2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Bilmiyorum yönetim sıkılaşmış iyice diyolar.. Böyle yorumlar polemiğe yol açabilir ihtimaliyle ban yedim :19:

Bi de nazar değmesin diyo ya :27: Değsin de bi daha dilimi tutayım , ceza almayayım asıl :17:

:1::1::1::1::1:

benimde öyle bir dönemim vardı .. bir anda tam 15 hap içmek zorunda olduğum günler :25:

Allah bi daha göstermesin o günleri..

Çok teşekkür ederim :17:
Evet bana da öyle dediler, nüks edebilir de sadece bununla kalabilir de denildi
Ben lise stajımı yapıyordum o yıl ve sürekli vergi dairelerine yolluyorlardı bizi, not uğruna katlanıyorduk bi kere çok feci ıslandım eve de yollamadılar mesela.. Üstümde kurudu herşeyim şıp şıp damlarken.. O zamanlar başladı ama biz anlamadık.. Bi doktorda üşütmüşsün dedi ilaç verdi geçmedi, sonra araştırmaya gittik biz ve öyle öğrenebildik maalesef..

Kesinlikle öyle, neden ben diyor insan yaşıtlarına bakıyor onlar gibi olamayacak mıyım diye düşünüp duruyor :50:

hele aldığım kilolar, yüzümün kortizon sebebiyle şişliği, insanların yorumları .. bir günlüğüm vardı o dönemde içi tamamen depresyon cümleleriyle doluydu :1: zaten ergenlik duygusal olarak sıkıntılı bir dönem birde bu eklenmiş baya dibe vurmuşum .. şimdi okuyunca gülüyorum da o zaman gerçekten kötüydüm :31:

hele aldığım kilolar, yüzümün kortizon sebebiyle şişliği, insanların yorumları .. bir günlüğüm vardı o dönemde içi tamamen depresyon cümleleriyle doluydu :1: zaten ergenlik duygusal olarak sıkıntılı bir dönem birde bu eklenmiş baya dibe vurmuşum .. şimdi okuyunca gülüyorum da o zaman gerçekten kötüydüm :31:

Ben o yıla ait ne varsa yırttım attım, maskeli resimlerimi görünce yine kötü oluyordum.. Parçaladım hepsini..

Bana kilo yakışmış diyen de vardı vah vah pek gençmiş diyen de , ölmüşüm gibi konuşuyorlardı söz de geçmiş olsuna gelenler :55:

kızlar çok geçmiş olsun:26:
cuma ve p.tesi bende gittim hastaneye muhtemelen yarında gideceğim..

dr a gidip aklını yitirecek biri varsa benim sanırım..sizler kadar ağır yaşamadım belki de şımarıklık ediyorum karşınızda:26:
ama bu hormon olayları vs cidden çok canımı sıkıyor..sebepsiz yere kilo alıyorsun, vermek istiyorsun veremiyorsun..üstüne bir de ü
bu durumun yüzünden seninle alay edenler oluyor koskoca insanlar tarafından..sürekli etrafında aa sen kilo mu almşın ya da veremedin mi durumları..ne yersem yarıyor diyorum ya mesela ay şunu yesem şunu da yesem bana vız gelir tırıs gelir diyenler ...

bize bıraktığı fiziksel izler bir yana bir de kendini bilmezlerin lafları...can sıkıcı gerçekten ya..demek ki hiç hasta olmayacaksın bu memlekette..ya da ancak başlarına gelince anlayacaklar..

Ben o yıla ait ne varsa yırttım attım, maskeli resimlerimi görünce yine kötü oluyordum.. Parçaladım hepsini..

Bana kilo yakışmış diyen de vardı vah vah pek gençmiş diyen de , ölmüşüm gibi konuşuyorlardı söz de geçmiş olsuna gelenler :55:

ben bu yaşadıklarınızı bilmeden yazdım biraz önce ama değişmiyor sanırım yaş kaç olursa olsun densizlerin söyledikleri, bakışları ,yorumları:19:Allah ım düşmanımı bile sınamasın hastalıkla..

dr a gidip aklını yitirecek biri varsa benim sanırım..sizler kadar ağır yaşamadım belki de şımarıklık ediyorum karşınızda:26:
ama bu hormon olayları vs cidden çok canımı sıkıyor..sebepsiz yere kilo alıyorsun, vermek istiyorsun veremiyorsun..üstüne bir de ü
bu durumun yüzünden seninle alay edenler oluyor koskoca insanlar tarafından..sürekli etrafında aa sen kilo mu almşın ya da veremedin mi durumları..ne yersem yarıyor diyorum ya mesela ay şunu yesem şunu da yesem bana vız gelir tırıs gelir diyenler ...

bize bıraktığı fiziksel izler bir yana bir de kendini bilmezlerin lafları...can sıkıcı gerçekten ya..demek ki hiç hasta olmayacaksın bu memlekette..ya da ancak başlarına gelince anlayacaklar..

Sağol eylülcüm sana da geçmiş olsun
Estağfurullah herkes kendi çektiğini bilir elbette
Senin de belli sıkıntıların olmuş umarım düzelir ama Allah sağlık versin kilo görünüş filan o kadar da önemli değil

Çevreye gelince onlar her zaman diyecek birşey bulur, kuzenime evlendin kilo aldın diyorlar bana da sen niye evlenince kilo almadın diyolar..

Tuhaf bir milletiz vesselam.. Her duruma bi yorumumuz var laf olsun torba dolsun..

bende yüzümün şişmiş halini gördükçe sinirleniyorum .. yırtmadım ama annemde bıraktım o resimleri .. bakmıyorum :31:

bende yüzümün şişmiş halini gördükçe sinirleniyorum .. yırtmadım ama annemde bıraktım o resimleri .. bakmıyorum :31:

Bana ait resimleri ben çekmecemde tutardım hep
Birgün resimlerime bakıyordum, hastane resimlerime sıra geldi
Ziyarete haftasonu ailem, dayım, amcam gelmiş herkesin yüzü sirke satsa da görünüyordu benim sadece gözlerim :50: ağzımda maske vardı..

Bi an kötü oldum, bi daha görmemek için yırttım un ufak edip çöpe attım gitti

Sağol eylülcüm sana da geçmiş olsun
Estağfurullah herkes kendi çektiğini bilir elbette
Senin de belli sıkıntıların olmuş umarım düzelir ama Allah sağlık versin kilo görünüş filan o kadar da önemli değil

Çevreye gelince onlar her zaman diyecek birşey bulur, kuzenime evlendin kilo aldın diyorlar bana da sen niye evlenince kilo almadın diyolar..

Tuhaf bir milletiz vesselam.. Her duruma bi yorumumuz var laf olsun torba dolsun..

sağolasın kadercim..umarım yarın ki sonuçlar sonrası bana da zorlu bir tedavi uygulatmazlar..zira ben ilaç kullanmadan
deli oluyorum.

haklısın , sağlık olsun da..boyumu posumu değiştiremiyorum zaten:1:
küçümen bir eş küçümen bir anne olacapım..:49:

canım geçmiş olsun sana da .. sürekli seninle olan bir hastalık tabi ki zordur :26: ben atlattım çok şükür bitti ..
insanların sözlerini de gerçekten önemseme.. kaderinde dediği gibi her durumda söyleyecek sözleri vardır .. sen kendini biliyorsun sonuçta .. herkes başına gelince anlıyor .. ben kimseye kilo almışsın demem mesela ki ben hassasiyetimden dolayı 1-2 kilo alsa biri farkediyorum .. ama vermişlerse mutlaka söylerim .. hoşlanmadığım insanlara bile :1:

sağolasın kadercim..umarım yarın ki sonuçlar sonrası bana da zorlu bir tedavi uygulatmazlar..zira ben ilaç kullanmadan
deli oluyorum.

haklısın , sağlık olsun da..boyumu posumu değiştiremiyorum zaten:1:
küçümen bir eş küçümen bir anne olacapım..:49:

Rica ederim ne demek :16:
Ben bi asprin bile içmiyorum mesela artık :19:

Olsun sadık, hoşgörülü, sevecen ol da dış görünüş zaten baki değil :16:

canım geçmiş olsun sana da .. sürekli seninle olan bir hastalık tabi ki zordur :26: ben atlattım çok şükür bitti ..
insanların sözlerini de gerçekten önemseme.. kaderinde dediği gibi her durumda söyleyecek sözleri vardır .. sen kendini biliyorsun sonuçta .. herkes başına gelince anlıyor .. ben kimseye kilo almışsın demem mesela ki ben hassasiyetimden dolayı 1-2 kilo alsa biri farkediyorum .. ama vermişlerse mutlaka söylerim .. hoşlanmadığım insanlara bile :1:

canım benim tabi ki aldırış etmemeye özen gösteriyorum..hele ki hiç değmeyeceklere...
dediğin gibi başına gelince anlıyor insan ama bazılarında bu da işlemiyor..

bende kimseye fiziki açıdan yorumda bulunmam, bulunmadım da..belki bu hassasiyet yüzündendir..

sağolasınn canım sende,sağolasın kadercim...Allah ım tekrarlarını göstermesin..her kim şifa arıyorsa
bir an önce nasip etsin şifasını da:31:

Ben tam tersi hiç anlamam kilo alıp vereni :1: kendimi de kıyafetlerimden anlarım beli bollaşmış mı filan diye mesela..

O yüzden hiç yorum da yapamam.. Ama biri sorunca almışım dimi , vermişim dimi derse bilmem derim bi daha sorarsa hı hı derim :27:

Benim bi kuzenim var aynı dönem evlendik küçüklüğümüzden beri de gerçi hep bi kıyas içindeler.. Dedi ki kilo almış mıyım, dedim bilmem.. almışım almışım bak dedi göbeğini gösterdi.. Hımmm dedim :27: aldım ama bana yakışıyo :21: dedi..

Annesi yani yengem de demez mi Kader de alsın ona da yakışır :53:

Böyle insanlar da yok değil.. Başkası kilo alsa rencide edercesine vurgulayıp kendini övüyorlar normalde.. Ama şimdi tam tersi bi durum varken bile olayı nasıl lehlerine çevirdiler şaştım kaldım :27:

Ben tam tersi hiç anlamam kilo alıp vereni :1: kendimi de kıyafetlerimden anlarım beli bollaşmış mı filan diye mesela..

O yüzden hiç yorum da yapamam.. Ama biri sorunca almışım dimi , vermişim dimi derse bilmem derim bi daha sorarsa hı hı derim :27:

Benim bi kuzenim var aynı dönem evlendik küçüklüğümüzden beri de gerçi hep bi kıyas içindeler.. Dedi ki kilo almış mıyım, dedim bilmem.. almışım almışım bak dedi göbeğini gösterdi.. Hımmm dedim :27: aldım ama bana yakışıyo :21: dedi..

Annesi yani yengem de demez mi Kader de alsın ona da yakışır :53:

Böyle insanlar da yok değil.. Başkası kilo alsa rencide edercesine vurgulayıp kendini övüyorlar normalde.. Ama şimdi tam tersi bi durum varken bile olayı nasıl lehlerine çevirdiler şaştım kaldım :27:

baya uzmanlar demek ki bu konu da, hiç zorlanmıyorlar :9:

kuzular herbirinize çokkk geçmiş olsun dileklrimi sunuyorum:42::42::42:biri kilo almak mı dedi:49::49:ben kilo aldım ve halam dahil herkes aaa kilo almışın deyip duruyor ben o açıdan fenalardayım şu an:50::50::50:

krizzzzzz benm test sonucum onaylayıcı kelimeler ve kaliteli zamn çıktı.:16::16::16:.Onu hemen 1 sayıyla altında hediye alma takip ediyor:8:..sonrada hizmet eylemleri fiziksel temas çıktı...Ne olacak şimdi:44::44::44::44: kaç aylık ömrüm kalmış:27::27::27::27:

amannnn kızlar Allah ağız tadı versin..nice zor durumda olanlar vardır kimbilir, yine de çok şükür diyorum..
canım ne isterse hemen yiyorum-gerçi kilo alma durumu var ama olsun- beni mutlu ediyor en azından, dozunda yiyorum..:31:

zaten bizim topicte kilo almamak ne mümkün..:9: hatunların hepsi hamarat..yakında bende size katılıyım omaz mı..:1:

amannnn kızlar Allah ağız tadı versin..nice zor durumda olanlar vardır kimbilir, yine de çok şükür diyorum..
canım ne isterse hemen yiyorum-gerçi kilo alma durumu var ama olsun- beni mutlu ediyor en azından, dozunda yiyorum..:31:

zaten bizim topicte kilo almamak ne mümkün..:9: hatunların hepsi hamarat..yakında bende size katılıyım omaz mı..:1:

tabi canım herşeyin başı sağğlıkkk allahım kimseyi sağlığından ayırmasın yaa.....bende kilo almışım ama bir yeni yemek listem var akıllara zarar:56::56::56:duyduğum her yeni yimeği ekliyorum onları deneyince düşünemiyorum:52:

tabi canım herşeyin başı sağğlıkkk allahım kimseyi sağlığından ayırmasın yaa.....bende kilo almışım ama bir yeni yemek listem var akıllara zarar:56::56::56:duyduğum her yeni yimeği ekliyorum onları deneyince düşünemiyorum:52:

ohh oh maşallahh:9: ben eskisi gibi aktif değilim mutfakta pasifim..:27:
eskşden ne baklavalar , börekler ,su börekleri açardımm:10: savdım sıramı yeni gelin olana kadar yapmicimm:9:

Back