• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Naneli draje çikolata...
draje_15.jpg

:56: :56:

hem nane hem çkolataaa..pafff yapma tatlım yaaa:9::9:

ne oldu canım? sen ufak bir kaçamak yapacaktın ve yılbaşını güzel geçireceğini umuyordum :44: biz de hafif tartıştık o gün, sonra düzeldik :52:

Evet dimi, kuşadasına mı gideceklerdi?
Yanlış mı hatırlıyorum... :44:

Merak ettik Çilek'cim neler oldu??? :26:

nışanlım uzakta yaşadığından buruk geçti ama ailemle sade bır yemek sonrası ben çaldım onlar şarkı söylediler güzeldiii :):24:

senın nasıldı souvvehırcım:)

Güzel geçmiş canım...

Benim o kadar şahane değildi... Eşime aylar öncesinden ultimatom verdim "ilk yılbaşımız özel olsun" diye.
Bir demet çiçek getirdi (hoş pek huyu değildir, sevindirici birşey yaptığı) sonrasında kuzenine gittik.
Orada geçirdik yılbaşımızı, yaşlar yakın ve genelde bayanlar ile yaşıt olduğumuz için (10-12 kişi kadardık) iyi sayılırdı.
Ama gece sonunda eşimin sarhoş kuzeni ile uğraşmak can sıkıcıydı... :50:
Yani anlayacağın çok memnun kaldığım bir yılbaşı değildi... :19:

teşekekürler edacım:34: inşallah hepimiz için güzel ve hayırlara vesile olan bir yıl olur:31:

nirden buldun nirdennn:9:

Yaşasın Haribo standı... :9: :9:
Ofise yakın alışveriş merkezi var, orada haribo standı var.
Normalde o kata inmem, bugün ineceğim tuttu ve şeytan girdi aklıma...
Aldım drajelerden... :17: :17:

Güzel geçmiş canım...

Benim o kadar şahane değildi... Eşime aylar öncesinden ultimatom verdim "ilk yılbaşımız özel olsun" diye.
Bir demet çiçek getirdi (hoş pek huyu değildir, sevindirici birşey yaptığı) sonrasında kuzenine gittik.
Orada geçirdik yılbaşımızı, yaşlar yakın ve genelde bayanlar ile yaşıt olduğumuz için (10-12 kişi kadardık) iyi sayılırdı.
Ama gece sonunda eşimin sarhoş kuzeni ile uğraşmak can sıkıcıydı... :50:
Yani anlayacağın çok memnun kaldığım bir yılbaşı değildi... :19:

şu alkol olayını hiç sevmıyorum yahu içilmese olmazmı:31:

Ay canım benim kıyamammm.... :50:
Anlatmak ister misin??
benim ki de harika sayılmazdı... :31:

ne oldu canım? sen ufak bir kaçamak yapacaktın ve yılbaşını güzel geçireceğini umuyordum :44: biz de hafif tartıştık o gün, sonra düzeldik :52:

İzmirden 2 aile kalktık iş çıkışı kuşadasına gittik orda yerimizi ayırtmıştık..Gittiğimiz otel berbat ötesiydi..Sonra başka otel aramaya çıktık..neyse bi tane otele girdik pahalı da olsa mecburen..Sonra arkadaşların arabasıyla gitmiştik arabayı otoparka bıraktık Yemek yiyelim dedik neyse yemek kısmı fena değildi balık yedik..ordan kalktık konser alanına gittik eğlendik fln otele döndük ertesi sabah da öyle planlar yaptık ki tüm gün dolaşıcaz eğlenicez diye..Otoparka arabayı almaya gittik arabanın anahtarı da otoparkçılardaydı..Bunlar -sözde- arabanın anahtarını başka arabada unutmuşlar o arabada haliyle kimbilir hangi araba..Arabamız orda mahsur kaldı..Kötü niyet mi var nedir bilemedik..Günümüz karakolda geçti, şikayetçi olduk..Eve geldiğimizde gece 12 ydi..Ve biz o kadar iş yorgunluğundan stresten arınalım derken daha çok yorulup stres olup döndük..Daha çok ayrıntı var da özet bu.. :50::50:

Yaşasın Haribo standı... :9: :9:
Ofise yakın alışveriş merkezi var, orada haribo standı var.
Normalde o kata inmem, bugün ineceğim tuttu ve şeytan girdi aklıma...
Aldım drajelerden... :17: :17:

heeeee afiyet olsunn:31: ayy hiç aklıma gelmedi ben de bakıcam bir dahaki sefere..pek alışkanlığım değildir gerçi ama olsunn:9:

şu alkol olayını hiç sevmıyorum yahu içilmese olmazmı:31:

İçmek sorun değil, önemli olan "Ağzınla içmek" bana göre...
Herkesin tercihi, kimsenin içmesine içmemesine karışamayız tabii...

Ben de, eşim de içtik fakat maksat eğlenmek amaçlı...
Sarhoş olup, o rezalati çekip, ertesi gün de cefasını çekmek saçmalık bana göre.
Kim ne yapıyorsa adam gibi yapsın veya hiç yapmasın!
:19:

İzmirden 2 aile kalktık iş çıkışı kuşadasına gittik orda yerimizi ayırtmıştık..Gittiğimiz otel berbat ötesiydi..Sonra başka otel aramaya çıktık..neyse bi tane otele girdik pahalı da olsa mecburen..Sonra arkadaşların arabasıyla gitmiştik arabayı otoparka bıraktık Yemek yiyelim dedik neyse yemek kısmı fena değildi balık yedik..ordan kalktık konser alanına gittik eğlendik fln otele döndük ertesi sabah da öyle planlar yaptık ki tüm gün dolaşıcaz eğlenicez diye..Otoparka arabayı almaya gittik arabanın anahtarı da otoparkçılardaydı..Bunlar -sözde- arabanın anahtarını başka arabada unutmuşlar o arabada haliyle kimbilir hangi araba..Arabamız orda mahsur kaldı..Kötü niyet mi var nedir bilemedik..Günümüz karakolda geçti, şikayetçi olduk..Eve geldiğimizde gece 12 ydi..Ve biz o kadar iş yorgunluğundan stresten arınalım derken daha çok yorulup stres olup döndük..Daha çok ayrıntı var da özet bu.. :50::50:

geçmiş olsun canım yaaaa..epey bir stresli geçmiş anlaşılan..:26:

Ay canım benim kıyamam, hakikaten can sıkıcı olmuş... :50:
Herşeyde bir hayır vardır canım ya, öyle düşünmekte fayda var...
Üzüldüm şimdi... Kendim de "tatmin olunamamış" bir eğlence yaşadığım için...
Senin durumun hakkaten daha zormuş... İnşallah eşin ile bir gün kafa dinlemek için beraber bir kaçamak yaparsınız.
O zaman inşallah güzel geçer... :34:

Biz özel birgün olarak görmediğimizden kutlamadık
Aylardır teyzesine sözümüz vardı ve ertesi gün tatil olacağını duyduğumuzdan Pazartesi akşamı teyzesine gittik
Genelde zaten hep beraber toplanmayı severiz
Eşimin kızkardeşi ile sözlüsü de geldi kayınvalidemle beraber, bi de bizim yaşlarımızda 2 kuzenleri daha var ( diğer teyzesinin çocukları ) , yine onlarda geldi hep beraber toplandık
Görümcemin nişan Cd sini izledik, sohbet muhabbet, komik anları geri sarıp tekrar izledik :1:

Ertesi gün tatil diye geç kalktık , zaten iş çıkışı gittiğimizden
Güzel birgündü..

Geç yatınca Salı günü geç kalktık, annemle büyük ablam ve çocukları küçük ablama gideceklerdi
Ben Salı bohça götüreceğiz görümcemin sözlüsüne diye gelemem demiştim
Bohça işi Cumartesiye ertelenince, hemen kahvaltı yapar yapmaz ablama gittim :10:
Salı günü de çok güzeldi

Dolu dolu geçirdim 1 güncük tatili bile, mutluyum :16:

geçmiş olsun çilek :26: çilekli pasta yiyip rövanşı almaya ne dersin :52:
çok saçmaladım değil mi :9:

kızlar bir açıklığa kavuşturun lütfenn:26:
bohça sözde de veriliyor mu? nişanda mı yoksa? ben nişan düşünmüyorum amaa:28:

Back