• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kızlar ben bu duvar kağıdına bayıldım yaa herhangi bir alışveriş sitesinde göreniniz oldu muu acep??
$pinterestte_dekorasyon_icin_takip_etmeniz_gerekenler_1.webp

Son düzenleme:
ama bugün burası ne kadar sakin :44: zaten bugünde bir sıkıcılık var ama hadi hayırlısı :45:

kızlar günaydın bugün size evimden telefonla bağlanarak günaydın diyorum çünküöm çok hastayım evdeyim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:ne yapıyorsunuz herkese sağlıklı günler dileyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

kızlar günaydın bugün size evimden telefonla bağlanarak günaydın diyorum çünküöm çok hastayım evdeyim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:ne yapıyorsunuz herkese sağlıklı günler dileyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

günaydın elif hoşgeldin :) çok geçmiş olsun, ortalıkta salgın var, bol bol bitkilerle şifa bulmaya çalışalım :)

Günaydın şekerler nasılsınız bu sabah ?

iyiyiz şükürler olsun :16: sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hayat?

günaydın elif hoşgeldin :) çok geçmiş olsun, ortalıkta salgın var, bol bol bitkilerle şifa bulmaya çalışalım :)

iyiyiz şükürler olsun :16: sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hayat?

iyiyim canım nasıl olim , bugün işlerim var dışarı çıkıcam şu öğle tatili geçsin onu bekliyorum, sizlerde ne var ne yok?

iyiyim canım nasıl olim , bugün işlerim var dışarı çıkıcam şu öğle tatili geçsin onu bekliyorum, sizlerde ne var ne yok?

bizler de bol heyecan aşk yemek atraksiyon var canım :1: ama bugün canım sıkılıyor, fazla heyecanlı günler yaşadım, şimdi duruldum :1: vee öğle tatilini bekliyorum dört gözle :52:

bizler de bol heyecan aşk yemek atraksiyon var canım :1: ama bugün canım sıkılıyor, fazla heyecanlı günler yaşadım, şimdi duruldum :1: vee öğle tatilini bekliyorum dört gözle :52:

eee aşk hepimizde var yemekte öle vazgeçilmez , merak etme senin heyecanların bitmez kısa süreliğinedir bu durgunluk:1::1::1::1:

elifff geçmiş olsun kanka ya :31: bende biraz grip olsam keşke evde kalmaya bahanem olurdu :9:

eee aşk hepimizde var yemekte öle vazgeçilmez , merak etme senin heyecanların bitmez kısa süreliğinedir bu durgunluk:1::1::1::1:

bitmeeez :16: umarı bu heyecan aşk cicim aylarının alameti değildir ya, bazen kafama takılıyor :1: dün eşimle öyle güzel bir gün geçirdik ki. bana sonsuz işaretli kolye almış, acaip şaşırdım, hiç beklemiyordum :16: ve sonra durduk düşündük, acaba cicim ayları bitecek mi ve bunlar cicim aylarının alametleri mi :44: cicim ayları ne kadar sürer acaba :44: ben bitmeyeceğine inanıyorum tabi ki ama yine de merak merak. merak ne güzel şey merak :1:

Günaydın kızlar...
Bende gelmiş bulunmaktayım :)

Çok çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyileşirsin... :54:

Hoş gelmiş herkes:3:

Allah acil şifalar versin umarım çabuk geçer
Eşimde 1 haftadan fazladır hasta annemin 1 ayı dolacak , soğuk algınlığı salgınmış bu ara..

Back
X