2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

afiyet olsun canım, ben de gidyeim birazdan. hoş, evde yemek yok da :44: gelince de işlere bakayım. ortak iş yapmayı sevmiyorum ya, keşke yalnız olsam iş yerinde

Eşimin abisi yok , dayısının eşi var ona yenge diyorum o tarz şeylerde problem yok..
Bende de yenge bol çünkü yenge, teyze, dayı, amca sorun değil birden çok olmalarına alışkınım
Hatta benim halam yok ama eşiminde halasına kayınvalidemin de halasına hala diyorum, onu yadırgamadım

Ama anne başka şey yaa.. Ne bileyim
Sen bari dışından demişsin ben onu da diyemedim
Sevmiyor da değilim saygı da kusur da etmem ama telaffuzu zor geliyor bana.. Sıfatın karşılığını büyük ve tek olarak gördüğümden sanırım..

hoşgeldin hully. hamilesin sanırım.
bebişe dalin alma, içinde sülfat gördüm ve kirli sepetimi temzilemek için kullanıyorum artık
artı hayykitap'ın hamilelikve annelikle ilgili çok güzel kitapları var, inceleyebilirsin.
haa bir de diş macunlarındaki triklosanın anne karnındaki bebeğe verdiği zararları araştırabilirsin, bence kesinlikle kullanma. misvak tozları varmış, organik macunlar var, karbonatlar, himalaya tuzları... bunlar alternatif olabilir
tuz lambası alıp odadaki radyasyonu azaltabilirsin
hiç hamilelik düşünmediği halde bu kadar araştıran tek insan benim galiba

bir de büyüyen karyolalar, bebek telsizleri, termometreler, bulaşık deterjanları, aziz bebe, hafif bebek arabaları... araştırılması gereken ve lazım konular
rahatsız ettiysem affola yakında teyze olacağım, çok heyecanlıyım, o sebepten ilgim

Anladım canım haklısın bende sadece abi eşlerine yenge deme konusuna takığım diğerlerine söylüyorum...
Ama anne zor gerçekten umarım söyleyebilirsin...

Ben yemekten döndüm (yemek yemedim daha, dışardan söyledim ) herkes yemeğe çıkmış...

Çok berbat bi yeniyıl geçirdim çok moralim bozuk..suskunum bugün o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…