2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Aynen aynen, ama eşim kıskandığını hem belli eder hem de bi ton laf söyler yani...
Bende içimde tutamam ama hemen hırçınlaşmıyorum, o biraz hırçınlaşıyor sanki...

Canım bende var, fakat randımanlı bir kullanım sağlamıyor.
Eşim Katü mezunu olduğu için, çaydan iyi anlıyor... Mesela çayı ocağa koyunca hiç indirmeyeceksin.
O çayın altını kapanıp bir daha ısındığı zaman içmiyor o çayı, zevk almıyormuş.
O yüzden altı hep yanacak...

Çaycıda da böyle bir sorun var, kendi kendine ısıtıyor sözde, fakat arada bir duruyor.
Tekrar kendini ısıtmaya başlıyor, o da gerçekten çayın tadını bozuyor, bende fark ettim bunu.
Yani eşim haklıymış, geçen perşembe akşamı Esse'ye gitmiştik, indirim vardı, ufak çaydanlık aldım.
Çeyizimde tencere setimle gelen çaydanlığım vardı zaten, fakat çok büyük olduğu için günlük kullanım için ideal değildi.
Bence sadece kettle alsan yeterli olur, çaycılar çok kullanışlı değil, en azından benimkisi (korkmaz, dış yüzeyi çelik).
Şimdi onun demliğini kaldırdım, sadece kettle olarak kullanıyorum...

Bir de düdüklü tencerem benim hisar takım ile birlikte geldi, komik olan ise, düdüklü tenceremi geçen cuma günü kullanmayı öğrendim.
Kullanma talimatını nereye koyduksak artık o çeyiz hengamesinde, bir türlü bilemiyordum nasıl kullanacağımı.
Tencereden tencereye sistemi fark ediyor çünkü, gittim mağazasına ve sordum, oradaki kadıncağızda detaylı detaylı anlattı.
Gayet iyi hizmet sundu yani sağolsun, artık düdüklümde yemekler yapabileceğim kısmetse....

Fissler'in düdüklüleri iyi diye duydum... Tefal falan sakın alma, onlar için pek iyi şeyler duymadım.
Hisar çelik anlamında bana göre 1 numara, düdüklü açısından da farklı alternatifler mevcut.
Göstergeli olanları çıkmış, çokta bir esprisi yok diyorlar ama bir araştırmanı tavsiye ederim...

Aynısını ben yaşadım bugün, içimden de sövdüm, dışımdan da bi ton laf ettim...
Fenalık geliyor artık içime...

hmmm balık menüsü afiyet olsun tatlım

Teşekkür ederim canım, somon'u marine ettik, enfes bir lezzet oldu, kesinlikle tavsiye ederim kızlar...

Ben daha vakıf olamadım bakıyorum avanak avanak
inan haftasonunu okumaktan sabah sabah gözlerim ağırdı..Yask etsinler haftasonu biz yokuz tatil olsun kk

hoşgeldin koala...Ne güzel kimisi kocişiyle tatile çıkmış kimi-EYLÜL- sevdiceğiyle gezmiş tozmuş...Yazık bana tüm haftasonu evdeydim ara ara kpds çalışsamda oturdum resmen boş boş..Kocamın bir ton projesi vardı hep çizim yaptı

Aynen aynen, ama eşim kıskandığını hem belli eder hem de bi ton laf söyler yani...
Bende içimde tutamam ama hemen hırçınlaşmıyorum, o biraz hırçınlaşıyor sanki...

Yok eşim her anlamda kapalı kutu
Sorunca bile ım cım kem küm edip en son söyler

Neden böylesin diyorum
Babama çekmişim diyo
Ama baban gibi olmak iyi birşey mi sence diyorum
Yooo diyo

bende bayıldım lilyumlara hala bakıp bakıp bayılıyorum hatta

eylül, bence çaycı yerine kettle ve ayrı bir semaver alabilirsin. ben öyle yapacağım. çaydanlık size olur, semaver misafir geldiğinde olur. kettle de lazım zaten. benim eş de trabzonlu ve souvvenir haklı
düdüklü tencerede fissler al paraya kıyıp, bana sorarsan.
souvvenir bir ortak nokta, bende de emsan olivin düdüklü tencere var ve kullanma kılavuzunu bulamıyorum ya da verilmedi. nette de yok. sanırım benim de bayiye gitmem lazım. daha demin online servise sordum bir numara verdiler. ya da orayı ararım artık :44:

sovvenırcım teşekkür ederim canımm

çay setini düşüneceğim..ben de ocak dışındaki çaydan hoşlanmıyorum esasen..onu daha çok misafir için uygun bulmuştum
ama farklı bir kombin yapabilirim olmadı..o minik çaydanlıklar benim gözdemm... alacağım bir tane

düdüklü için aslında korkmaz düşünüyorum..tefal i hiç düşünmedim..fissler de çok pahalı geliyor yahu..:26:

yine çelik tencereleri korkmaz düşünüyorum ama henüz karar verip almış değilim...ben kararsız
biri değilimdir ama ne oldu bana bilmem..:44:

enişte gelmiş gözünaydın datlum

günaydın canımmm..

tek tek bir yoklama yapayım dedim..

ii etmişin tabi haftasonu sevdicekle enerji depolarsan öyle kocaman uzun mesajda yazarsın bak bana sadece günaydın dicek kadar enerjim var çünkü enerji kaynağım çookk uzaklarda

daha büyük kitaplıkları da var da ekleyemedim..kitta home diye bir yer de..

benim çok hoşuma gitti..işlevsel veya değil ama görüntü hoşuma gitti gerçekten..

Benim haftasonum normaldi kızlar tek atraksiyon kv gitmemizdi kayseri mantısı yapmış egeli ama güzel yapmış maaşallah..annem de haftaya boşnak mantısı yapacak mantılı bir haftasonuydu anlayacağınız onun dışında da yorgunluktan gayrı bir şey yok.. eşim tekrar geceye döndü pöööfff oldumm.. bir de evime su girdi yepyeni yatağım şişti..

Son düzenleme:

canım yaaa kıyamam... az kaldı ama gelmesinee....sizde birlikte yılbaşı geçireceksiniz biz de o zaman birlikte olamayacağız..

hasret güzeldir,- vuslatı olunca...sen şimdi bir bir sürprizleri sıralıyorsundur.. geçen yılın acısını çıkartıyorum ben de..bir kaç saat yetmiyorr:26:

eşin polis mi? yatak nasıl şişti neden şişti :44: geçmiş olsun canım

Allah kavuştursun tatlışım:26::26:

geldi hamd olsun, o gamzeli gülümseyen yüzü görmek ne güzel bir an ne güzel bir duygu... bu anı senin de yaşamana az kaldı. beklemek tüketiyor insanı, sanki gittikçe soyutluyor dünyadan... ama biri geliyor, diplerine bir su döküyor, yeniden kocaman açıyorsun ve o an çok yakın canım. hayallerle ayakta kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…