2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

başka foto ekleyen yokmu hanımlar ya
Souvvenir bayıldım sana biliomusun ne tatlı çıkmışsın öleeee
İlkaycım sıcacık gülümsemen hiç eksik olmasın yüzünden hep böle gül emi

:nazar::nazar::nazar::nazar:

fotoğraflara daldık burayı unuttuk iyi mii:9::9:

yaa kızlar hepiniz ayrı ayrı çok güzel ve hoş olmuşsunuz...hani kelimeleri birleştirip cümle kurmakta
çok beceriksiz olduğum bir an gerçekten..:17:ben bütün dostlarımın düğünlerinde göz yaşlarıma hakim olamadım..:5:
ikisinin nikah şahidiydim zaten..

Rabbim bir ömür nasip etsin, bu neşenizi, mutluluğunuzu,huzurunuzu..:nazar::nazar::nazar:

kısa zamanda ne çok şey paylaşıp kaynaşmışız bugün anladım..:17: ayy burnumun direği sızladı neden bilmem:43::43::43:

yaa kızlar hepiniz ayrı ayrı çok güzel ve hoş olmuşsunuz...hani kelimeleri birleştirip cümle kurmakta
çok beceriksiz olduğum bir an gerçekten..:17:ben bütün dostlarımın düğünlerinde göz yaşlarıma hakim olamadım..:5:

Rabbim bir ömür nasip etsin, bu neşenizi, mutluluğunuzu,huzurunuzu..:nazar::nazar::nazar:

kısa zamanda ne çok şey paylaşıp kaynaşmışız bugün anladım..:17: ayy burnumun direği sızladı neden bilmem:43::43::43:

Benim annem de senin gibi, her düğünde ağlar neredeyse
O yüzden hep gelin annesi sanırlar :27:

başka foto ekleyen yokmu hanımlar ya
Souvvenir bayıldım sana biliomusun ne tatlı çıkmışsın öleeee
İlkaycım sıcacık gülümsemen hiç eksik olmasın yüzünden hep böle gül emi

:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederim tatlım :16: :16: herkes hep böyle gülsün :16:

bende çok sulugözüm:43::43: evliliğin nası bişey olduğunuda anladım ya şimdi o gelinlerin evden çıkmaa anı falan beni hep ağlatır:43: neyse gelincikler mutlu olsundaa:16:

Benim annem de senin gibi, her düğünde ağlar neredeyse
O yüzden hep gelin annesi sanırlar :27:

napcam kader yaaa..şimdiden başladı ben de o evden çıkma , hazırlıklar falan..:14::14:

benim annem pek belli etmez ama biliyorum ki babam hüngür hüngür ağlar..:14::14:

hep tuhafıma giderdi, şu sakinleştirici olayı..aranızda alan var mı bilmiyorum ama
sanırım ben de istiyorum..:26:

napcam kader yaaa..şimdiden başladı ben de o evden çıkma , hazırlıklar falan..:14::14:

benim annem pek belli etmez ama biliyorum ki babam hüngür hüngür ağlar..:14::14:

hep tuhafıma giderdi, şu sakinleştirici olayı..aranızda alan var mı bilmiyorum ama
sanırım ben de istiyorum..:26:

o gün bana bi soğukluk geldi valla hiççç ağlamadım olsun bitsin istedim hemen.. ağlarsam susmayacağımı biliyodum çünkü:17::17:

Back