• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

hoşgeldin eylül :31: yılbaşında bir şeyler yaptın mı?
ben hasta gibiydim, yattım, boş boş evde vakit geçirdim :44:

hoşbuldum krizsavarcım..:31: yılbaşı kutlamasından hiç hazetmem ne yazık ki..sıradan bir günden
farksızdı..:8: yine ailem ile birlikteydim belki de son yılbaşını karşılmamızdı..:26:

dün tüm gün sevdiğim ile birlikteydim, benim için en güzel yanı buyduu:17:

geçmiş olsun bu arada sana da:26:

hoşbuldum krizsavarcım..:31: yılbaşı kutlamasından hiç hazetmem ne yazık ki..sıradan bir günden
farksızdı..:8: yine ailem ile birlikteydim belki de son yılbaşını karşılmamızdı..:26:

dün tüm gün sevdiğim ile birlikteydim, benim için en güzel yanı buyduu:17:

geçmiş olsun bu arada sana da:26:

bende de kutlama mantığı yok da dışarı çıkıp film falan seyretmek, en azından ev alışverişi yapmak gibi şeyler geçiyordu aklımdan. ama hiç içimden gelmedi, evde kös kös oturup ev işi yaptım yine. bu ev işi hakikaten bitmiyor, çok tuhaf :53:

bende de kutlama mantığı yok da dışarı çıkıp film falan seyretmek, en azından ev alışverişi yapmak gibi şeyler geçiyordu aklımdan. ama hiç içimden gelmedi, evde kös kös oturup ev işi yaptım yine. bu ev işi hakikaten bitmiyor, çok tuhaf :53:

ev işini ben de zaman zaman yapmaktan hoşlanmam ama zaman zaman da severim..:31:
ama tüm vaktimi ona harcamayı sevmiyorum:50: kendime zaman ayırmak daha ağır basıyor.

[video=youtube;_jBzHVAofm0]http://www.youtube.com/watch?v=_jBzHVAofm0[/video]

bugün sevgili Barış Manço nun doğum günü..:31:
ölümsüz bir sanatçı O....iyiki doğmuşsunn Barış Mançoo:16::16::16:
Ruhun şad olsun,mekanın cennet..:31:

bugün sevgili Barış Manço nun doğum günü..:31:
ölümsüz bir sanatçı O....iyiki doğmuşsunn Barış Mançoo:16::16::16:
Ruhun şad olsun,mekanın cennet..:31:

eşime söyleyeyim, belki sevinir sanmıyorum ama :44: ayda en az üç-dört kere "barış manço'yu özledim" diyen bir eşim var :)bir de babannesini özlediğini söyler, daha sıklıkla. bir sanatçıyı özlemesi ilginç geliyor fakat. ona kitap almıştım barış manço'yla ilgili, onu okusun bugün :31:

Günaydın Kızlar nasılsınız? Nasıl geçti tatil günleriniz ben 4 gün tatilin ardından anca ayılabildim insan evde kaldıkça hiç işe gelmek istemiyor....

Günaydın Kızlar nasılsınız? Nasıl geçti tatil günleriniz ben 4 gün tatilin ardından anca ayılabildim insan evde kaldıkça hiç işe gelmek istemiyor....

çok şükür güzeldi hemşomm:31: bir tek dün yaptım ama onu da demeye utanıyorum yaa:26:

ilkaycığımı düşününce..inşallah o da bir gün gönlündeki gibi bir işe sahip olacak, yeni yıldaki O nunla
ilgili en güzel dileklerimden biri o olsun..:29:

çok şükür güzeldi hemşomm:31: bir tek dün yaptım ama onu da demeye utanıyorum yaa:26:

ilkaycığımı düşününce..inşallah o da bir gün gönlündeki gibi bir işe sahip olacak, yeni yıldaki O nunla
ilgili en güzel dileklerimden biri o olsun..:29:

İnşallah canım İlkay'ın memur olması için bol bol dua edelim...

Günaydın kızlar... :3:
Çok kalamayacağım bugün, işlerim yoğun yine... Onları toparlamam gerekecek... :34:

Back