2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben ne kınada ne de düğünde ağlamadım sadece amcamın kızı bana sarılıp ağladı o an bir iki damla ağlamışımdır ama ailem hep gizli gizli ağlıyolarmış ben görüp de ağlamayayım diye baya bir çabalamışlar sonradan anlatıyolar bende zaten hiç ağlamadım bazen resimlerime bakıyorum da salondan çıkarken yüzüm gülüyo sonra diyom millet ağlar bana bak ama ne yapim 9 yıl beklemişim o anı ağlamadım işte belkide evden çıkarılmadığım içindi biz fotodan hemen salona geçmiştik evden çıkarılsaydım hele ki babam ağlasaydı kendimi düşünemiyorum babama dayanamam ben

bende ağlamamıştım kınada nikah günüde ağlamadım, sadece akşam kırklareli'ne yola çıktıktan sonra boğaz köprüsünden geçerken gözlerim doldu İstanbul'dan ayrı kalıcak olmak üzmüştü beni , tam bir İstanbul aşığıyımdır ben çünkü

bende mi sorun var acebaaa
yaa ben de istanbul da doğdum büyüdüm ama sanırım çok yordu beni..
yine çok seviyorum ve mutlak çok koyacak bana..henüz buralardayım ama ilerde nasıl etkilenirim bilmiyorum..

doğacak yavrılarımı düşünüyorum burada okula rahat gönderemem, onları koruyamam gibi geliyor..
ciddi mana da trafik sarsıyor, dün ağzım açık eve vardım..sanırım bir saatten sonra rahatımı düşünüyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende ölüm dışında ayrılamam diyenlerdenim İstanbul'dan

Trafik konusunda sana hak veriyorum canım ama elden ne gelir işte ,küçük yere gidince anlıyorsun biraz daha fazla kıymetini yaşadığın şehrin , .çalışan insan için çok zor yorgun argın çıkıyorsun saatlerce yollarda eve gitmeye çalışmak insana koyuyordur elbette , insan yollarda zaman kaybetmek istmiyor.

kızlar siz de eşinizi akşam işten gelinceye kadar 4 gözle bekliyor musunuz?
benim 7-8 ay oldu hala bekliyorum

evet tatlım bende 6 ay oldu evleneli işten yeni ayrıldım çalıştığım zaman akşam olsada eşimi görsem diye beklerdim şimdi evdeyim akşama kadar zor duruyorum çok özlüyorum :)

evet tatlım bende 6 ay oldu evleneli işten yeni ayrıldım çalıştığım zaman akşam olsada eşimi görsem diye beklerdim şimdi evdeyim akşama kadar zor duruyorum çok özlüyorum :)

ben bir iki ay öncesine kadar pijamalrını donunu bile kokluyordum :26: gözlerim doluyordu yastığına yatar kokusunu içime çekerim
not : ben de çalışıyorum ama eve erken gidiyorum eşimden

başka foto ekleyen yokmu hanımlar ya
Souvvenir bayıldım sana biliomusun ne tatlı çıkmışsın öleeee
İlkaycım sıcacık gülümsemen hiç eksik olmasın yüzünden hep böle gül emi

Ay canım benim sağolasın, o senin güzelliğinden inan bana...
Elif nerelerde yaaa göremedim onu hiç bugün

Bende merak ettim... :44:Nerelerde acep??
Hediyem eline ulaştımı acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…