- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
cunaydiinnnnn! nabersiniz kizlar?
Kızlar ben bu duvar kağıdına bayıldım yaa herhangi bir alışveriş sitesinde göreniniz oldu muu acep??
Eki Görüntüle 573786
Kızlar ben bu duvar kağıdına bayıldım yaa herhangi bir alışveriş sitesinde göreniniz oldu muu acep??
Eki Görüntüle 573786
cunaydiinnnnn! nabersiniz kizlar?
Eki Görüntüle 573786
kızlar günaydın bugün size evimden telefonla bağlanarak günaydın diyorum çünküöm çok hastayım evdeyim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:ne yapıyorsunuz herkese sağlıklı günler dileyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Günaydın şekerler nasılsınız bu sabah ?
günaydın elif hoşgeldin :) çok geçmiş olsun, ortalıkta salgın var, bol bol bitkilerle şifa bulmaya çalışalım :)
iyiyiz şükürler olsunsen nasılsın canım, nasıl gidiyor hayat?
iyiyim canım nasıl olim , bugün işlerim var dışarı çıkıcam şu öğle tatili geçsin onu bekliyorum, sizlerde ne var ne yok?
bizler de bol heyecan aşk yemek atraksiyon var canımama bugün canım sıkılıyor, fazla heyecanlı günler yaşadım, şimdi duruldum vee öğle tatilini bekliyorum dört gözle
kızlar günaydın bugün size evimden telefonla bağlanarak günaydın diyorum çünküöm çok hastayım evdeyim:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:ne yapıyorsunuz herkese sağlıklı günler dileyorum:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
eee aşk hepimizde var yemekte öle vazgeçilmez , merak etme senin heyecanların bitmez kısa süreliğinedir bu durgunluk
elifff geçmiş olsun kanka yabende biraz grip olsam keşke evde kalmaya bahanem olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?