- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
[video=youtube;ww2QzoD4jdo]http://www.youtube.com/watch?v=ww2QzoD4jdo[/video]
bide bunu dinliyorum şimdii
ben kınada ağlamamıştım :26: gelin almaya geldiklerinde ağladım annem babam abim amcam teyzem ayy herkes ağladı, erkek tarafından bile ağlayan vardı kadınlardan tabisonra çabuk toparlandım ama .. ne bileyim 10 yıl bugünü bekledim dedim daha fazla ağlamayayım, annem babamı bir daha göremeyecek değilim dedim ve kaldırdım gelinliğimi bindim arabaya
bende ağlamamıştım kınada nikah günüde ağlamadım, sadece akşam kırklareli'ne yola çıktıktan sonra boğaz köprüsünden geçerken gözlerim doldu İstanbul'dan ayrı kalıcak olmak üzmüştü beni , tam bir İstanbul aşığıyımdır ben çünkü
bende mi sorun var acebaaa
yaa ben de istanbul da doğdum büyüdüm ama sanırım çok yordu beni..
yine çok seviyorum ve mutlak çok koyacak bana..henüz buralardayım ama ilerde nasıl etkilenirim bilmiyorum..
doğacak yavrılarımı düşünüyorumburada okula rahat gönderemem, onları koruyamam gibi geliyor..
ciddi mana da trafik sarsıyor, dün ağzım açık eve vardım..sanırım bir saatten sonra rahatımı düşünüyorum..
bende mi sorun var acebaaa
yaa ben de istanbul da doğdum büyüdüm ama sanırım çok yordu beni..
yine çok seviyorum ve mutlak çok koyacak bana..henüz buralardayım ama ilerde nasıl etkilenirim bilmiyorum..
doğacak yavrılarımı düşünüyorumburada okula rahat gönderemem, onları koruyamam gibi geliyor..
ciddi mana da trafik sarsıyor, dün ağzım açık eve vardım..sanırım bir saatten sonra rahatımı düşünüyorum..
Ekledim tekrardan buyrunuzzzz
kızlar siz de eşinizi akşam işten gelinceye kadar 4 gözle bekliyor musunuz?
benim 7-8 ay oldu hala bekliyorum
evet tatlım bende 6 ay oldu evleneli işten yeni ayrıldım çalıştığım zaman akşam olsada eşimi görsem diye beklerdim şimdi evdeyim akşama kadar zor duruyorum çok özlüyorum :)
baktım canım ben harika çıkmışsınız , maşallah size hep mutlu olun emigerçekten en güzel gelinler bu topikte buluşmuş
Bende ölüm dışında ayrılamam diyenlerdenim İstanbul'dan
Canım sağol seninkiler de çok güzeldi gerçekten
Ay canım benim sağolasın, o senin güzelliğinden inan bana...başka foto ekleyen yokmu hanımlar ya
Souvvenir bayıldım sana biliomusun ne tatlı çıkmışsın öleeee
İlkaycım sıcacık gülümsemen hiç eksik olmasın yüzünden hep böle gül emi
Elif nerelerde yaaa göremedim onu hiç bugün
Ay canım benim sağolasın, o senin güzelliğinden inan bana...
Bende merak ettim... :44:Nerelerde acep??
Hediyem eline ulaştımı acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?