kızlar hiç bowling oynadınız mı?
vatandaş bu hata bowling oynayalım diyorda
hayır bişiy değil topla yuvarlanır mıyım acep merak ettim..
makasla mı ne kesilip çay kaşığıyla su verilecekmiş..Bakalım yaprakta ne çıkacak...Muhasebeci kaça aldın yumurtayı
kız bunun içinde sevgi kelimeleri öi var ne varkine:44.: ayrıca bunuda netten mi aldın kaça aldın muhasebeciiiii
Bak mesela bugün sıkı giyindim ama hava düşündüğümden sıcak olunca çok terledim üstümde kurudu..böyle olursa zor geçecek şekercim
O küçük bi sürpriz yumurta
İnternetten buldum ve sipariş ettim geldi
Henüz suluyoruz, daha çıkmadı ama yaprağında minik bi mesaj varmış 'I Love You' gibi
kızlar bu kavanoz içinde bilgi istiyorum ne bunlar
ben eşimdiz dışarı çık-a-mıyorum kiama haftasonu karacada indirim varmış, ona kazak pantolon alacağız inşallah bari haftasonu supangle yapıp paketleyeyim, bebişim bak sana hediye yaptım diyeyim
kızlar hiç bowling oynadınız mı?
vatandaş bu hata bowling oynayalım diyorda
hayır bişiy değil topla yuvarlanır mıyım acep merak ettim..
kızlar bu kavanoz içinde bilgi istiyorum ne bunlar
ben bowling hiç oynamadım, maalesef sosyal sportif aktiviteleri pek sevemiyorumkültürel şeyleri seviyorum en çok. keşke sevebilsem, eksikliğini çok hissediyorum bazen :44:
Ben de eşimsiz çıkamıyorum tatlım ama akşamları benden 45 dk sonra geliyor ve ben her akşam alış veriş merkezinin içinden geçerek eve gidiyorum çünkü eve daha yakın oluyor ve ıssız yerlerden geçmemiş oluyorum ondan süpriz yapabilirim yani
Canım çok eğlenceli oluyor gitmelisin topla da yuvarlanmazsın bence :)))) önce o atsın sen de hafif topları al üzerlerinde ağırlıkları yazıyor zaten..
Ben gondola bayılırım
Ama eşim korkuyo
aman yokk onu bende sevmiyorum...ona muadil 5 d sinemalar var.çok güzel..
Ben gondola bayılırım
Ama eşim korkuyo
Ben de çok korkarım... Eşim de çok sever
Şimcik şöyle oldu
Ben eşimi eskiden tanıyordum aynı sınıftandık ama selam sabahımız bile yoktu
Sonra da ortak arkadaşlarla bir araya geldiğimiz veya sosyal paylaşımdan muhabbetimiz oldu
Çok zooor süreçlerden sonra sevgili aşamasına yeni yeni geliyorduk
Acemi birliği yeni bitmiş dağıtıma gelmişti
Görüşmek istiyordu ama benim kabul etmeyeceğimi biliyordu
Son günüydü, usta birliğine gidecekti..
O gün erkek arkadaşları topluca denize gideceklerdi, ama O katılmadı
Şaşırdım, hayırdır kankalarınla denize gidip kafa dağıtsaydın bu son günün burada dedim
Olsun, ben oraya gitsem denize girer çıkarım belki arkadaşlarım yanımda olur ama sneinle böyle mesajlaşamam ve evet bu benim son günüm orada telefon bile yasak olacak görüşemeyeceğiz dedi
Çok üzüldüm.. Ömrümde belki de bi ilk.. Teklifi ben ettim..
O zaman parka gitmeye ne dersin dedim
Nasıl yani dedi
Bildiğin park işte dedim
Şaşırdı gerçekten mi yaa çok mutlu oldum dedi
Bi parka gittik kafe bölümünde çay içtik, ben gondolu sevsemde o korkuyo diye bişey demedim
Zaten çıtım çıkmıyordu çay bardağına bakıp duruyordum utançtan
O belki mutluluktan belki de son gün diye gaza gelmiş olmalı ki Gondola binmek ister misin dedi
Benim gözlerim cin gibi olduolur ama dedim ?
Olsun dedi bende binerim..
Tamam dedim bindik, kıpkırmızı oluyo gözlerini kapatıyo ama karizma çizilmesin diye de bişey demiyordu
Bense halimden memnundum
İndik , iyi misin dedim
İyiii iyiyimmm dedi, ama dizlerin titriyo dedim
Sonrasında ayrıldık tabi, mesajla korkmasına rağmen en mutlu anları olduğunu söylemişti
süper ya çok güzel ve eğlenceli bir başlangıç olmuş
Teşekkür ederiz
Benden de bu beklenirdi zatenno romantizm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?