• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben de ilkay'a psikologların değer gördükleri bir kurumda çalışmasını diliyorum. memur olmakla sorunlar çözülmüyor, değersiz görülmek kötü. hoş ben değersiz görülmüyorum ama gereksiz görülüyor gibiyim:44: o kurum hangi kurum bilmiyorum ama adliye olabilir :119:

hoşgeldiniz arkadaşlar :31: ben artık işe giderken "işe gitmek istemiyorum" dememe kararı aldım, beynime güzel sinyaller göndereceğim :10: düşüncelerimi otomatiğe ve olumsuza bağlamıcam :63:

ben de yılbaşında kim uğrar ki diyordum :44: demek ki yeni başlangıç yapmak isteyen ve bunun için yılbaşını bekleyen çok insan varmış :9:

yeni yıl sebebiyle yeni başlangıçlar yapayımdan ziyade "ohh tatil günüm, bir randevu ayarlayayım" mantığı sebebiyle tüm gün yoğundum canım :26:

çok şükür güzeldi hemşomm:31: bir tek dün yaptım ama onu da demeye utanıyorum yaa:26:

ilkaycığımı düşününce..inşallah o da bir gün gönlündeki gibi bir işe sahip olacak, yeni yıldaki O nunla
ilgili en güzel dileklerimden biri o olsun..:29:

ayy sen nasıl düşünceli bir insansın yaa :29: teşekkür ederim ederim bu güzel dileğin için :31:

İnşallah canım İlkay'ın memur olması için bol bol dua edelim...

sağol tatlım, inşallah bende o günleri görmek istiyorum:31:

ee nasıl 2013 e adım atmak,nasıl bir duygu? ve hemen ekleyim, geçen yıl bu zamanlar hayatlarınızda ne vardı? neleri bekliyordunuz?

günaydıın hanımlaarr..
Yeni senede Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah huzurlu olalım,sağlıklı olalım, mussmutlu olalım... hep güzel haberler alalım ve güzel haberler verelim inşallah...

ben de ilkay'a psikologların değer gördükleri bir kurumda çalışmasını diliyorum. memur olmakla sorunlar çözülmüyor, değersiz görülmek kötü. hoş ben değersiz görülmüyorum ama gereksiz görülüyor gibiyim:44: o kurum hangi kurum bilmiyorum ama adliye olabilir :119:

ayy ilkayım pek sevinmiş buna, insallah diyorum, ilkaycıııımm nezdinde daha ii iş isteyen herkese... :29::29:

haa bu arada krizsavarcım, yeni yıl başlangıcı olduğu için kitabevlerinde sayım yada buna benzer bi çalışma olacağından gönderimlerde gecikmeler olacaktır yazmıştı kitapyurdunda geçen hafta.. bilgin olsun, yoksa iyidir oranın kargosu.. :34:

haa bu arada krizsavarcım, yeni yıl başlangıcı olduğu için kitabevlerinde sayım yada buna benzer bi çalışma olacağından gönderimlerde gecikmeler olacaktır yazmıştı kitapyurdunda geçen hafta.. bilgin olsun, yoksa iyidir oranın kargosu.. :34:

benim için hiçbir zaman iyi olmadı, hep geç temin ediliyor kitaplarım. çok kıyıda köşede kalmış kitaplar seçiyorum sanırım. popüleriteyi sevmediğimden :19:

yahu soyadım değişti, yurtiçi kargoyla başım dertte!!! adamlar getirmiyorlar, o adda birini bulamadık diye :20: oynatmaya az kaldı.

yahu soyadım değişti, yurtiçi kargoyla başım dertte!!! adamlar getirmiyorlar, o adda birini bulamadık diye :20: oynatmaya az kaldı.

Ama sormuyolar mı
Mesela sekretere derler şu şu isimde biri var mı bu firma da
O da var ama evlendiği için soyadı farklı şu an der teslim alabilir ?

nişanlısı ne zaman gidecekti ki:44:

Sanrım bugün gidecekti yeni hatırladım 3 Ocakta görüşmek üzere yazmıştı

Ben değişmedim , kendi soyadımın yanına eşimin soyadını da ekledim :13:

Benimki de müsaade etmedi çok takık ya kimlğimi değiştirdiğimde ağzı kulaklarında elinde dolaştırıyordu :9:

Günaydın Koala iyi dileklerin için teşekkür ederiz.... umarım hepimiz çok mutlu oluruz...

Back