demek kalmış biraz sızısı adamda..yoksa sen evlenmişsin, o evleniyor geçmemeli böyle şeyler akıldan..
bizde de tersi olacak sanırım..ben saat gibi kalkarım, o uykucu..
Haftasonu neler yaptınız onu anlatıyorsunuz galiba?
Kader'cim ben öyle bir durumda kalsaydım napardım bilmiyorum doğrusu, benim kendi açımdan elim ayağıma dolanır, çünkü eşim herhalde o ortamdan aşırı rahatsız olacağı için gitmemizi taleb ederdi. Veya tuhaf tavırlar sergilendiğini sezdiği an tatsız şeyler olabilirdi diye düşünüyorum... Neyseki ucuz atlatmışsın herhangi bir olumsuz durum oluşmamış, o açıdan sevindim.. Fakat kıskanılmak çok güzel birşey...Allah eşinle arandaki muhabbete muhabbet katsın...
Konuları kavramaya çalışıyorum...
Evet şekerim fark ettim...
Benimde haftasonum yoğun geçti... Cumartesi ofise gelmek zorunda kaldığım için, pek temizlik yapamadım... Ofise eşimle geldik, refakat etti. İlaçlama olacaktı, neymiş o kadar adamın içinde benim yalnız gitmem hoş olmazmış, bir sürü de bizim ofisin denyoluğuna saydırdıOnun tabiriyle denyoluk tabii ki...
Ofisten çıkınca doğru hastaneye gittik, eşimin teyzesi elinden ameliyat oldu, ona geçmiş olsuna gidelim dedik. Gitmez olaydık, o nasıl bir trafiktir yahu... Neyse zor bela vardık oraya. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, biraz oturduk sonra da kalktık yine yollara koyulduk. Samimi bir arkadaşımızın doğum günüydü, doğru oraya gittik ama halimiz çok komikti... Yollarda koşturmaktan ve trafik yüzünden yemek yiyemeden gittik. Giderken çiğ köfte ve kuru pasta götürmüştük... Onlardan çok biz yedik diyebilirim... Halimize de baya güldük, fakat çok samimi arkadaşlar olunca, insan sadece komikliğine gülüyor...
Cumartesi akşamı çok güzeldi... Pazar günü baya geç kalktım ilk kez, kocişim sağolsun enfes bir kahvaltı hazırladı, afiyetle yedik...
Pazar günü de kocişime enfes bir menü hazırladım akşam yemeğine... Vallahi ben bile şaşırdım neler yapabiliyomuşum diye...
MahallemiN Çalışkna ve ve kıskanç Gelinleri Hadı şimidlik bana müsaade çalışmaya:) devam
günaydın hacı...Al benden de o kadar kafam karıştı:44::44::44::44:....Günaydın cemaat buarada
Evet şekerim fark ettim...
Benimde haftasonum yoğun geçti... Cumartesi ofise gelmek zorunda kaldığım için, pek temizlik yapamadım... Ofise eşimle geldik, refakat etti. İlaçlama olacaktı, neymiş o kadar adamın içinde benim yalnız gitmem hoş olmazmış, bir sürü de bizim ofisin denyoluğuna saydırdıOnun tabiriyle denyoluk tabii ki...
Ofisten çıkınca doğru hastaneye gittik, eşimin teyzesi elinden ameliyat oldu, ona geçmiş olsuna gidelim dedik. Gitmez olaydık, o nasıl bir trafiktir yahu... Neyse zor bela vardık oraya. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, biraz oturduk sonra da kalktık yine yollara koyulduk. Samimi bir arkadaşımızın doğum günüydü, doğru oraya gittik ama halimiz çok komikti... Yollarda koşturmaktan ve trafik yüzünden yemek yiyemeden gittik. Giderken çiğ köfte ve kuru pasta götürmüştük... Onlardan çok biz yedik diyebilirim... Halimize de baya güldük, fakat çok samimi arkadaşlar olunca, insan sadece komikliğine gülüyor...
Cumartesi akşamı çok güzeldi... Pazar günü baya geç kalktım ilk kez, kocişim sağolsun enfes bir kahvaltı hazırladı, afiyetle yedik...
Pazar günü de kocişime enfes bir menü hazırladım akşam yemeğine... Vallahi ben bile şaşırdım neler yapabiliyomuşum diye...
Eşimde çok gönüllü değildi ancak gerçekten çok yakın komşumuz, annesi ve ablası ile çok samimiydim özellikle
Aynı apartmanda karşılıklı dairelerde büyüdük..
Yani gitmemem daha abes olurdu dedim.. Im cım kem küm tamam ama çok kalmayalım dedi
Olur ama abiyemi alacağız dönüşte dedim
O yüzden bekledi, annemlerin bi anahtarı içerde kalmıştı babam almayı unutmuş diğer anahtarı da biz alıp gitsek annemler kapıda kalacağından mecburen durduk
Ama kaç saat sakinleşemedi evdeilaç filan attı başı ağrımış.. :26:
Aminnn inşallah cümlemizin
günaydın hacı...Al benden de o kadar kafam karıştı:44::44::44::44:....Günaydın cemaat buarada
Konuları kavramaya çalışıyorum...
işte hızını alamayanlardan biri daha..
oh maşallah canım maşallahh size de..
teyzeniz için de geçmiş olsun...
cidden c.tesi trafik çok kötüydü..biz geç saatlerde dönmemize rağmen o saatte bile trafik vardı yani..
Yok tahmin edebiliyorum, yine de maşallah, olaysız geçmiş ona şükür... Sevindim senin adına o açıdan...
Tahmin edebiliyorum zaten, erkek milleti işte, halbu ki seni bağlayan bir durum yok ortada ama işte...
Erkekler böyle, pireyi deve yapan cinsinden... Biz olsak umursamayız herkes olduğu yerde mutlu şeklinde...
Ama onlar kafalarını ağrıtacak kadar kafaya takıyorlar bu tarz şeyleri... Benim eşimde aynı...
Aynen ya en ufak bi yağmurda İstanbul trafiği felç oluyor zaten
kocişin, pazar sabahı kahvaltı hazırlayanı makbuldür
hareketli ve güzel bir haftasonuymuş seninkide canımakşam menün neydi merak ettim
Ben daha vakıf olamadım bakıyorum avanak avanak
Malesef ki, bir de enteresan bir şekilde artık pazartesi ve cuma günleri yağmur olsun olmasın aşırı bir trafik oluyor.
İnsanı canından bezdiriyor malesef...
ama bana biricik eşimden çiçek geldi
lilyum kokulu odamdan herkese günaydınlar :80:
krizsavar gözün aydın canım
Malesef ki, bir de enteresan bir şekilde artık pazartesi ve cuma günleri yağmur olsun olmasın aşırı bir trafik oluyor.
İnsanı canından bezdiriyor malesef...
Ay paylaşıcam canım, zaten özene bezene hazırladım ettim, sizlerle de paylaşmak istedim.
Haftaya cumartesi annemler ile kayınvalidemleri davet edicez, aynı menüyü yapıcam kısmetse...
Çünkü gerçekten lezzetli oldu...
Menüde:
- Yıldız Şehriyeli Çorba
- Fırında somon
- Kalamar Kızartma
- Tarator sos
- Mevsim salatası
Bende aynı durumdaydım da, gir konuya bir yerden
hacı günaydınnnn....Bu senenin trendi bu olsun bu yzılımgünaydın hatunlar..
eysaihcim yine erkenci ve açılılışı yapmışsın
krizcim, gözünaydın olsun...
biryahcanya nın inşallah çok güzel bir başlangıcı olmuştur..hemşom istanbul da bu arada.
ilkaycım, c.tesi benden sonra gelmişsin..çiçeğin hayırlı olsunçok güzel görünüyorlar..
çilekcim,inşallah kolay bir pazar olmuştur..
koalacım ve ayşecim den ses çıkmıyor:44:huu huuu
elifcim ,kadercim nerelerdesiniz??ben de trafiğe takıldım ve ancak gelebildim..
veeee bir görünüp bir kaybolan souvvenırcımmm,
hayırlı haftalar hepinizee.....
ama bana biricik eşimden çiçek geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?