2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın canlarr..Bir adet sancısı çekiyorum ki bugün sormayın..eskiden annem evlenince geçer derdi evlendim geçmedi

Günaydın canlarr..Bir adet sancısı çekiyorum ki bugün sormayın..eskiden annem evlenince geçer derdi evlendim geçmedi

benim adetten önce felaket oldu ya heryerim şişti dobişko gbi hissettim kendimi. feci ağrı çektim ama adet olunca geçti valla ilk kez böyle oldum

günaydın çileğim..

geçmiş olsun canım yaaa..bir bırakmadı yakanı şu ağrılar , sızılar..dikkat et kuzum..:26:
üşüttün mü sen şu son dönemde çok..:26:

sırada "çocuk doğurunca geçer" repliği var bence
ben de dün ilk defa "hamile misin hayırdır" sorusunu aldım bir arkadaştan, çok sinir bozucuydu midem ağrıyor, demiştim sadece
geçmiş olsun çilekcim

haha sen gene midem ağrıyo falan demişsinde öyle şüphelenmişler ben çok alakasız bişeyden konuşurken eşimin akrabası ne bebekmi var demişti bana. bende töbe töbe ne bebeği dedim çok komikti ama bi tarafından uydurur derler ya

güle güle kullan elifcim
çok güzel görünüyorlarr

güle güle kullan çok beğendimmmm

güle güle kullan elif

gönaydııın hanımmlaaaarrr
elif güle güle kullan pek cici bişey seçmiş souvennir..

Güle güle kullan canım :))
teşkekrler kızlar çok sugarlar

Ay eline ulaşmış çok sevindiiiimmmm...
Beğenmene de mutlu oldum canım...

beğendim abiki de ellerine yüreğine sağlık kuzum notun içinde ayrıca teşekkürler ben sana not yazamadım

Bende banlıyken eşime bundan almıştım

Eki Görüntüle 588192
annaaammm bende akşam sevdiceğe aldım...ne çıktı yaprağından ne yazıyor...
çilekimmmmmmmmm regl ağrısı için arveles ilacı müthiş...Sonra ada çayı..Hormonları düzenliyor hakeza aspirinde çok ii kasılmayı azaltıp kanı sulandırdığı üçün..Bende o ağrıdan kıvranan kesimdenim

günaydın çileğim..

geçmiş olsun canım yaaa..bir bırakmadı yakanı şu ağrılar , sızılar..dikkat et kuzum..:26:
üşüttün mü sen şu son dönemde çok..:26:
Valla defoluyum ben galiba canikocum
Bende banlıyken eşime bundan almıştım

Eki Görüntüle 588192
Ay ne orjinal bişey buu

O dediğinden içtim 1 saat oldu umarım etkisini gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…