2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canımmm çokgeçmiş olsun şimdi gördüm yazdıklarını acil şifalar :2::2::2:

hoşgeldin souvvenir
acaba montumu 3 gün giymesem grip olur muyum

Sanırım grip olma gibi bir isteğimiz var??

Bende grip olmak istiyorum yaaa...

Mont demişken dün eşime yılbaşı hediyesini aldım, Fabrika'dan mont.
Güzel para verdim ama değdi, yıllarca kullanır artık...
Ayrıca kayınvalidem ve annemler için de hediye hazırladım.
2 tane aynı çerçeveden aldım, bizim fotoğrafçıda çekilen fotoğraflarımızdan koyduk.
Bir birine benzeyen 2 tane vardı Allah'tan hak geçmesin diye aynı tarz çerçeveye yerleştirdik.
Tek tek paketledim... Cumartesi akşamı bana gelecekler kısmetse, o zaman vereceğim bu hediyeleri..
İnşallah beğenirler...

Hasta olmayın hanımlar sağlık herşey boşverin eşleriniz işte kim bakcak ilgilencek sizle hem , yasaklıyorum hasta olmayı ona göre ilkay10 sözüm sana

çoook çook geçmiş olsun,aman bol bol C vitamini al...
zencefil, nane, limon vs çayı yap .. Allah şifa versin...

hoşgeldin souvvenir
acaba montumu 3 gün giymesem grip olur muyum

delisin

ne kadar ince bi fikir..

beğenmek zorunda gayet ince düşünüp hareket etmşin yılın gelini seçtim seni

çok hasta olmayayım ya biraz olayım izin almaya bahanem olur yatarım evimde sıcacık olmaz mıı

birisi bana şu daispathy den tickerları öğretsin yaaaaaaaaa bende onurlu hayata gün saymak istiyorum

ben öğretirim burada meslek edindim kendime

daisypath'in sitesine giriyorsun, ordan wedding'le tickerini oluşturuyorsun, sonrada for web sites karşısındaki "image URL" seçeneğini tıklayıp çıkan kodu kopyalıyorsun, gelip profil ayarlarındanki çizelge bölümüne yapıştırıyorsun

HIMMM KOCİŞİNE NAZ YAPICAN HE:) BENM KOCAM TELDE SÜREKLİ İLGİLENİYO ŞİMDİK SAĞOLSUN

hem kocişe naz yaparım hemde patronu arayıp ben gelemiyorum çok hastayım derim
dün eve gittiğimde başım çok ağrıyordu, kocişim bana hazır çorba yaptı sağolsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…