- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
"ilkaytoşcum"
ben çalışmak istiyorum da daha uygun mesai saatleri istiyorum sadece
Kendimi çok yorgun hissediyorum..vitamin içsem iyi olacak ama kilo yapıyo işteeee
hırka kazak beni de aşıyorben şimdi kendime panço örüyorum iki adet üçgen şal gibi öreceğim ve dikeceğim işte bu kadar
bak o bende de var .. bildiğin halsizlik, yorgunluk .. sabahları sanki bütün vücudum ağrıyor .. bende vitamin eksikliğim olduğunu düşünüyorum .. desteğe ihtiyacım var ama hapta kullanmak istemiyorum dediğin sebepten
Bi kan testi yaptırak:128:
bnmde ihtyacım varBi kan testi yaptırak:128:
bndede....ellerine sağlık bitincede paylaş bnmle kanka bende arayıştayım ne örsem diye:44::44::44::44::44:
bnmde ihtyacım varçok üşüyorum saçlarım çok dökülüyor ve hmn hasta ooluyorum:2::2::2:
bndede....ellerine sağlık bitincede paylaş bnmle kanka bende arayıştayım ne örsem diye:44::44::44::44::44:
bende kansızlık var ama her ay kontrol mü gerekiyor acaba :26:
bnmde ihtyacım varçok üşüyorum saçlarım çok dökülüyor ve hmn hasta ooluyorum:2::2::2:
al benden de o kadar annem isyanlarda parkelerde her yerde senden eser var diyo ama ben anlamadım neden bu kadar çok kuaförümle konuşunca bu mevsimde çok artar dökülme dediAslında 1-2 ayda bir baktırmakta yarar var.. aynen benim de saç kalmadı kafamda ve yorgunluk hissi randımanımı düşürüyo
al benden de o kadar annem isyanlarda parkelerde her yerde senden eser var diyo ama ben anlamadım neden bu kadar çok kuaförümle konuşunca bu mevsimde çok artar dökülme dedi
al benden de o kadar annem isyanlarda parkelerde her yerde senden eser var diyo ama ben anlamadım neden bu kadar çok kuaförümle konuşunca bu mevsimde çok artar dökülme dedi
aynen .. annemde her yerde senin saçın var derdi .. şimdi bende kendi evimde farkediyorum :26: dediğin gibi kuaförde, hatta cildiye doktoru da mevsimsel diyor, yada işte günde şu kadar saç dökülmesi normal diyor .. ama günden güne saçım azalıyor ben farkediyorum :26:
yazarken annem elinde 10 tane falan kılla yanıma geldi bak bak senn arkanı topluyorum diyoraynen .. annemde her yerde senin saçın var derdi .. şimdi bende kendi evimde farkediyorum :26: dediğin gibi kuaförde, hatta cildiye doktoru da mevsimsel diyor, yada işte günde şu kadar saç dökülmesi normal diyor .. ama günden güne saçım azalıyor ben farkediyorum :26:
saçımızdaki son kıl düşerken bitecek sanırımAy ne vakit dökülse hep mevsimden diyolar yaaa ne geçmez mevsimmiş mübarek
ayyyyyyyyy şimdi birden bircan geldi aklıma..3günlük geliimiz...kuzum inşllh çookkk mutku olursun
Hani geçenlerde bir arkadaşım hamile diyordum yaa bebek vbezi pastası fln hazırlamıştım..ne yazık ki bugün kürtaj olacak..kan uyuşmazlığından dolayı bebek ölmüş çok üzücü
Hani geçenlerde bir arkadaşım hamile diyordum yaa bebek vbezi pastası fln hazırlamıştım..ne yazık ki bugün kürtaj olacak..kan uyuşmazlığından dolayı bebek ölmüş çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?