- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kopmadık kopmadık canım...
Ben çeyizle ilgili bir topik açtım, çünkü baktım farklı konular altında çok farklı yerlere gidiyor konular.
Dedim ya bir gün uyarı ya da ceza alacağım, en iyisimi bir başlık altına toplayayımda, hem herkes yararlansın hem de bende rahat rahat yazayım...![]()
Resmen deşarz ediyorum kendimi...![]()
![]()
çok canım sıkıldı ya otururken şöyle bir baktım göbek ben burdayım diyor:26::26:aman allahım sanırım kilo aldım ve 28ine çok az kaldı![]()
best ya neden fotoları koymuyorsun :44: dün heveslenmiştin ne güzel![]()
kendimi çok fena hissediyorum yaaaaaayarın diyete başlasam akşamlarıda pilates yapsam bir haftada fark eder mi azıcık acep:18::18::18:
kendimi çok fena hissediyorum yaaaaaayarın diyete başlasam akşamlarıda pilates yapsam bir haftada fark eder mi azıcık acep:18::18::18:
kaç kilo aldın canım yoktur bişeyin sen büyütüosundur , heyecan varmı heyecan ?
yok kuzu ya büyütmüyorum ben bişey ama göbek büyümüş bu bir gerçekacil bişeyler yapmam S.O.S S.O.S
![]()
merhabalar.ben de 2012 mayıs geliniyim.topiğinizi yeni farkettiğim için biraz damdan düşer gibi böldüm muhabbetinizi.aranıza beni de kabul eder misin acaba hanımlar![]()
HIMMM HEMEN BAKAYIM KUZU YA..cUMA NİŞANLIM GELECEK OFFelifim callanetics etkili sporşiddetle tavsiye derim.
merhabalar.ben de 2012 mayıs geliniyim.topiğinizi yeni farkettiğim için biraz damdan düşer gibi böldüm muhabbetinizi.aranıza beni de kabul eder misin acaba hanımlar![]()