Canım biz sııfr bir eve taşınmıştık evin türlü eksiklikleri mevcut pencere doğramalarına macun çekmemişler ve yağmur yağdıkça evin içi uyurken su almış
hayret ilk kez bnm bir planım yok oda kociş gelecek olmasına rağmen eskidik mi acep:44::44::44:senn ne var kuzu
hımmmm demek öylee
çokkk geçmiş olsun tatlım yaaaaa..yardıma geleblirim
Bi de ilk kez başına gelince insanın panik oluyor..Neyse artık yapcak bişe yok macun çektirmekten başka
Biz başka yeni evli çift çok yakın arkadaşlarımızla kuşadasına bir otele gidicez canım meydanda da festival varmış orada eğlenicez..rezervasyonumuzu da yaptırdık 57 tl ye bir otel bulduk uyguna geldi.
souvvenir, beklentini söyledikten sonraki eşinin yüzünü görmek isterdim
...hadi bakalım biz hiç daha konuşmadık ki ne yapalımAy evet tahmin edebiliyorum, benim de başıma gelse panik olurdum herhalde...
Ama insan nasılsa bir şekilde düzenini oturtuyor valla, ben hergün evimi daha çok sevmeye eşime daha fazla aşık olmaya başlıyorum sanırım.
Önceden (ilk günler ve haftalarda) kafama taktığım bir çok şeyi artık takmıyorum ve kafamda büyütmüyorum...
Zaman gerçekten herşeye derman sanıyorum....
Ya ne kadar hoş, çok sevindim sizin adınıza canım... İnşallah çok eğlenir ve harika bir yılbaşı geçirirsiniz.
Bizim şimdilik o tarz kafa dengi bir arkadaşımız yok. Var ama birisinin ufak bebeği var, diğeri bebek bekliyor.
O yüzden biraz imkansız onlarla herhangi bir eğlence yapabilmek, hem bu yılbaşı bize özel olsun isteğim var..
İnşallah eşim başarabilir özel birşey ayarlamaya...
oy oy oy kanks sen neler yapmışın öyle eşin mutluluktan uçmuştur...Bence böyle alıştırırsan sürekli gidip gelmek ister habu arada fırında patatesli köftedeki patatesleri ve köfteleri kalpli yaptım. köfteler pişince şekilleri bozuldu ama patatesler hala kalpliyuvarlak yuvarlak kesip, sonra kalpli kurabiye kalıbıyla çıkarttım. kalpli menü de hazırlayacaktım ama vakit kalmadı. hangisinden istersiniz bayım, diyecektim
souvvenir, beklentini söyledikten sonraki eşinin yüzünü görmek isterdim
Ay evet tahmin edebiliyorum, benim de başıma gelse panik olurdum herhalde...
Ama insan nasılsa bir şekilde düzenini oturtuyor valla, ben hergün evimi daha çok sevmeye eşime daha fazla aşık olmaya başlıyorum sanırım.
Önceden (ilk günler ve haftalarda) kafama taktığım bir çok şeyi artık takmıyorum ve kafamda büyütmüyorum...
Zaman gerçekten herşeye derman sanıyorum....
Ya ne kadar hoş, çok sevindim sizin adınıza canım... İnşallah çok eğlenir ve harika bir yılbaşı geçirirsiniz.
Bizim şimdilik o tarz kafa dengi bir arkadaşımız yok. Var ama birisinin ufak bebeği var, diğeri bebek bekliyor.
O yüzden biraz imkansız onlarla herhangi bir eğlence yapabilmek, hem bu yılbaşı bize özel olsun isteğim var..
İnşallah eşim başarabilir özel birşey ayarlamaya...
hımmm fikrin olursa hemen paylaş kanksbizim şimdilik bir planımız yok yıl başı için ama mutlaka olacaktır
Fotoğraflasamıydım ne, unutulmayacak bir andı...
Elini alnına götürdü ve "ama yaaaa, şimdi ben ne yapıcam, offff" demesi var.
Yanaklarını ısırasım geldi, tam muzur çocuk ya...
hımmm fikrin olursa hemen paylaş kanks
biran benmki aklıma geldi yaaa.....ben anlamam o işlerden ben ne yapacağımı bilemem romantiklik senin işn der bazen gıcık olurumama yinede yapr elinden geldikçe ama bahse girerimö buraya gelecek diye yılbaşına hiçbir plan yapmamıştır
kızlar aklıma geldi. eşinizin bebeklik fotoğrafını büyültüp bir odaya asabilirsiniz, sürpriz yapmak istediğinizdeüzerine de bir not. benimki çok mutlu olmuştu, belki sizinkiler de olur. sürprizler, planlar, hayat devam ediyor :))
elif ve krizsavar, nerden aklınıza geliyor bu kadar sürpriz bebişler ya, maşallaheşleriniz şanslı
canım adam plan yapmış yanına geliyor, adamın planı sensin, illa bir şey yapmasına gerek yok ki. tabi benim düşüncem. umarım hoşuna gidecek bir etkinlikte bulunur ne diyeyim :))
teşekkürler canım :) bunu bilmeleri yeterli. benimki biliyor, iyi ki beni kocalığa seçtin, iyi ki evlendik diyor sık sık
maşallahne kadar zamandır birliktesiniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?