demek kalmış biraz sızısı adamda..yoksa sen evlenmişsin, o evleniyor geçmemeli böyle şeyler akıldan..
bizde de tersi olacak sanırım..ben saat gibi kalkarım, o uykucu..![]()
Evet şaşırdım zaten ama her tip insan var işte..
Erken uyanmak güzel şey
Ama bi pazarım var deyip mışıl mışıl uyuyanı da, canım sıkıldı kahvaltı da hazır deyip dürtmek o kadar güzel değil

Haftasonu neler yaptınız onu anlatıyorsunuz galiba?
Kader'cim ben öyle bir durumda kalsaydım napardım bilmiyorum doğrusu, benim kendi açımdan elim ayağıma dolanır, çünkü eşim herhalde o ortamdan aşırı rahatsız olacağı için gitmemizi taleb ederdi. Veya tuhaf tavırlar sergilendiğini sezdiği an tatsız şeyler olabilirdi diye düşünüyorum... Neyseki ucuz atlatmışsın herhangi bir olumsuz durum oluşmamış, o açıdan sevindim.. Fakat kıskanılmak çok güzel birşey...Allah eşinle arandaki muhabbete muhabbet katsın...
Eşimde çok gönüllü değildi ancak gerçekten çok yakın komşumuz, annesi ve ablası ile çok samimiydim özellikle
Aynı apartmanda karşılıklı dairelerde büyüdük..
Yani gitmemem daha abes olurdu dedim.. Im cım kem küm tamam ama çok kalmayalım dedi

Olur ama abiyemi alacağız dönüşte dedim
O yüzden bekledi, annemlerin bi anahtarı içerde kalmıştı babam almayı unutmuş diğer anahtarı da biz alıp gitsek annemler kapıda kalacağından mecburen durduk
Ama kaç saat sakinleşemedi evde

Aminnn inşallah cümlemizin

Son düzenleme: