kızlar günaydın bugün size evimden telefonla bağlanarak günaydın diyorum çünküöm çok hastayım evdeyim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:ne yapıyorsunuz herkese sağlıklı günler dileyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
hee heyyyyy yaptımmmm...Ammada çok varmış yolumuz uzun
Elif canım çok geçmiş olsun:)dün resimleri çıkardn naanazarmı değidi sana:)
sağol kuzum çok şirinler...ama bayağı zaMAN varmış bunu gördüm ticker sayesindetickerin hayırlı olsun
kkhem kocişe naz yaparım hemde patronu arayıp ben gelemiyorum çok hastayım derim
dün eve gittiğimde başım çok ağrıyordu, kocişim bana hazır çorba yaptı sağolsun
sağol kuzum çok şirinler...ama bayağı zaMAN varmış bunu gördüm ticker sayesinde
bitmeeezumarı bu heyecan aşk cicim aylarının alameti değildir ya, bazen kafama takılıyor dün eşimle öyle güzel bir gün geçirdik ki. bana sonsuz işaretli kolye almış, acaip şaşırdım, hiç beklemiyordum ve sonra durduk düşündük, acaba cicim ayları bitecek mi ve bunlar cicim aylarının alametleri mi :44: cicim ayları ne kadar sürer acaba :44: ben bitmeyeceğine inanıyorum tabi ki ama yine de merak merak. merak ne güzel şey merak
kk
ilkay canım hasta da olma işede git,koçişin nazı akşam alırısn:)hastalık zor canım ya
bugün neden bu kadar sessiziz.
peki hasta numarası yapabilirmiyim
bak bu kimseye zararı olmadan seni mutlu edecek bir yol
bence tek sorumlusu kocan ev bahaneeeşime hastaymış gibi yapmama gerek yok zatenönemli olan patronu kandırmak aayy ne tembel oldum ben ya :26: evlenince "evimde evim" der oldum :26:
Hiç bilmiyorum canım facebook ta denk geldimhangi firmaya ait olduğunu biliyor musun? ben de alışveriş sitelerinde sıkılanlardanım, pek bakmıyorum lazım bir şey olmadıkça.
amanın geçmiş olsun beybii farenjit berbat ben de atlattım antibiyotiksiz geçmiyor malesef ihmal etmekızlar günaydın bugün size evimden telefonla bağlanarak günaydın diyorum çünküöm çok hastayım evdeyim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:ne yapıyorsunuz herkese sağlıklı günler dileyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
olmasın kuzuk beni faranjit öldürdü yaaaa grip yok:2::2::2:
bence tek sorumlusu kocan ev bahanee
ben evde olsam kocam evde olmayacak ki sonuçta onunla yine akşamdan akşama görüşeceğizevimi özlüyorum ben valla .. evdeki işlerimi bile özlüyorum
ayy kız tabiki özler insan ben öyle takılıyorumben evde olsam kocam evde olmayacak ki sonuçta onunla yine akşamdan akşama görüşeceğizevimi özlüyorum ben valla .. evdeki işlerimi bile özlüyorum
Hiç bilmiyorum canım facebook ta denk geldim
amanın geçmiş olsun beybii farenjit berbat ben de atlattım antibiyotiksiz geçmiyor malesef ihmal etme
Al benden de o kadar ilkaytoşcum yaa..Çalışmak istemiyorum bazen..:26::26:
kızlar dün bir dedm kocişe bir hırka öreyim dedim ama bugün bakıyorum bu beni aşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?