• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

böyle bir menüyü düşünmedim bile. senin ne var :44:

bugün eşim izinli , hemde hayatımızda çok güzel bişey oldu hemde yılbaşı :1::1: bende özel bişeyler olsun istiyorum:16::16: köfte , kuskus makarna salatası, domates çorbası, sebzeli pilav, kakaolu kek yapıcam:1::1: yeni gelin menüsü bu kadar olur:9::9::9:

bugün eşim izinli , hemde hayatımızda çok güzel bişey oldu hemde yılbaşı :1::1: bende özel bişeyler olsun istiyorum:16::16: köfte , kuskus makarna salatası, domates çorbası, sebzeli pilav, kakaolu kek yapıcam:1::1: yeni gelin menüsü bu kadar olur:9::9::9:

yahu çalışkan gelinlerin enerjisine hayranım, maşallah :) benim hiçbir şey yapasım gelmiyor, sevmiyorummmmmmmmmmmmmmmm :20:
çok güzel olan nedir peki :31:

yahu çalışkan gelinlerin enerjisine hayranım, maşallah :) benim hiçbir şey yapasım gelmiyor, sevmiyorummmmmmmmmmmmmmmm :20:
çok güzel olan nedir peki :31:

benimde gelmiyoda mutluluktan enerjim geldi:52::52::52: belki vajinismus sayfasından görmüşsündür. o derdim bittide çok şükür:16::16::16:

çok seviyorum bu şarkıyı :16:

[video=youtube;Qkt8AB-WY7U]http://www.youtube.com/watch?v=Qkt8AB-WY7U[/video]

Hediyeleşme bitti
Çok neşeliydi herkes
Müdür de noel baba kılığındaydı :1:

Sonra 19 yıldır burada çalışan personelin veda partisi yapıldı çok hüzünlüydü
Çoğu kişi ağladı
Hele kendisi hıçkıra hıçkıra :14:
Bende tık yoktu :17:

müdür noel baba kılığına girer mi hiç ya, karizma sıfır :19:
19 yıl dile kolay, sen adamı tanımıyorsan vakit geçirmemişsen çok normal canım. ama şirket dayanışmanız ve birliğiniz hoşuma gitti :31:

müdür noel baba kılığına girer mi hiç ya, karizma sıfır :19:
19 yıl dile kolay, sen adamı tanımıyorsan vakit geçirmemişsen çok normal canım. ama şirket dayanışmanız ve birliğiniz hoşuma gitti :31:

Müdürümüz çok nezaketli biri
Sekreter bile trip atar hava yapar o yapmaz burda
Çok mütevazi

Adam değil kadın :1: hep anlatıyodum hani bitişik odalarımız diye
Emekli olduğundan gidiyo
Paylaşımımız oldu elbette ama öyle yıllar yıllar değil
Ben 9 aydır burdayım ve kendisi saldım çayıra mevlam kayıra haftada 1 - 2 gün geliyordu nasılsa emekliliğim geldi artık diye :1:

Kader ya o başlıkları okuyup bir de cevap yazıyorsun ya, başın hiç ağrımıyor mu :44: gıpta etmeye başladım :44:

Kader ya o başlıkları okuyup bir de cevap yazıyorsun ya, başın hiç ağrımıyor mu :44: gıpta etmeye başladım :44:

Yoo
Ben soğukkanlı biriyim
Az önce mesela hıçkıra hıçkıra ağladı millet, etkilenmedim

Burda da konuları okuyup tesir altında kalmıyorum
Yardımcı olmaya çalışıyorum
Çok abuk bulduysam da eleştirip geliyorum buraya :1:

Back