2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Yok kopmadık kopmadık canım...
Ben çeyizle ilgili bir topik açtım, çünkü baktım farklı konular altında çok farklı yerlere gidiyor konular.
Dedim ya bir gün uyarı ya da ceza alacağım, en iyisimi bir başlık altına toplayayımda, hem herkes yararlansın hem de bende rahat rahat yazayım... :9: :9:
Resmen deşarz ediyorum kendimi... :9: :9:

anladım cnmcım iyi yapmışsın hayırlı olsun topiğin :8::8::8:

souvvenir, bence kayınvalidenlere güzel bir ufo hediye edebilirsin şöyle büyüklerinden :16: hem kalıcı bir çözüm olmuş olur :31:

çok canım sıkıldı ya otururken şöyle bir baktım göbek ben burdayım diyor:26::26:aman allahım sanırım kilo aldım ve 28ine çok az kaldı:53::53::53::53:

kendimi çok fena hissediyorum yaaaaaa:43::43::43: yarın diyete başlasam akşamlarıda pilates yapsam bir haftada fark eder mi azıcık acep:18::18::18:

kendimi çok fena hissediyorum yaaaaaa:43::43::43: yarın diyete başlasam akşamlarıda pilates yapsam bir haftada fark eder mi azıcık acep:18::18::18:

kaç kilo almışsın canım? bence sen düzenli olarak tartıl, bak ben öyle yapıyorum malum evlenince düzenli yemek yemeye başlıyorsun.

OFFFF POFFFFFF ÇOK DEPRESİFİM ŞUAN FENA OLDUM BU NE ARA BEN GÖRMEDEN BU KADAR BÜYÜDÜ..oRUCAMI BAŞLASAM YA İFYTARDA DA AZ YERİM:53::53::53:

merhabalar.ben de 2012 mayıs geliniyim.topiğinizi yeni farkettiğim için biraz damdan düşer gibi böldüm muhabbetinizi.aranıza beni de kabul eder misin acaba hanımlar:16:

Son düzenleme:
Tartılmadım böyle otururken biranda gördüm şoke oldum:50::50::50::50:şimdide nasıl açım eve gidip ekmeksi çorba içecem ya yada 1 dlm kepek ekmeği ile ve pilatese döneyim:8::8::8:hmn evde tratılacam gidince:53::53:

elifim callanetics etkili spor :34::34::34: şiddetle tavsiye derim.
HIMMM HEMEN BAKAYIM KUZU YA..cUMA NİŞANLIM GELECEK OFF:50::50::50:
merhabalar.ben de 2012 mayıs geliniyim.topiğinizi yeni farkettiğim için biraz damdan düşer gibi böldüm muhabbetinizi.aranıza beni de kabul eder misin acaba hanımlar:16:

HOŞGELDİNNNN:16::16::16::16::16:BEN BAĞRIMA BASIYORUM KUZU SENİ:29::29::29::29::29::29::29:

hoşbulduk canım:) bakıyorum da bizim topic buraya gelmiş ohh ohh ne güzel yabancılık çekmiycez:21:

Back