2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

İyi yapmişsin canım :)) Biz dün eşimle dışarı çıktık pantolon kazak falan aldık ikimizede dönüşte çok acıktık evde yemek var dedim ısıtırız dedim bana dedi ki yengem sürekli seni arıyor çağırıyor gelde gel diye hadi gidelim oraya haber vermeden ben isterim yapar bir daha da çağırmaz seni ders alır dedi gittik Kadının yemeği varmış bizim ki yemek istemedi patates kızarttırdı Bir de diyor ki hep sen arayıp çağırıyorsun biz de sana süpriz yapalım dedik diyor:))))

Eda'cım, çileklipasta arada buraya geliyor canım...
Benim arkadaş listemde var, oradan da bakabilirsin

Eşin çok alem canım...
Eşimin akrabaları öyle değil işte, ziyarete bir başlarsak hep beklerler... Öyle de bir durum var.
Ama ben bunu göze alıyorum, gitmek zor gelmiyor zaten...

Kızlar bana müsade ben çıkıyorum..
Sizlere iyi sohbetler, görüşmek üzere.
Yarın gelirim artık...

Kızlar bana müsade ben çıkıyorum..
Sizlere iyi sohbetler, görüşmek üzere.
Yarın gelirim artık...

Bana da zor gelmiyor canım da ısrar edilmesinden hiç hoşlanmıyorum o da çok ısrar eder ben de sıkılıyorum yoksa ben kendim söylüyorum bazen hadi ablana gidelim falan diye...

İyi akşamlar canım yarın görüşmek üzere...

kızlar ben de kaçıyorum, bugün yeterince ekşın vardı buralardaaa

hadi görüşmek üzeree

günaydın arkadaşlar :)
ben iyiyim bircancım, sen nasılsın?
elif sen de hoşgeldin, bakalım neler yaşadın dört günde

walla çok güzeldi kızlar yaa...Cumartesi geldi kahvaltı yaptık sonra bizim üst kata gittik yattık akşama kadar uyuduk mis gibisonra akşamına buz patenine gittik bir güzel beraber kaydık eve geldim bizim ev ahalisi gelmiş oturduk kaynattık epey sonra film izledik beraber..Pazar ellerimle hazırladığım kahvaltı sonrası palandökene kayağa çıktık tüm gün öyle geçti... pazartesi günü playstationa gittik bilardo falan oynadık sonra eve geldim ona yemek yaptım hep beraber yedik ..AHHH SALI YOKMU
ikimizde yatak döşek yattık annem kadın hangimizla ilgileneceğini şaşırdıçok fena hastalandık tüm gün yattıkdünde zaten sinemaya gittik masa tenisi falan oynadık yemek yedikve 7de uğurladık onsuz günlere yeniden merhaba dedim:26::26::26: Bu arada düğün tarihimiz netleşti 21 eylül 2013

hayırlı uğurlu olsun canım, Eylül gelini olmak güzeldir

amin canım inşallah....
Sovim hedayeni umarım beğendindüşündüğün gibi konsolun üerini düşünerek aldım o renkde koltuklarınla en uyumlusu olduğu için tercih ettim...Dilerim oradaki kuğuların aşk dolu bakışları sizlerin aşkını hep canlı tutar fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…