2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Zaten onun istemesi önemli değil değişim yaşayacak olan sensin..

yaparım yapmasına ..isteklerimin dışına hiç çıkmadım hani aman onu kırmayım vs gibi..
ama bu konuda yok olmaz diyor, normalde o kadar sakin bir adamdır ki bu konuda celalleniyor beyefendi..

vakit gelsin o zamana da bakarım artık, her şeye rağmen çok da takık değilim bu konuya..

güvenlik de bilmiyor yeni soyadımı düşünmüyorlar da.

Tembihle bari bundan sonrakiler için..

Ben biri bana yapma derse, yapmayacağım varsa da yaparım fikir sunulabilir ama son karar benim olmalı..

Eşim de istemiyordu, neden dedim tamamen aynı olsun soyadımız dedi
Tamam o zaman sen benim soyadımı al dedim yaa filan dedi
Anladı kararlı olduğumu, şimdi o da bende alıştık.. Soyadımız yine aynı ki ? Sadece benim ön soyadım var ekstradan..

çok güzel görünüyorlar..

ama nedir buu bu arada elif bu, sağ gösterip sol salladı
yanılmıyorsam bere falan aldım demişti

Biblo canım, valla sağ gösterip sol vurmuş hakikaten...
İki kuğu (dişi & erkek) çok güzel ya...
Kanatlarının olduğu kısımlar kırık cam ile süslü, dişi kuğunun papyonu pırıltılı.
Erkek kuğunun normal... Aynı zamanda dişinin şalıda pırıltılı...

Kader, hangi birini tembihleyeyim ki, bir sürü güvenlik var, her gün değişiyor
soyadı konusu da çok önemli değil kızlar ya, boşverin. ben de çok taktım, eşim bana bırakmıştı; ama pratik olmayacağı için -iki uzun soyad- vazgeçtim nikah günü.

ben de aynıyım.. du bakalım kimin inadı baskın gelecekk..
bir ara da abla ve abisine abla-abi dememi istiyordu..bir kaç yaş var arada..
dedim sus, karışma ben derim ne demek istiyorsam..

evet çok güzel görünüyor souvvenırcım..

ben de aynıyım.. du bakalım kimin inadı baskın gelecekk..
bir ara da abla ve abisine abla-abi dememi istiyordu..bir kaç yaş var arada..
dedim sus, karışma ben derim ne demek istiyorsam..

İnat konusunda benle kolay kolay kimsenin yarışabileceğini düşünmüyorum
Eşimin ablası abisi yok, kardeşi var ona da zaten ismi ile hitap ediyorum doğal olarak
Teyzesine teyze, eniştesine enişte, dayısına dayı diyorum ancak şu annesine ve babasına hitapta zorlanıyorum hala Siz den öteye gidemiyorum..

uzaktan ilişki ondan başka sanırım. ben buraya gelene kadar bu kadar inatçı biri
olduğunu bilmiyordum. gerçi 5 ay bir mücadele etti oradan anlamam mı gerekiyormuş.

ben söylerken zorlanmam sanırım zira şimdi de konuşurken x anne,y baba diyorum ( O nunla konuşurken tabi, henüz tanışmadık ).

bu ördekler veya kazlar, artık neyseler, tutkuyu temsil ediyor galiba, bakışlara baksanıza

Evet bence de, çok severim böyle bibloları...
Tam anlamıyla çok güzel bir hediye oldu benim için...
Ben şunları da çok beğeniyordum:

Fakat Elif'in aldığı bibloyu başka bir yerde görmemiştim...

ben o willow treelere bayılıyorum da hem şekilli biblo kullanmayı pek sevmiyorum hem de pahalı kendileri

souvvenırcım, bu biblolardan almak için eşyanın belli olmasına gerek yok değil mi?

Bence gerek var canım, ben o yüzden almamıştım.
Gerçi almama sebebim sadece o değildi, hediye gelme ihtimali de çok yüksek oluyor.
Benim 7 tane hediye gelen fil biblolarım var, şimdi Elif bir biblo hediye etti...
Konsolun üzerine bir tek ben çerçeve almıştım, içinde düğünden fotoğrafımız var. O kadar.
Onun haricinde pek konsol üstüne birşey alma taraftarı değildim, çünkü arkadaşımın da konsolu dolup taştı.
O da hiç birşey almamıştı, fakat hediye getiren genelde süs eşyası tercih edebiliyor veya mutfak eşyası...

Mobilyaya uyumluluk açısından şunlarda sıkıntı yaşamazsın (alternatif renkleri yok)

Diğerlerinde ise sarı, beyaz, gri, gümüş, kırmızı, siyah vb. gibi alternatif renkler çok.
Mobilyaya uygunluk sağlamak için mobilyaları bekleyebilirsin...

ben o willow treelere bayılıyorum da hem şekilli biblo kullanmayı pek sevmiyorum hem de pahalı kendileri
Evet bende çok beğeniyorum onları, ama dediğin gibi çok pahalılar...
Eğer bir yawrucağımız olursa kesin bundan alabilirim:

gördüğüm en şirin, en romantik ve sade biblo...

Ben de abisinin eşlerine yenge demiyorum 1 tanesi ablam aşında ona abla diyorum yenge zor geliyor diğeri be yaşlarda ona ismi ile hitap ediyorum toplumda yenge desen daha iyi olur dedi eşim ben yok dedim konu kapandı zaten diğerlerine abla enişte dayı falan diyorum sorun olmuyor anne demek beni de zorluyo içten söyleyemiyorum hala...((

ama o yavrucak o bibloyu kırabilir hareketliliğiyle yüksek yerlere koymak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…