kızlar günaydın bugün size evimden telefonla bağlanarak günaydın diyorum çünküöm çok hastayım evdeyim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:ne yapıyorsunuz herkese sağlıklı günler dileyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
hoşgeldin souvvenir
acaba montumu 3 gün giymesem grip olur muyum
kızlar günaydın bugün size evimden telefonla bağlanarak günaydın diyorum çünküöm çok hastayım evdeyim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:ne yapıyorsunuz herkese sağlıklı günler dileyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
hoşgeldin souvvenir
acaba montumu 3 gün giymesem grip olur muyum
Sanırım grip olma gibi bir isteğimiz var??
Bende grip olmak istiyorum yaaa...
Mont demişken dün eşime yılbaşı hediyesini aldım, Fabrika'dan mont.
Güzel para verdim ama değdi, yıllarca kullanır artık...
Ayrıca kayınvalidem ve annemler için de hediye hazırladım.
2 tane aynı çerçeveden aldım, bizim fotoğrafçıda çekilen fotoğraflarımızdan koyduk.
Bir birine benzeyen 2 tane vardı Allah'tan hak geçmesin diye aynı tarz çerçeveye yerleştirdik.
Tek tek paketledim... Cumartesi akşamı bana gelecekler kısmetse, o zaman vereceğim bu hediyeleri..
İnşallah beğenirler...
canımmm çokgeçmiş olsun şimdi gördüm yazdıklarını acil şifalar :2::2::2:
ne kadar ince bi fikir..
Sağolasın canım, eşim montu çok beğendi ama 1 beden daha büyüğü olsaymış olacakmış.
O yüzden haftasonu değiştireceğiz.
İnşallah kayınvalidem hediyeyi beğenir, genelde biraz seçicidir bu konularda ama, bakalım göreceğiz.
olmasın kuzuk beni faranjit öldürdü yaaaa grip yok:2::2::2:
birisi bana şu daispathy den tickerları öğretsin yaaaaaaaaa bende onurlu hayata gün saymak istiyorum
çok hasta olmayayım zaten bebişim, naz yapacak kadar işte
HIMMM KOCİŞİNE NAZ YAPICAN HE:) BENM KOCAM TELDE SÜREKLİ İLGİLENİYO ŞİMDİK SAĞOLSUN
HIMMM KOCİŞİNE NAZ YAPICAN HE:) BENM KOCAM TELDE SÜREKLİ İLGİLENİYO ŞİMDİK SAĞOLSUN
hem kocişe naz yaparım hemde patronu arayıp ben gelemiyorum çok hastayım derim
dün eve gittiğimde başım çok ağrıyordu, kocişim bana hazır çorba yaptı sağolsun
hadi bakalım benmkide yanımda olsa emnim çok ilgilenir balımm benm ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?