• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

demek kalmış biraz sızısı adamda..:27: yoksa sen evlenmişsin, o evleniyor geçmemeli böyle şeyler akıldan..:19:
bizde de tersi olacak sanırım..ben saat gibi kalkarım, o uykucu..:9:

Evet şaşırdım zaten ama her tip insan var işte..
Erken uyanmak güzel şey
Ama bi pazarım var deyip mışıl mışıl uyuyanı da, canım sıkıldı kahvaltı da hazır deyip dürtmek o kadar güzel değil :1:

Haftasonu neler yaptınız onu anlatıyorsunuz galiba?

Kader'cim ben öyle bir durumda kalsaydım napardım bilmiyorum doğrusu, benim kendi açımdan elim ayağıma dolanır, çünkü eşim herhalde o ortamdan aşırı rahatsız olacağı için gitmemizi taleb ederdi. Veya tuhaf tavırlar sergilendiğini sezdiği an tatsız şeyler olabilirdi diye düşünüyorum... Neyseki ucuz atlatmışsın herhangi bir olumsuz durum oluşmamış, o açıdan sevindim.. Fakat kıskanılmak çok güzel birşey... :17: Allah eşinle arandaki muhabbete muhabbet katsın... :16:

Eşimde çok gönüllü değildi ancak gerçekten çok yakın komşumuz, annesi ve ablası ile çok samimiydim özellikle
Aynı apartmanda karşılıklı dairelerde büyüdük..
Yani gitmemem daha abes olurdu dedim.. Im cım kem küm tamam ama çok kalmayalım dedi :27:
Olur ama abiyemi alacağız dönüşte dedim
O yüzden bekledi, annemlerin bi anahtarı içerde kalmıştı babam almayı unutmuş diğer anahtarı da biz alıp gitsek annemler kapıda kalacağından mecburen durduk
Ama kaç saat sakinleşemedi evde :27: ilaç filan attı başı ağrımış.. :26:

Aminnn inşallah cümlemizin :16:

Son düzenleme:
Evet şekerim fark ettim... :9:

Benimde haftasonum yoğun geçti... Cumartesi ofise gelmek zorunda kaldığım için, pek temizlik yapamadım... Ofise eşimle geldik, refakat etti. İlaçlama olacaktı, neymiş o kadar adamın içinde benim yalnız gitmem hoş olmazmış, bir sürü de bizim ofisin denyoluğuna saydırdı :27: Onun tabiriyle denyoluk tabii ki... :9:
Ofisten çıkınca doğru hastaneye gittik, eşimin teyzesi elinden ameliyat oldu, ona geçmiş olsuna gidelim dedik. Gitmez olaydık, o nasıl bir trafiktir yahu... Neyse zor bela vardık oraya. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, biraz oturduk sonra da kalktık yine yollara koyulduk. Samimi bir arkadaşımızın doğum günüydü, doğru oraya gittik ama halimiz çok komikti... Yollarda koşturmaktan ve trafik yüzünden yemek yiyemeden gittik. Giderken çiğ köfte ve kuru pasta götürmüştük... Onlardan çok biz yedik diyebilirim... Halimize de baya güldük, fakat çok samimi arkadaşlar olunca, insan sadece komikliğine gülüyor... :9: :9:

Cumartesi akşamı çok güzeldi... Pazar günü baya geç kalktım ilk kez, kocişim sağolsun enfes bir kahvaltı hazırladı, afiyetle yedik...
Pazar günü de kocişime enfes bir menü hazırladım akşam yemeğine... Vallahi ben bile şaşırdım neler yapabiliyomuşum diye... :27:

işte hızını alamayanlardan biri daha..:9:

oh maşallah canım maşallahh size de..:nazar:

teyzeniz için de geçmiş olsun...

cidden c.tesi trafik çok kötüydü..biz geç saatlerde dönmemize rağmen o saatte bile trafik vardı yani..:8:

günaydın hacı...Al benden de o kadar kafam karıştı:44::44::44::44:....Günaydın cemaat buarada:3::3::3::3::3:

elifff hoşgeldin. sen bana balonları tavana as dedin ya, boyumu hesaba katmadık. dün öylece kalakaldım, bunu düşünmemiştim diye. sandalyenin üzerine iki minder koyduğum halde -düşme pahasına- yine boyum yetmedi. ben de duvarlara yüksekten yapıştırdım. senin boyun uzun herhalde, unuttun benim boyu :33:

Evet şekerim fark ettim... :9:

Benimde haftasonum yoğun geçti... Cumartesi ofise gelmek zorunda kaldığım için, pek temizlik yapamadım... Ofise eşimle geldik, refakat etti. İlaçlama olacaktı, neymiş o kadar adamın içinde benim yalnız gitmem hoş olmazmış, bir sürü de bizim ofisin denyoluğuna saydırdı :27: Onun tabiriyle denyoluk tabii ki... :9:
Ofisten çıkınca doğru hastaneye gittik, eşimin teyzesi elinden ameliyat oldu, ona geçmiş olsuna gidelim dedik. Gitmez olaydık, o nasıl bir trafiktir yahu... Neyse zor bela vardık oraya. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, biraz oturduk sonra da kalktık yine yollara koyulduk. Samimi bir arkadaşımızın doğum günüydü, doğru oraya gittik ama halimiz çok komikti... Yollarda koşturmaktan ve trafik yüzünden yemek yiyemeden gittik. Giderken çiğ köfte ve kuru pasta götürmüştük... Onlardan çok biz yedik diyebilirim... Halimize de baya güldük, fakat çok samimi arkadaşlar olunca, insan sadece komikliğine gülüyor... :9: :9:

Cumartesi akşamı çok güzeldi... Pazar günü baya geç kalktım ilk kez, kocişim sağolsun enfes bir kahvaltı hazırladı, afiyetle yedik...
Pazar günü de kocişime enfes bir menü hazırladım akşam yemeğine... Vallahi ben bile şaşırdım neler yapabiliyomuşum diye... :27:

kocişin, pazar sabahı kahvaltı hazırlayanı makbuldür :9:
hareketli ve güzel bir haftasonuymuş seninkide canım :31: akşam menün neydi merak ettim :31:

Eşimde çok gönüllü değildi ancak gerçekten çok yakın komşumuz, annesi ve ablası ile çok samimiydim özellikle
Aynı apartmanda karşılıklı dairelerde büyüdük..
Yani gitmemem daha abes olurdu dedim.. Im cım kem küm tamam ama çok kalmayalım dedi :27:
Olur ama abiyemi alacağız dönüşte dedim
O yüzden bekledi, annemlerin bi anahtarı içerde kalmıştı babam almayı unutmuş diğer anahtarı da biz alıp gitsek annemler kapıda kalacağından mecburen durduk
Ama kaç saat sakinleşemedi evde :27: ilaç filan attı başı ağrımış.. :26:

Aminnn inşallah cümlemizin :16:

Yok tahmin edebiliyorum, yine de maşallah, olaysız geçmiş ona şükür... Sevindim senin adına o açıdan...
Tahmin edebiliyorum zaten, erkek milleti işte, halbu ki seni bağlayan bir durum yok ortada ama işte...
Erkekler böyle, pireyi deve yapan cinsinden... Biz olsak umursamayız herkes olduğu yerde mutlu şeklinde...
Ama onlar kafalarını ağrıtacak kadar kafaya takıyorlar bu tarz şeyleri... Benim eşimde aynı... :27:

işte hızını alamayanlardan biri daha..:9:

oh maşallah canım maşallahh size de..:nazar:

teyzeniz için de geçmiş olsun...

cidden c.tesi trafik çok kötüydü..biz geç saatlerde dönmemize rağmen o saatte bile trafik vardı yani..:8:

Ay senin bi de benim huysuzluğumu görmen lazımdı...
Hafta arası zaten trafik beynimi allak bullak ediyor, bir de haftasonu çekince bende bir afralar bir tafralar...
Sonradan toparladım kendimi vallahi... :9: :9:

Yok tahmin edebiliyorum, yine de maşallah, olaysız geçmiş ona şükür... Sevindim senin adına o açıdan...
Tahmin edebiliyorum zaten, erkek milleti işte, halbu ki seni bağlayan bir durum yok ortada ama işte...
Erkekler böyle, pireyi deve yapan cinsinden... Biz olsak umursamayız herkes olduğu yerde mutlu şeklinde...
Ama onlar kafalarını ağrıtacak kadar kafaya takıyorlar bu tarz şeyleri... Benim eşimde aynı... :27:

Evet çok şükür olaysız atlattık, aslında onlara kapak bile oldu durumumuz bence
Eşim bi de gururludur direk kıskanıyorum demez :27:
O yüzden o kadar başı ağrıyor bence
Benim düşünüp te söyleyemeceğim birşey yoktur :6:

alakaya maydonoz ama bir şey soracağım hatunlar:

çay seti kullananlar ne kadar memnunsunuz acaba?

şuan bir sitede küçük ev aletleri indirime girmiş tefal in..bunun için hangi ürünü
önerirsiniz? bu çay setlerinde su ısıtıcı mevcut ayrıca ısıtıcı aldınız mı bir de?

bir de bir de düdüklü tencere önerisi rica edicimmm:31:

Aynen ya en ufak bi yağmurda İstanbul trafiği felç oluyor zaten :63:

Malesef ki, bir de enteresan bir şekilde artık pazartesi ve cuma günleri yağmur olsun olmasın aşırı bir trafik oluyor.
İnsanı canından bezdiriyor malesef... :31:

kocişin, pazar sabahı kahvaltı hazırlayanı makbuldür :9:
hareketli ve güzel bir haftasonuymuş seninkide canım :31: akşam menün neydi merak ettim :31:

Ay paylaşıcam canım, zaten özene bezene hazırladım ettim, sizlerle de paylaşmak istedim.
Haftaya cumartesi annemler ile kayınvalidemleri davet edicez, aynı menüyü yapıcam kısmetse...
Çünkü gerçekten lezzetli oldu...

Menüde:
- Yıldız Şehriyeli Çorba
- Fırında somon
- Kalamar Kızartma
- Tarator sos
- Mevsim salatası
:16: :16:

Ben daha vakıf olamadım bakıyorum avanak avanak :27::27:

Bende aynı durumdaydım da, gir konuya bir yerden :9: :9:

Malesef ki, bir de enteresan bir şekilde artık pazartesi ve cuma günleri yağmur olsun olmasın aşırı bir trafik oluyor.

Biz metrobüsten indikten sonra 3 durak için otobüse biniyoruz hava yağışlı malum
Bugün bildiğin otobüs bulamadık :19:
Hiç sevmiyorum Pazartesi günlerini bu yüzden
Zaten çoğu hafta sonu pert oluyoruz bir de sabah sabah bu karmaşayı bünyem kaldırmıyor

cuma girmedim, ne kadar çok konular açılmış :1:
çeşit çeşit bi ordan bi burdan :1:
kıskançlık,entrika, yemek, cicekler, romantizm :9: hepsi burda:9:
ben de cumadan pazara istanbul kaçamağı yaptım, oh çok da güzel oldu çok da iyi oldu :9:
yine yeniden burdayız işte, başladık sabah kazıdım kendimi yataktan resmen...

ama bana biricik eşimden çiçek geldi :16:

lilyum kokulu odamdan herkese günaydınlar :80: :16:
krizsavar gözün aydın canım :31:

ben ama en çok bunu beğendim konular içinden :16: bayılırım lilyumlaraaa :16::16:

Ay paylaşıcam canım, zaten özene bezene hazırladım ettim, sizlerle de paylaşmak istedim.
Haftaya cumartesi annemler ile kayınvalidemleri davet edicez, aynı menüyü yapıcam kısmetse...
Çünkü gerçekten lezzetli oldu...

Menüde:
- Yıldız Şehriyeli Çorba
- Fırında somon
- Kalamar Kızartma
- Tarator sos
- Mevsim salatası
:16: :16:

Bende aynı durumdaydım da, gir konuya bir yerden :9: :9:

hmmm balık menüsü :56: afiyet olsun tatlım :31:

günaydın hatunlar..:16:

eysaihcim yine erkenci ve açılılışı yapmışsın:29:

krizcim, gözünaydın olsun...:34:

biryahcanya nın inşallah çok güzel bir başlangıcı olmuştur..hemşom istanbul da bu arada.:31:

ilkaycım, c.tesi benden sonra gelmişsin..çiçeğin hayırlı olsun:16::16: çok güzel görünüyorlar..:nazar:

çilekcim,inşallah kolay bir pazar olmuştur..:29:

koalacım ve ayşecim den ses çıkmıyor:44:huu huuu

elifcim ,kadercim nerelerdesiniz??:3: ben de trafiğe takıldım ve ancak gelebildim..:10:

veeee bir görünüp bir kaybolan souvvenırcımmm,:34:

hayırlı haftalar hepinizee.....:16::16::16:
hacı günaydınnnn....Bu senenin trendi bu olsun bu yzılım:9::9:
ama bana biricik eşimden çiçek geldi :16:

Hayırlı olsun tatlım...Bak azmin elinden bişey kurtulamıyo..:27::27::27::27:

kitap sever arkadaşlar ya da farklı dekorasyondan hoşlananlar..nasıllar sizce..:31:

$pr_01_23_min.webp$pr_01_34_min.webp$pr_01_64_min.webp

Back
X