• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar günaydın bugün size evimden telefonla bağlanarak günaydın diyorum çünküöm çok hastayım evdeyim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:ne yapıyorsunuz herkese sağlıklı günler dileyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Elif canım çok geçmiş olsun:)dün resimleri çıkardn naanazarmı değidi sana:)

Elif canım çok geçmiş olsun:)dün resimleri çıkardn naanazarmı değidi sana:)

bilmem ki kuzum sağol çok faranjiti olanlar bilir en küçük ta bir soğukta hemen geniz akıntısı başlar çok fena sızlar dün akşama kadar abartısız 20 bardak ılık bişeyler içtim çay papatya ada çayı falan...:2::2::2::2::2::2::ssz::ssz:

hem kocişe naz yaparım hemde patronu arayıp ben gelemiyorum çok hastayım derim :9:
dün eve gittiğimde başım çok ağrıyordu, kocişim bana hazır çorba yaptı sağolsun :16:
kk

ilkay canım hasta da olma işede git,koçişin nazı akşam alırısn:)hastalık zor canım ya

bitmeeez :16: umarı bu heyecan aşk cicim aylarının alameti değildir ya, bazen kafama takılıyor :1: dün eşimle öyle güzel bir gün geçirdik ki. bana sonsuz işaretli kolye almış, acaip şaşırdım, hiç beklemiyordum :16: ve sonra durduk düşündük, acaba cicim ayları bitecek mi ve bunlar cicim aylarının alametleri mi :44: cicim ayları ne kadar sürer acaba :44: ben bitmeyeceğine inanıyorum tabi ki ama yine de merak merak. merak ne güzel şey merak :1:

Krizsavar:)bende hiç nitmesini istmem,acaba dediğin gibi bu cici aylar bitse sıkılsak:(merak ediyorum hep
sen artık yanlız kalmıyorusn keyfini çıkar:)bol bol süprizle koçişi canlandır:)

hangi firmaya ait olduğunu biliyor musun? ben de alışveriş sitelerinde sıkılanlardanım, pek bakmıyorum lazım bir şey olmadıkça.
Hiç bilmiyorum canım facebook ta denk geldim
kızlar günaydın bugün size evimden telefonla bağlanarak günaydın diyorum çünküöm çok hastayım evdeyim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:ne yapıyorsunuz herkese sağlıklı günler dileyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
amanın geçmiş olsun beybii farenjit berbat ben de atlattım antibiyotiksiz geçmiyor malesef ihmal etme
olmasın kuzuk beni faranjit öldürdü yaaaa grip yok:2::2::2:

ben evde olsam kocam evde olmayacak ki sonuçta onunla yine akşamdan akşama görüşeceğiz :31: evimi özlüyorum ben valla .. evdeki işlerimi bile özlüyorum :9:
ayy kız tabiki özler insan ben öyle takılıyorum :9::9:sonuça tyeni bir yuva kuruyorsun birşeyleri oturtuyorsun özlenmez mi:16::16::16:
Hiç bilmiyorum canım facebook ta denk geldim

amanın geçmiş olsun beybii farenjit berbat ben de atlattım antibiyotiksiz geçmiyor malesef ihmal etme

sorma bacım yaaa ada çayı ii geldi sanki tavsiye edrim:31::31:

Back
X