Slm. Kızlar nasılsınız sizleri çok ihmal ettim ama çok işim vardı ondan giremedim bir türlü yeni bir arkadaş başlamış işe benimle alakası yok ama ona yardımcı oldum sizlerden uzak kaldım...
Öncelikle düğünüm ve kınam çok güzeldi ve aşırı kalabalıktı ne çok sevenimiz varmış çok şükür çok oynadık tüm kurtlar döküldü... Hala bizi gören düğünü söylüyor Allah kalbimize göre verdi..
Ticker yapamadım bugün tekrar deneyeceğim umarım başarılı olurum.
Resim paylaşacaktım sözüm vardı 1 tane ve sadece kardeşim ile çekilmiş fotom var diğerleri ise henüz elime ulaşmadı...
Bugün tam 16 günlük evliyim ve çok güzel gidiyor insanın sevdiği ile birlikte olması paha biçilemez bir mutluluk Umarım hep böyle devam eder bazen inanamıyorum ben evlendim mi neler oluyor diye ama gözümü açıp onu yanımda görünce iyi ki diyorum...
Fakat daha çok taze olmama rağmen yetişmekte zorlanıyorum henüz bir düzen kuramadım hala açılmamış kolilerim var 1 odada duruyor kısmet olur ise cumartesi sabahtan kalkıp tüm düzeni oturtmayı planlıyorum.
Yemek konusu da ayrı bir sorundu benim için ama çok şükür ilk defa denediğim her şey tutuyor sadece biraz panik oluyorum yemek yaparken görmeniz lazım gülmekten ölür insan
Umarım sizler de çok iyisinizdir hepinizi çok özledim...