2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

souvvenir'le kader güzin abla oldular :9: onların sayesinde farklı topiklere bakmaya başladım :52:

günaydın arkadaşlar. siftahı yapıyorum, herkese de hayırlı Cumalar :)
dün yaptığım genelde tost ekmeği olarak kullanılan eym ekmeğiyle sizleri selamlıyorum :9:

$DSCF0272.jpg $DSCF0274.jpg

günaydın herkese canlarrrrr....Ada çayımla sizleri selamlıyorum...Kriz ellerine sağlık nasıl yaptın pufuduk pufuduk görünüyorlar:nazar::nazar:bunu normal ekmek yerine mi tüketiyorsun:44: kriz bu arada ben dün akşam valide sultanı aradım..Konuştuk hiç arayıp sormuyon dedi ben de alo alo ses gelmiyo dedim:17::17::17::17:sonra bhıh şimdi geldi dedim oda direk nasılsın kızım falan dedi bir 5 dakika konuştuk konuşma sonunda yine hiç arayıp sormuyon dedi utandım hemde üzüldüm ben umurunda olmaz diye düşünüyordum bundan sonra dikkat etmem lazm:29::29:
.........taaaaa tammmmmmmm yarın kociş geliyor :8::8::8::8:yarın kocş geliyo:8::8::8::8: kızlar haberiniz ola 3 ocağa kadar yokum beni merak edin anacımmm:36::36:

yetiştirmem gereken işler var..:26:

bunun dışında nsipse akşam beste ile buluşacağız.:29:

bana kuantum fiziği anlatacakk, sölicemm:9::9:

hadi gözün aydın elifcimm:34:

aman uzak ol bizden kocanla ol..:9: inşallah çok güzel geçer :17:

büyükleri aramak lazım, aradaki yaş farkı, yılar, görüp yaşanılanlar..her şey farklı oluyor..bunu görüp tolere edecek daha
çok bizleriz sanki.dilerim muhabbetiniz artarak devam eder..:16:

günaydın herkese canlarrrrr....Ada çayımla sizleri selamlıyorum...Kriz ellerine sağlık nasıl yaptın pufuduk pufuduk görünüyorlar:nazar::nazar:bunu normal ekmek yerine mi tüketiyorsun:44: kriz bu arada ben dün akşam valide sultanı aradım..Konuştuk hiç arayıp sormuyon dedi ben de alo alo ses gelmiyo dedim:17::17::17::17:sonra bhıh şimdi geldi dedim oda direk nasılsın kızım falan dedi bir 5 dakika konuştuk konuşma sonunda yine hiç arayıp sormuyon dedi utandım hemde üzüldüm ben umurunda olmaz diye düşünüyordum bundan sonra dikkat etmem lazm:29::29:
.........taaaaa tammmmmmmm yarın kociş geliyor :8::8::8::8:yarın kocş geliyo:8::8::8::8: kızlar haberiniz ola 3 ocağa kadar yokum beni merak edin anacımmm:36::36:

canım malzemeleri koyuyorsun makineye,çalıştırıyorsun, sadece ilk on dk kıvamını kontrol edip kendi haline bırakıyorsun. malzemeler konusunda eymler çok hassas, o konuda dikkatli olmak yeterli. evet normal ekmek yerine tüketiyoruz, zaten dışardan ekmek almıyoruz biz, çok nadir alıyoruz. kayınvalideye öyle taktik uyguladın demek, ben hiç yapamam öyle şeyler ya, beceriksizim o konularda :9: gmnlünü etmişsin ne güzel :nazar: seni merak edeceğiz.

hoş sohbetler canım :31:

bugün 28 aralık :31:

kolay gelsin canım ne güzel ya buluşan ilk siz olduğunuz benm yerimede sarıl birtane çok selam söyle:29:
hadi gözün aydın elifcimm:34:

aman uzak ol bizden kocanla ol..:9: inşallah çok güzel geçer :17:

büyükleri aramak lazım, aradaki yaş farkı, yılar, görüp yaşanılanlar..her şey farklı oluyor..bunu görüp tolere edecek daha
çok bizleriz sanki.dilerim muhabbetiniz artarak devam eder..:16:
allah razı olsun canım...İşte böyle uzakta olunca 4 senelikte olsanız geleceğinde karnında kelebekler uçuyo:9::9:
canım malzemeleri koyuyorsun makineye,çalıştırıyorsun, sadece ilk on dk kıvamını kontrol edip kendi haline bırakıyorsun. malzemeler konusunda eymler çok hassas, o konuda dikkatli olmak yeterli. evet normal ekmek yerine tüketiyoruz, zaten dışardan ekmek almıyoruz biz, çok nadir alıyoruz. kayınvalideye öyle taktik uyguladın demek, ben hiç yapamam öyle şeyler ya, beceriksizim o konularda :9: gmnlünü etmişsin ne güzel :nazar: seni merak edeceğiz.

hımmm tebrikler:46::46::46:ben yapamam ya uğraşamam sanki:46::46::46::46::46:taktik uyguladım ama güzelcene konuşurken yinede sordu kem küm ettim:9::9::9:neyse 15 bgünde bir ararım:38::38:

hoş sohbetler canım :31:

Back