2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kendimi çok yorgun hissediyorum..vitamin içsem iyi olacak ama kilo yapıyo işteeee

bak o bende de var .. bildiğin halsizlik, yorgunluk .. sabahları sanki bütün vücudum ağrıyor .. bende vitamin eksikliğim olduğunu düşünüyorum .. desteğe ihtiyacım var ama hapta kullanmak istemiyorum dediğin sebepten

hırka kazak beni de aşıyor ben şimdi kendime panço örüyorum iki adet üçgen şal gibi öreceğim ve dikeceğim işte bu kadar

hımm ne güzel keşfettim akşam örgü örmek insanın stresini alıyor ve aynı terapi etkisi yapıyor heleki şu uzun kış gecelerinde....bnde arayış içindeyim ne örsem diye??????*sen nasıl örüyon kuzu düz mü ne renk

Bi kan testi yaptırak:128:

bende kesinlikle terapi etkisi oluyor hemen telefondaki resmini ekliyorum

bnmde ihtyacım var çok üşüyorum saçlarım çok dökülüyor ve hmn hasta ooluyorum:2::2::2:

bndede....ellerine sağlık bitincede paylaş bnmle kanka bende arayıştayım ne örsem diye:44::44::44::44::44:

paylaşırım, giyer mankenlik yaparım sana

bende kansızlık var ama her ay kontrol mü gerekiyor acaba :26:

bnmde ihtyacım var çok üşüyorum saçlarım çok dökülüyor ve hmn hasta ooluyorum:2::2::2:

bndede....ellerine sağlık bitincede paylaş bnmle kanka bende arayıştayım ne örsem diye:44::44::44::44::44:

Aslında 1-2 ayda bir baktırmakta yarar var.. aynen benim de saç kalmadı kafamda ve yorgunluk hissi randımanımı düşürüyo

Aslında 1-2 ayda bir baktırmakta yarar var.. aynen benim de saç kalmadı kafamda ve yorgunluk hissi randımanımı düşürüyo
al benden de o kadar annem isyanlarda parkelerde her yerde senden eser var diyo ama ben anlamadım neden bu kadar çok kuaförümle konuşunca bu mevsimde çok artar dökülme dedi

al benden de o kadar annem isyanlarda parkelerde her yerde senden eser var diyo ama ben anlamadım neden bu kadar çok kuaförümle konuşunca bu mevsimde çok artar dökülme dedi

aynen .. annemde her yerde senin saçın var derdi .. şimdi bende kendi evimde farkediyorum :26: dediğin gibi kuaförde, hatta cildiye doktoru da mevsimsel diyor, yada işte günde şu kadar saç dökülmesi normal diyor .. ama günden güne saçım azalıyor ben farkediyorum :26:

Ay ne vakit dökülse hep mevsimden diyolar yaaa ne geçmez mevsimmiş mübarek

yazarken annem elinde 10 tane falan kılla yanıma geldi bak bak senn arkanı topluyorum diyorevlennce böyle devam ederse ortalığı kıl götrür diyoof çok dökülüyr benmkide yaa hele hafta sonuna açtırmayı ve boyatmaı düşünüyorum iice kendinden geçer herhalde

Hani geçenlerde bir arkadaşım hamile diyordum yaa bebek vbezi pastası fln hazırlamıştım..ne yazık ki bugün kürtaj olacak..kan uyuşmazlığından dolayı bebek ölmüş çok üzücü

Hani geçenlerde bir arkadaşım hamile diyordum yaa bebek vbezi pastası fln hazırlamıştım..ne yazık ki bugün kürtaj olacak..kan uyuşmazlığından dolayı bebek ölmüş çok üzücü

ayyyyyyyy canım çokkk geçmiş olsun yaa....inşllh en hayırlı zamanda yenden hamiş kalır ve sağlıklı bebişini kucaklar..Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…