• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar günaydın bugün size evimden telefonla bağlanarak günaydın diyorum çünküöm çok hastayım evdeyim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:ne yapıyorsunuz herkese sağlıklı günler dileyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

canımmm çokgeçmiş olsun şimdi gördüm yazdıklarını acil şifalar :2::2::2:

hoşgeldin souvvenir :3:
acaba montumu 3 gün giymesem grip olur muyum :9:

Sanırım grip olma gibi bir isteğimiz var?? :1:

Bende grip olmak istiyorum yaaa... :19:

Mont demişken dün eşime yılbaşı hediyesini aldım, Fabrika'dan mont.
Güzel para verdim ama değdi, yıllarca kullanır artık...
Ayrıca kayınvalidem ve annemler için de hediye hazırladım.
2 tane aynı çerçeveden aldım, bizim fotoğrafçıda çekilen fotoğraflarımızdan koyduk.
Bir birine benzeyen 2 tane vardı Allah'tan hak geçmesin diye aynı tarz çerçeveye yerleştirdik.
Tek tek paketledim... Cumartesi akşamı bana gelecekler kısmetse, o zaman vereceğim bu hediyeleri..
İnşallah beğenirler... :31:

Hasta olmayın hanımlar sağlık herşey boşverin eşleriniz işte kim bakcak ilgilencek sizle hem , yasaklıyorum hasta olmayı ona göre ilkay10 sözüm sana :1::1::1:

kızlar günaydın bugün size evimden telefonla bağlanarak günaydın diyorum çünküöm çok hastayım evdeyim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:ne yapıyorsunuz herkese sağlıklı günler dileyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

çoook çook geçmiş olsun,aman bol bol C vitamini al...
zencefil, nane, limon vs çayı yap .. Allah şifa versin... :16:

hoşgeldin souvvenir :3:
acaba montumu 3 gün giymesem grip olur muyum :9:

:1::1::1: delisin :1::emir_bebek:

Sanırım grip olma gibi bir isteğimiz var?? :1:

Bende grip olmak istiyorum yaaa... :19:

Mont demişken dün eşime yılbaşı hediyesini aldım, Fabrika'dan mont.
Güzel para verdim ama değdi, yıllarca kullanır artık...
Ayrıca kayınvalidem ve annemler için de hediye hazırladım.
2 tane aynı çerçeveden aldım, bizim fotoğrafçıda çekilen fotoğraflarımızdan koyduk.
Bir birine benzeyen 2 tane vardı Allah'tan hak geçmesin diye aynı tarz çerçeveye yerleştirdik.
Tek tek paketledim... Cumartesi akşamı bana gelecekler kısmetse, o zaman vereceğim bu hediyeleri..
İnşallah beğenirler... :31:

ne kadar ince bi fikir.. :46::46:

bu da bize gelsin.. ne şanslı bu adamın eşi diye düşünüyorum baya baya kadınları savunuyor :1:

$291777_451105024952130_1647255854_n.webp

Sağolasın canım, eşim montu çok beğendi ama 1 beden daha büyüğü olsaymış olacakmış.
O yüzden haftasonu değiştireceğiz.

İnşallah kayınvalidem hediyeyi beğenir, genelde biraz seçicidir bu konularda ama, bakalım göreceğiz. :31:

beğenmek zorunda gayet ince düşünüp hareket etmşin yılın gelini seçtim seni:46::46::46::46::46::46::46::46:

çok hasta olmayayım ya biraz olayım :9: izin almaya bahanem olur yatarım evimde sıcacık olmaz mıı :9:

birisi bana şu daispathy den tickerları öğretsin yaaaaaaaaa bende onurlu hayata gün saymak istiyorum

ben öğretirim :3: burada meslek edindim kendime:9:

daisypath'in sitesine giriyorsun, ordan wedding'le tickerini oluşturuyorsun, sonrada for web sites karşısındaki "image URL" seçeneğini tıklayıp çıkan kodu kopyalıyorsun, gelip profil ayarlarındanki çizelge bölümüne yapıştırıyorsun :31:

HIMMM KOCİŞİNE NAZ YAPICAN HE:) BENM KOCAM TELDE SÜREKLİ İLGİLENİYO ŞİMDİK SAĞOLSUN:16::16::16:

hem kocişe naz yaparım hemde patronu arayıp ben gelemiyorum çok hastayım derim :9:
dün eve gittiğimde başım çok ağrıyordu, kocişim bana hazır çorba yaptı sağolsun :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X