2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

benim bir ayı geçkin kaza borcum var :14: :14: :14:
ataletli krizsavar :41:
hay maşallah bu kısa günler tam vakti bitirmenn:31::31:
peki canım sen nasıl diyorsan öyledir,kusuruma bakma lütfen.ben yine tam olarak anlatmak istediğimi anlatamadım ama sorun değil.canını sıkmak istemem daha ilk günlerden de beni yanlış tanımanı istemem.:16:

bnce ikimizde birbirimizi gayet ii anladık aynı fikrin farklı tarzlarda yansıması..Bir mevzuya yorum yaptın diye yanlış tanımamki...gel kız şöyle :38::38::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

ben pek hoşlanmıyorum kv'nin muhabbetinden ama yinede her cuma ararım aramadığım da o arayıp neden aramadın der .. bende "öyle yoğundum ki" derim :30:

hoşbuldum tatlım .. her an değişen duygu durumu içindeyim .. sanırım iş hayatından sıkıldım :50: sende de bazen oluyor mu :26:

benimki neden aramadın demez, ama acıyorum bazen, arayayım diyorum. o arıyor çoğu zaman, çok ayıp bana :20:

benim de sıkıldığım zamanlar oluyor tabi ki, uzmanlaşmamış olmanın verdiği sıkıntılar. eve gidip söyleniyorum, eşim de şükret şu an çok rahat bir yerdesin diyor.söylenip söylenip, sonrasında tamam deyip boşveriyorum ne yapayım :44: iş hayatının sonrasında evde işim devam etmesine de söyleniyorum, "saat 19.30 oldu ve ben yeni oturdum; ama hala bir sürü ev işi beni bekliyor" diyorum haftada en az üç gün :9: eşim kendini suçlu hissediyor arkasından mesela... iş hayatı gıcık ya, pek sevmiyorum :20:

yok bazen kendimiz yetersiz hissediyorum .. mesleğimle ilgili zaten bu duyguyu yaşıyorum ama artık ne evime yetebiliyorum ne de kendime .. hobilerimle ilgilenemiyorum .. kimseye ev ziyaretine gidemiyorum (gündüzleri) .. 6 gün geç saatlere kadar çalışmak beni bu duygulara taşıyan sebep sanırım :26:

Benim duygularımı dile getirmişsiniz kızlar... :14: :14: :14:
Bende zorlanıyorum artık çalışırken, hele ki bu kadar kısa zamanda...
Yoruluyorum, Krizsavar'ın dediği gibi söyleniyorum bir ton... Eşime de üzülüyorum bazen, sağolsun her şekilde yardımcı olmaya çalışıyor. Ama bazen öyle anlar geliyor ki sanki psikolojim çöküyor ve çok mutsuz hissediyorum kendimi... Toparlanıyorum yine ama, böyle nereye kadar gidecek bakalım... Hayırlısı Allah'tan...
Diğer yandan da oturduğum yerden kimse bana maaşım kadar para vermiyor, emeklilik primlerimi ödemiyor.
Bunları düşünerek kendimi avutuyorum... :31::31:

Benim duygularımı dile getirmişsiniz kızlar... :14: :14: :14:
Bende zorlanıyorum artık çalışırken, hele ki bu kadar kısa zamanda...
Yoruluyorum, Krizsavar'ın dediği gibi söyleniyorum bir ton... Eşime de üzülüyorum bazen, sağolsun her şekilde yardımcı olmaya çalışıyor. Ama bazen öyle anlar geliyor ki sanki psikolojim çöküyor ve çok mutsuz hissediyorum kendimi... Toparlanıyorum yine ama, böyle nereye kadar gidecek bakalım... Hayırlısı Allah'tan...
Diğer yandan da oturduğum yerden kimse bana maaşım kadar para vermiyor, emeklilik primlerimi ödemiyor.
Bunları düşünerek kendimi avutuyorum... :31::31:

evet bende öyle diyorum .. çalışmasam kimse bu parayı bana vermeyecek .. birde üniversitede harcadığım emeklerimi düşünüyorum.. en çokta bu beni motive ediyor yoksa oturacağım evimde yahu :31:

okumadım :50: hemen araştırıyorum :31:

bak canım, gary chapman, evlilik ve cinsel konularda uzman :16: biz nişanlanmadan önce bakmıştık, okumuştuk, eşim getirmişti. hakikaten doğru. ben kesinlikle kaliteli zamancıyım. eşiminki de doğru bence. eve tv almadık, o kadar mutluyum, adam hep benimle ilgileniyor :16: bir de çok dergi okuyor, ama bırak deyince bırakıyor. çocuk gibi ilgi istiyoruz kaliteli zamancılar :9: bakalım sne ne çıkacaksın :52: hizmet, hediye, dokunma, kaliteli zaman, söyleme. beş dil vardı. herkes sevildiğini farklı hissediyor teze göre :16:

bak canım, gary chapman, evlilik ve cinsel konularda uzman :16: biz nişanlanmadan önce bakmıştık, okumuştuk, eşim getirmişti. hakikaten doğru. ben kesinlikle kaliteli zamancıyım. eşiminki de doğru bence. eve tv almadık, o kadar mutluyum, adam hep benimle ilgileniyor :16: bir de çok dergi okuyor, ama bırak deyince bırakıyor. çocuk gibi ilgi istiyoruz kaliteli zamancılar :9: bakalım sne ne çıkacaksın :52: hizmet, hediye, dokunma, kaliteli zaman, söyleme. beş dil vardı. herkes sevildiğini farklı hissediyor teze göre :16:

bu bir kitap mı test mi anlamadım nişanlım gelince testse yapalım kitapsa alıp ona hediye edimm:52::52:

bu bir kitap mı test mi anlamadım nişanlım gelince testse yapalım kitapsa alıp ona hediye edimm:52::52:

kitap canım. hatırlaıdğım kadarıyla içinde sevgi dilinden doğan problemler çözüm yolları var, adamın kendi uygulamaları. her sevgi dilinin açıklaması var ve en sonda da sevgi dilini anlamak için bir test :31:

ben çıkıyorum arkadaşlarım. hepinize güzel günler diliyorum. kendinize çook iyi bakın :34:

herkese merhaba kızlar bende gelebilir miyim ortamınız hoşuma gitti hayırlı cumalar:16:

Son düzenleme:
altın düşüşe geçmiş, paramız olsa da alsak, köşeye atsak :31:
kızlaaar aklıma geldi, sizlere bir şey dicektim. haftanın bir gününü kayınvalideyi arama günü ilan edelim lüüüüütfen :55:

evet, biz de bu kadar düşmeden cıkardım elimizden Allaha şükür..
ama dün aynısını ben de dedim, borç olmasa tam alacak zaman.. yaza 170 lira olur, bi çeyrekte nerdeyse 20 lira kar demek.. kısmet..

kv arama mevzusuna gelince, düğünden önce arardık birbirimizi ama artık aramaz olduk.. o oğlunu aramayı tercih ediyor..
bizi yemeğe çağıracakken bile eşime söylüyor..
beni araması da sadece eşime ulaşamadığında yada eşimin araba kullandığını tahmin ettiğinde arıyor
gerçi düğünden sonra ben de onu hiç aramadım herhalde.. zaten görüşülüyo, ne gerek var gibi.. ama annem de dedi cumaları ara bari diye.. ama içimden gelmiyo işte..
dün aradım kapalıydı tlfnu, hastaneye gitmişti.. kızını aradım, bugün de gidecekti, birazdan arayım bari..
:31::31:

Kızlar bende çıkıyorum, sizleri seviyorummm... :16: :16:
Kendinize iyi bakın, iyi haftasonları... :3: :3:
Kısmetse pazartesi görüşmek üzere... Öpüldünüzzzz :54: :54::54:

Back