• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

aslında fıkrım yok:31:
ben bıraz farklı düşünüyorum düğün sonrası önemli benım için:16:
hanı şu havluya sarılmışta banyodan çıkmış hıssı veren gelınlıkler var ya oyle olmasında nasıl olursa olsun:1:

Hakikaten nasıl mış o gelinlikler yaw??
Bu tabiri ilk kez senden duydum valla... :9: :9:

aslında fıkrım yok:31:
ben bıraz farklı düşünüyorum düğün sonrası önemli benım için:16:
hanı şu havluya sarılmışta banyodan çıkmış hıssı veren gelınlıkler var ya oyle olmasında nasıl olursa olsun:1:

ben de bazı gelinlikleri hiç beğenmiyorum hatta onlara taktığım isim: saten yorgan:1::1::1::1:

nasıl gelinlikler onlar :53: düğün sonrası derken? evliliği mi kastediyorsun düğün sonrası ilk zamanları mı :44:

yok yahu yanı gelınlık çokta önemlı değil:)
her genç kızın hyalıdır onu gıymek ama ne bıleyım gereksiz bırşey:34:
yanı demek istıyorumkı evlendıkten sonrakı hayat çok önemlı.Herkes dağılıcak sen eşinle baş başa kalacaksın onu dıyorum yahu:1:
[/FONT]

aman Allah'ım gelinliklerle ilgili halk dilinde bir literatür oluşmuş da haberimiz yokmuş :52: :52:

yanı demek istıyorumkı evlendıkten sonrakı hayat çok önemlı.Herkes dağılıcak sen eşinle baş başa kalacaksın onu dıyorum yahu:1:
[/FONT]

Çok haklısın canım...
Zaten inan, sen ne kadar önem vermezsen herşeyin bir o kadar güzel olur...
Çünkü benim önem verdiğim herşey tam tersine istemediğim şekilde gelişti.
Nasip, ama eşimden yana şanslıyım... :34:

[/FONT]

ama nedennnn, ömür boyu o gelinliğe bakacaksın fotolarda. gelinliklerle ilgilenme hevesimi kaçırdın ya :33:

canım hanı havluya sarılmış gıbı olanlar varya onları dıyorum:)
göğüsten tutuyor askı bırşey yok omuzlar açık düştü düşücek:60:
sevmıyorum o tıp gelınlıklerı:)

Anladım canım seni...
Bizim bir akrabamız straples gelinlik giymişti, çok yakışmış yakışmasına, vücududa müsaitti.
Dal gibi kız anlayacağın...

Fakat gel gelelim takı esnasından sonra herkes fıs fıs gelin hakkında konuşuyordu.
Göğüsleri çok ortada kalmış, yani nerdeyse gelinlik göğüs uçlarını kapatıyor.
Bende bu kadar teşirciliğe karşıyım... :19:
Herkes yakışanı, kendine yakıştırdığını ve sevdiği şeyi giysin lafım yok.
Ama birazda gelinliğin "masumiyeti" olsun dimi ya!:31:

Son düzenleme:

canım hanı havluya sarılmış gıbı olanlar varya onları dıyorum:)
göğüsten tutuyor askı bırşey yok omuzlar açık düştü düşücek:60:
sevmıyorum o tıp gelınlıklerı:)

ayyy katlananmam bilee:15: benim gelinliğimde dantel kol vardı. herkes niye kapattın ne güzel vücudun var falan dedi ama takmadım. benim hayalim hep böyleydi valla gelin dediğin saf ve masum görünmeli:16:

$2013-gelinlik-modelleri-2.jpg

yoğun istek üzerıne beğendığım bır modelı ekledım :46:

bende de pek heves yoktur:51: yaş 30 oldu ondan mı acaba?
beklentiler değişiyor artık..ben de eda gibi düşünüyorum aslında..:31:

şimdi tipik babannelerimiz, annelerimiz gibi konuşacağım: nasıl gençsiniz, gelinlik kızlarsınız siz ya :19::19: gelinlik bakarken de göreceğim ben sizi :63:

Hobaaa... Aş mı eriyosun kız??? :27: :27:

Allah korusun canım ya.. bu sıralar hapımı tam saatinde almıyorum korkuyorum zaten. Allah'ım hayırlı zamanda, en az bir buçuk sene sonrasında versin inş hayırlısıysa... korkuyorum, korktukça da başıma gelme olasılığı artıyor gibi geliyor. adetimi dört gözle bekliyorum :55:

Anladım canım seni...
Bizim bir akrabamız straples gelinlik giymişti, çok yakışmış yakışmasına, vücududa müsaitti.
Dal gibi kız anlayacağın...

Fakat gel gelelim takı esnasından sonra herkes fıs fıs gelin hakkında konuşuyordu.
Göğüsleri çok ortada kalmış, yani nerdeyse gelinlik göğüs uçlarını kapatıyor.
Bende bu kadar teşirciliğe karşıyım... :19:
Herkes yakışanı, kendine yakıştırdığını ve sevdiği şeyi giysin lafım yok.
Ama birazda gelinliğin "masumiyeti" olsun dimi ya!:31:

]canım benım fiziğim musat gıyebılırım ama ne bıleyım utangaçlıkta var bende düştü düşücek gibi gelıyor:1: rahat edemem:)[/FONT[/COLOR]]

Son düzenleme:
ayyy katlananmam bilee:15: benim gelinliğimde dantel kol vardı. herkes niye kapattın ne güzel vücudun var falan dedi ama takmadım. benim hayalim hep böyleydi valla gelin dediğin saf ve masum görünmeli:16:

Benim gelinliğimde öyleydi canım...
Boydan boya kolum kapalı değildi, fakat dantel kol yaptırdım...
Aynı fikirdeyim seninle... :34:

Back