2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kızlar ben bu duvar kağıdına bayıldım yaa herhangi bir alışveriş sitesinde göreniniz oldu muu acep??

Son düzenleme:
ama bugün burası ne kadar sakin :44: zaten bugünde bir sıkıcılık var ama hadi hayırlısı

kızlar günaydın bugün size evimden telefonla bağlanarak günaydın diyorum çünküöm çok hastayım evdeyim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:ne yapıyorsunuz herkese sağlıklı günler dileyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

günaydın elif hoşgeldin :) çok geçmiş olsun, ortalıkta salgın var, bol bol bitkilerle şifa bulmaya çalışalım :)

Günaydın şekerler nasılsınız bu sabah ?

iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hayat?

günaydın elif hoşgeldin :) çok geçmiş olsun, ortalıkta salgın var, bol bol bitkilerle şifa bulmaya çalışalım :)

iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hayat?

iyiyim canım nasıl olim , bugün işlerim var dışarı çıkıcam şu öğle tatili geçsin onu bekliyorum, sizlerde ne var ne yok?

iyiyim canım nasıl olim , bugün işlerim var dışarı çıkıcam şu öğle tatili geçsin onu bekliyorum, sizlerde ne var ne yok?

bizler de bol heyecan aşk yemek atraksiyon var canım ama bugün canım sıkılıyor, fazla heyecanlı günler yaşadım, şimdi duruldum vee öğle tatilini bekliyorum dört gözle

bizler de bol heyecan aşk yemek atraksiyon var canım ama bugün canım sıkılıyor, fazla heyecanlı günler yaşadım, şimdi duruldum vee öğle tatilini bekliyorum dört gözle

eee aşk hepimizde var yemekte öle vazgeçilmez , merak etme senin heyecanların bitmez kısa süreliğinedir bu durgunluk

elifff geçmiş olsun kanka ya bende biraz grip olsam keşke evde kalmaya bahanem olurdu

eee aşk hepimizde var yemekte öle vazgeçilmez , merak etme senin heyecanların bitmez kısa süreliğinedir bu durgunluk

bitmeeez umarı bu heyecan aşk cicim aylarının alameti değildir ya, bazen kafama takılıyor dün eşimle öyle güzel bir gün geçirdik ki. bana sonsuz işaretli kolye almış, acaip şaşırdım, hiç beklemiyordum ve sonra durduk düşündük, acaba cicim ayları bitecek mi ve bunlar cicim aylarının alametleri mi :44: cicim ayları ne kadar sürer acaba :44: ben bitmeyeceğine inanıyorum tabi ki ama yine de merak merak. merak ne güzel şey merak

Günaydın kızlar...
Bende gelmiş bulunmaktayım :)

Çok çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyileşirsin...

Hoş gelmiş herkes

Allah acil şifalar versin umarım çabuk geçer
Eşimde 1 haftadan fazladır hasta annemin 1 ayı dolacak , soğuk algınlığı salgınmış bu ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…