- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
kızlar siz de eşinizi akşam işten gelinceye kadar 4 gözle bekliyor musunuz?
benim 7-8 ay oldu hala bekliyorum
geldi ama gözükmüyor şuan
Evet canım fark ettim bende...
Kına fotolarıma bakıyorum... Düzgün kareler çekememişler hiççç...
Güzel bir iki şey bulursam eklicem de, nerdeee...
beni işten eşim alıyor o yüzden kapılarda bekleyemiyorum ama akşam eve gittiğimizde özlediğimi farkediyorum .. bazen o sarılır hemen çok özledim diyeher zaman yapmaz, beklenti oluşurmuş
Ay çok güldümm gerçekten de düşününce haklı adam..bi gün sarılmasa çok değiştin deme ihtimali var biz hatuncanlarınbeni işten eşim alıyor o yüzden kapılarda bekleyemiyorum ama akşam eve gittiğimizde özlediğimi farkediyorum .. bazen o sarılır hemen çok özledim diyeher zaman yapmaz, beklenti oluşurmuş
Evet canım fark ettim bende...
Kına fotolarıma bakıyorum... Düzgün kareler çekememişler hiççç...
Güzel bir iki şey bulursam eklicem de, nerdeee...
kızlar , bugün sohbet çoook güzeldiii
ben çıkıyorum bugğn biraz erken oldu ama dinlenmem lazım, dışarıdaki işlerime bakayım ..
çook öpüyorum sizleri, yarın görüşmek üzereeee, sevgiyle kalınnnnn
buradayım beni merak eden fanlarıma sesleniyorum..beni sizler yarattınızacayip havaya girdim mucuks merak edenlere etmeyenlerede
kızlar , bugün sohbet çoook güzeldiii
ben çıkıyorum bugğn biraz erken oldu ama dinlenmem lazım, dışarıdaki işlerime bakayım ..
çook öpüyorum sizleri, yarın görüşmek üzereeee, sevgiyle kalınnnnn
teşekkürler dostlarımSoviii kanka hedayenle henüz müşerref olamadım:26::26:çilekim ve sovi resimlerinize baktım maşallah allah mutluluklarınızı daim eder inşallh
teşekkürler dostlarımSoviii kanka hedayenle henüz müşerref olamadım:26::26:çilekim ve sovi resimlerinize baktım maşallah allah mutluluklarınızı daim eder inşallh
canım benimkilerede bak ekledim senin için tekrar
Kadercan geçenlerde haberlerde metrobüs çilesi vardı şu karın ilk günü, ilk aklıma sen geldinn
beste bu ne şirinlik şekerrrrrrrr mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?