2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

amin sennkide te zamanda ulaşır inşllah akşam çıkıcam bişeler almayaben nişan koymuştum görmedinmiydi sen

Ay o dil çıkaran sen miydiiinnn dermişimmm :)))

Kızlar nasıl evlenme teklifi aldığımı merak edenler albümümü tekrar kontol edinizzz

hanımlar sizleri görmek benimde çok hoşuma gitti güzel oldu
ben bugün erken ayrılıyorum aranızdan
Pazar günü yılbaşı için misafirim geliyor yatılı, perşembede İstanbul'a geliyorum cumartesi döneceğim buraya pek vaktim kalmıyor biraz eve çeki düzen vermem gerekiyor
Hepinizi öpüyorum bugünlük hoşçakalın

Kızlar geriden geliyorum biraz idare edin bugün yazdıklarınızı kontrol ediyorum tanışma hikayenizi yazmışsınız kısa ve öz paylaşayım ben de

Biz de aynı yerde çalışıyorduk biz farklı departmanlar da ve ilk görüşte aşktı bizimkisi kapıda karşılaştık ve birbirimize gülümsedik kaçamak bakışmalar arkadaş ayağına masum konuşmalar tam bir sene sürdü ve 2007 de ilk teklif geldi ve 2012 deyiz farklı firmalarda çalışıyoruz ve arada sadece kısacık bir ayrılığımız oldu onun dışında hep bir arada idik... Ve artık aynı evdeyiz))) Dilerim bu sevgi bu aşk hiç bitmez...

ben bir iki ay öncesine kadar pijamalrını donunu bile kokluyordum :26: gözlerim doluyordu yastığına yatar kokusunu içime çekerim
not : ben de çalışıyorum ama eve erken gidiyorum eşimden

bu vakayı da ilk defa görüyorum, adamdan iki hafta ayrı kaldım hiç aklıma gelmedi benden daha duygusal biri var, oley
benim de eşim yollarımı gözler bazen, bir keresinde ben gelirken hiç camdan bakmıyorsun dedim. akşam gelirken arkadaş açmış pencereyi bakıyor Allah'ım ya bu kadar aşikar bakmasını istememiştim tabi ki... ama onun işten eve gelişlerini de eminim dört gözle beklerim ilerde

bircan hala ve hala fotolar yok
bu arada bakabildiğim kadarına baktım, herkes çok güzel mutlu, kırk kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…