Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim ve gidiyorummmm![]()
altın düşüşe geçmiş, paramız olsa da alsak, köşeye atsak
kızlaaar aklıma geldi, sizlere bir şey dicektim. haftanın bir gününü kayınvalideyi arama günü ilan edelim lüüüüütfen![]()
güzel fikirmiş, ben de istiyorum..![]()
merhaba kızlar
krizsavar ben cuma günleri arıyorum "hayırlı cumalar" diyorum![]()
tamam o zaman Cumaları olsun. birbirimize söyleyelim aradığımızı. ben yeni bir şeyde pekiştireç almadan, kontrol edilmeden istikrar sağlayamamözellikle bu tip konularda, çekiniyorum ne hikmetse büyüklerle konuşurken, onuşacak şey bulamıyorum
![]()
bu arada hoşgeldin canım. bugün nasılsın?
ben pek hoşlanmıyorum kv'nin muhabbetinden ama yinede her cuma ararım aramadığım da o arayıp neden aramadın der .. bende "öyle yoğundum ki" derim
hoşbuldum tatlım .. her an değişen duygu durumu içindeyim .. sanırım iş hayatından sıkıldımsende de bazen oluyor mu :26:
aaaa evet ben de cuma günleri ararım genelde.bugün de aramayı unutmuşum iyi hatırlattınız kızlar![]()
teşekkür ederim canımkayınvalidemi arama konusunda yeterince hassas davranmadığımı farkettim öğlen ve aradım. sonra da aklıma bu fikir geldi. eşim demediği sürece aramıyorum ne hikmetse, halbuki hep de aklımda. büyükler bekliyor ve arandığında acaip seviniyorlar. hangi günü belirlesek
sen müstakbel kayınvalidenle tanıştın mı canım?
benim de sıkıldığım zamanlar oluyor tabi ki, uzmanlaşmamış olmanın verdiği sıkıntılar. eve gidip söyleniyorum, eşim de şükret şu an çok rahat bir yerdesin diyor.söylenip söylenip, sonrasında tamam deyip boşveriyorum ne yapayım :44: iş hayatının sonrasında evde işim devam etmesine de söyleniyorum, "saat 19.30 oldu ve ben yeni oturdum; ama hala bir sürü ev işi beni bekliyor" diyorum haftada en az üç güneşim kendini suçlu hissediyor arkasından mesela... iş hayatı gıcık ya, pek sevmiyorum
![]()