Ben de abisinin eşlerine yenge demiyorum 1 tanesi ablam aşında ona abla diyorum yenge zor geliyor diğeri be yaşlarda ona ismi ile hitap ediyorum toplumda yenge desen daha iyi olur dedi eşim ben yok dedim konu kapandı zaten diğerlerine abla enişte dayı falan diyorum sorun olmuyor anne demek beni de zorluyo içten söyleyemiyorum hala...((
rica ederim........
yok seviyorum fakat her zaman kullanmıyorumbol mimikli yazılar görünce arthea'nın yazıları tuhafıma gidiyortelefonda yazıyorsun veya hoşuna gitmiyor galiba :44:
yok seviyorum fakat her zaman kullanmıyorum
hımm.. kıymetini artırıyorsun demek :44: ben de kullanmayınca eksik gibi geliyor bir şeyler :44:
ben gidiyorum arkadaşlar. tebdil-i mekanda ferahlık vardır
Eşimin abisi yok , dayısının eşi var ona yenge diyorum o tarz şeylerde problem yok..
Bende de yenge bol çünküyenge, teyze, dayı, amca sorun değil birden çok olmalarına alışkınım
Hatta benim halam yok ama eşiminde halasına kayınvalidemin de halasına hala diyorum, onu yadırgamadım
Ama anne başka şey yaa.. Ne bileyim
Sen bari dışından demişsin ben onu da diyemedim
Sevmiyor da değilim saygı da kusur da etmem ama telaffuzu zor geliyor bana.. Sıfatın karşılığını büyük ve tek olarak gördüğümden sanırım..
Ben yemekten döndüm (yemek yemedim daha, dışardan söyledim) herkes yemeğe çıkmış...
şimdiden afıyet şeker olsunnnnn
afiyet olsun souvvenırcım
hoşgeldin edacım..
Çok berbat bi yeniyıl geçirdim çok moralim bozuk..suskunum bugün o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?