kadeeerrrrrrrrrrr tekrar attım bak bakalım açılcak mı:44::44::44:
kızlar coşmuşsunuz maşallah, yemek tarifleri havada uçuşuyor
ben çıkayım kızlar, kendinize iyi bakın
günaydın herkese canlarrrrr....Ada çayımla sizleri selamlıyorum...Kriz ellerine sağlık nasıl yaptın pufuduk pufuduk görünüyorlarbunu normal ekmek yerine mi tüketiyorsun:44: kriz bu arada ben dün akşam valide sultanı aradım..Konuştuk hiç arayıp sormuyon dedi ben de alo alo ses gelmiyo dedim sonra bhıh şimdi geldi dedim oda direk nasılsın kızım falan dedi bir 5 dakika konuştuk konuşma sonunda yine hiç arayıp sormuyon dedi utandım hemde üzüldüm ben umurunda olmaz diye düşünüyordum bundan sonra dikkat etmem lazm
.........taaaaa tammmmmmmm yarın kociş geliyoryarın kocş geliyo kızlar haberiniz ola 3 ocağa kadar yokum beni merak edin anacımmm
yetiştirmem gereken işler var..:26:
bunun dışında nsipse akşam beste ile buluşacağız.
bana kuantum fiziği anlatacakk, sölicemm
bugün 28 aralık
kolay gelsin canım ne güzel ya buluşan ilk siz olduğunuz benm yerimede sarıl birtane çok selam söyleyetiştirmem gereken işler var..:26:
bunun dışında nsipse akşam beste ile buluşacağız.
bana kuantum fiziği anlatacakk, sölicemm
allah razı olsun canım...İşte böyle uzakta olunca 4 senelikte olsanız geleceğinde karnında kelebekler uçuyohadi gözün aydın elifcimm
aman uzak ol bizden kocanla ol..inşallah çok güzel geçer
büyükleri aramak lazım, aradaki yaş farkı, yılar, görüp yaşanılanlar..her şey farklı oluyor..bunu görüp tolere edecek daha
çok bizleriz sanki.dilerim muhabbetiniz artarak devam eder..
canım malzemeleri koyuyorsun makineye,çalıştırıyorsun, sadece ilk on dk kıvamını kontrol edip kendi haline bırakıyorsun. malzemeler konusunda eymler çok hassas, o konuda dikkatli olmak yeterli. evet normal ekmek yerine tüketiyoruz, zaten dışardan ekmek almıyoruz biz, çok nadir alıyoruz. kayınvalideye öyle taktik uyguladın demek, ben hiç yapamam öyle şeyler ya, beceriksizim o konulardagmnlünü etmişsin ne güzel seni merak edeceğiz.
hımmm tebriklerben yapamam ya uğraşamam sanki taktik uyguladım ama güzelcene konuşurken yinede sordu kem küm ettim neyse 15 bgünde bir ararım
hoş sohbetler canım
souvvenir'le kader güzin abla oldularonların sayesinde farklı topiklere bakmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?