- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de yılbaşında kim uğrar ki diyordum :44: demek ki yeni başlangıç yapmak isteyen ve bunun için yılbaşını bekleyen çok insan varmış![]()
çok şükür güzeldi hemşommbir tek dün yaptım ama onu da demeye utanıyorum yaa:26:
ilkaycığımı düşününce..inşallah o da bir gün gönlündeki gibi bir işe sahip olacak, yeni yıldaki O nunla
ilgili en güzel dileklerimden biri o olsun..![]()
İnşallah canım İlkay'ın memur olması için bol bol dua edelim...
Günaydın kızlar...
Çok kalamayacağım bugün, işlerim yoğun yine... Onları toparlamam gerekecek...![]()
Elif gelmedi hala tabi...
ben de ilkay'a psikologların değer gördükleri bir kurumda çalışmasını diliyorum. memur olmakla sorunlar çözülmüyor, değersiz görülmek kötü. hoş ben değersiz görülmüyorum ama gereksiz görülüyor gibiyim:44: o kurum hangi kurum bilmiyorum ama adliye olabilir :119:
haa bu arada krizsavarcım, yeni yıl başlangıcı olduğu için kitabevlerinde sayım yada buna benzer bi çalışma olacağından gönderimlerde gecikmeler olacaktır yazmıştı kitapyurdunda geçen hafta.. bilgin olsun, yoksa iyidir oranın kargosu..![]()
yahu soyadım değişti, yurtiçi kargoyla başım dertte!!! adamlar getirmiyorlar, o adda birini bulamadık diyeoynatmaya az kaldı.
yahu soyadım değişti, yurtiçi kargoyla başım dertte!!! adamlar getirmiyorlar, o adda birini bulamadık diyeoynatmaya az kaldı.
ben değişmesem olmaz mı soyadımı![]()
Ben değişmedim , kendi soyadımın yanına eşimin soyadını da ekledim :13:
yok Kadercim , istemiyor bizim ki..![]()
nişanlısı ne zaman gidecekti ki:44:
Ben değişmedim , kendi soyadımın yanına eşimin soyadını da ekledim :13: