temizlikle ve mutfakta geçirmek zorunda kaldığım için .. ama iş verenime hastayım dedim
hadi ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın kızlar

Görüşürüz canım, dikkat et kendine...
İnşallah güzelce bir dinlenirsin...

İstanbul'da pamuk pamuk yağıyor...
İstersen foto çekip göndereyim sana???

Burada da yağıyor avrupa yakasında sen hangi yakadasın canım?

bebişiimmmmm tek tatil günümde temizlik ve pasta yapmanın yorgunluğuyla bugüne hala başlayamadım çok hastayım deyip izin aldım eve gideceğim birazdan görüşmem yok bugün iyi ki

Sonunda izin aldın canım git dinlen canım ben de izin almayı düşündüm ama kar yağıyor erken çıkarız inşallah...

sevdiğim ve iflah olmaz bir romantik olduğunu düşündüğüm sanatçıdan, hepinize armağan olsun sözlerine bayılırım.

[video=youtube;Y_FE_PPB8wk]http://www.youtube.com/watch?v=Y_FE_PPB8wk[/video]

ne güzelll
bır ömür mutluluklar....
ömrüm senı sevmekle nıhayet bulacaktır, son darbeı kalbım yıne ısmin olacaktır dersin eşine souvvenırcım çok hoşş:)

Kesinlikle çok tatlı oluyorlar...
Benimkinin hallerini görsen, kırılırsın gülmekten...

Seviyorum yaa....

Kızlar yaa benim eşyalar taşınırken elbise dolabımın boydan boya aynasını kırdılar..Tutanak tuttuk karşılayacağız dediler ama şimdi aradık adam kıvırıyo..Bu konuda nasıl bir yol izleyebiliriz bilgisi olan var mı?

Canım hiç bilmiyorum... Fakat aklıma şöyle birşey geliyor...
Eğer tutanak tutturduysanız, size niye bir kopyasını vermediler?
Ayrıca, taşınma esnasında oluşan hasarlar taşıyıcının sorumluluğunda.
Tüketici haklarından bir araştır istersen, bu konuda belki bir bilgi bulabilirsin...

Tutanağın aslı bizde ama taşıyan işçinin imzası var sadece yeterli mi ki

Tutanağın aslı bizde ama taşıyan işçinin imzası var sadece yeterli mi ki
Yeterlidir bence canım.
Sonuçta o işçi onların maaşlı elemanı.
Gerçi pek birşeyde fark etmez, fakat onları tehtit edebilirsiniz.
Elinizde bir imzalı evrak var sonuçta...

Bir araştır bakalım internetten ne sonuçlar çıkacak.
Duruma göre eşinle hareket edersiniz ve bırak eşin halletsin.
Böyle adamlar ağız dalaşına girer falan, olmadık şekilde canın sıkılmasın...

Bu konuda çok şanslısınız kızlar eşleriniz ne güzel yardım ediyor benim eşim yardım etmiyor Ancak hasta falan olursam yapar herhalde sofra toplayıp kurmaya bile yardımı dokunmuyor bir kaç kere söyledim ama o anlık eline bir şey alıp bırakıyor sonra yapmıyor hatta yontmam lazım anlayacağınız...

Canım bence vakit kaybetmeden yontmalısın, nasıl başlarsa öyle gider demişlerdi bana evlenmeden önce.
Bende tedbirimi evlenmeden almıştım aslında.
Eşimle çok konuştum bu konularda, benden annesi gibi herşeyi toparlamamı, her daim yemek vs. ile tek başıma uğraşmamı beklememesini söyledim.
Çünkü annesi benim annem gibi evde oturan bir kadın, onların daha çok vakti var evi temizlemeye, toplamaya 5 çeşit yemek yapmaya.
Ama çalışınca öyle olmuyor, hem işe koştur hem eve koştur insanda takat kalmıyor.
Yeri geliyor hiç birşey yapmak istemiyor insan...
O yüzden ortak bir paylaşım yeri olduğu için ev, senin kadar olmasa da, onun da birşeyler yapması gerek.
Sana destek olması gerek...

Çalışmıyorsan dahi bu şart.
Çünkü çalışmıyorsun demek, o evde sadece sen yaşıyorsun anlamına gelmiyor.
O da yaşıyor ve o da bir işin ucundan yeri geldi mi tutmalı.
Çocuk olduğu zaman daha da zorlanmamak için bunu eşine aşılamalısın bence...

Kızlar benim biraz işlerim var, onlara dönmem gerek.
Tekrar konuşuruz... Sizlere iyi sohbetler...

Geçen akşam karşıma alıp konuştum hafta sonu şehir dışında olduğu için ne kadar düzelme var bilmiyorum tabiki bu akşamdan itibaren göreceğiz.. Onun ailesinde bayanlar genelde evde oldukları için erkek hiç iş yapmamış görmemiş ve bizim evde de öyle ilerleyecek sanıyor bilmiyor aslında içinde bir şey olduğunu düşünmüyorum..
Alıştırıyorum bir an önce alışacak başka çaresi yok çünkü anlatırım detayları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…